עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק אתה יכול להיות ער יומים עייף מת ואין שינה.הגוף פועל בדרכים מסתוריות
עייפות לא שווה שינה
אתה חלש ותשוש אבל הגוף כל כך מגורה מהכימיקלים וההשפעות ההורמונליות שהוא לא מצליח לישון כראוי
יש אנשים שנרדמים אבל לרוב להפך. מנטולין לא יזיז לך על טרן רק וויד טוב אתה תהיה כמו תינוקסגור לי רגע את הפינה בסעיף מספר 4 החבר פה כתב שזה גורם לעייפות
וחומרים אכן גורמים לעייפות לפעמים אז כיצד זה גורם לחוסר שינה, איך זה עובד ביחד
האם אפשר עם חומרים פשוט לעשות מחזורי שינה עם זמנים שונים וכך לסגור את הפינה בלי לגשת למלטונין ושות או שזה בלתי נמנע?
בדיוק אתה יכול להיות ער יומים עייף מת ואין שינה.
יש אנשים שנרדמים אבל לרוב להפך. מנטולין לא יזיז לך על טרן רק וויד טוב אתה תהיה כמו תינוק
חח ולי על אוביטרול 😆😆😆🤤יש לי נדודי שינה של טרן ואני אפילו לא על טרן
מדובר בתשישות ובנפילת סוכר.וחומרים אכן גורמים לעייפות לפעמים אז כיצד זה גורם לחוסר שינה, איך זה עובד ביחד
אפשר להשתמש בטרן כדי לצבור מסה או עדיף דקה?לא צריך טרן לריקומפ.
מספיק חיזוק של טסט ודיאטה קפדנית
עד 12-10 אחוז לגוף יש מספיק שומן לייצר אנרגיה .
אז איך מתקנים את זה שהפנים נהיים ענקיות?די פשוט אם הגוף מספיק אנבולי ברמה כזו שהמסה השרירית גודלת יותר מהר מהשומן אתה תגדל בשריר ותרד באחוזי שומן. ואני אחדד ואומר שאחוזי שומן הם פונקציה של יחס בין כמות השריר לשומן משמע זה לא שתאי השומן שלך יהיו יותר או ניהים יותר קטנים במהלך העליה במסה הם דווקא הופכים ליותר גדולים, ואם השריר לא היה גודל בקצב כל כך מהיר ביחס אליהם אתה היית נראה יותר שמן ממה שהתחלת את המסה. ובפנים לדוגמא אפשר לראות את זה הכי ברור. לדומגא עם 12 אחוז שומן ומסה שרירית גדולה הפנים שלך יהיו יותר שמנות ממה שהיו אם היית במצב של 12 אחוז עם מסה שרירית קטנה. מכיוון שבפנים אנחנו לא מפתחים את השרירים אז הם לא מפצים על היחס כמו בשאר הגוף שבו השריר הגדול מצליח לגרום לתאי השומן הגדולים לקבל יחס אחוז שומן קטן, זה קצת על רגל אחת אבל מקווה שזה היה ברור
הפנים חטובות לרוב אבל הם נהיות גדולות ביחד עם הגוף, עוד לא נהייתי נוזלי, בנתיים איכשהו רק מתייבש ומתתחטב ובא לי לגדול בכלל🤣
זה סתם נוזלים בפנים
זה לא שומן
אין לתקן את זה אם הנוזלים באו מחומר שכרגע אתה מכניס , אם זה מהתזונה נהיית נוזלי אז אתה מבין מה התשובה 😉
אפשר להשתמש בטרן כדי לצבור מסה או עדיף דקה?
חשבתי על זה... בסופו של דבר מה שאתה אוכל קובע את כללי המשחק וטרן מוגבל בזמן בגלל שיש לו מלא סיידס אז מעניין אותי למשוך 16 שבועות eq יענו בולד ארוך ותוך כדי איזה כמה שבועות טרן או שזה מיותר ופשוט לתת לeq ולאוכל ולזמן שם כי זה סייקל ארוך להגדיל אותך יפה..כל סטרואיד נוצר בשביל צבירת מסה חוץ מפרווירון..
אתה יכול לצבור מסה עם הכל במיוחד משהו חזק כמו טרן....
. לדומגא עם 12 אחוז שומן ומסה שרירית גדולה הפנים שלך יהיו יותר שמנות ממה שהיו אם היית במצב של 12 אחוז עם מסה שרירית קטנה. מכיוון שבפנים אנחנו
Anabolic/Androgenic Ratio: 100-150:30-40.פרוורין אין לו יחס אנבולי .. הוא לא אנבולי בכלל . ביטלו לו את היכולת לאנבוליות .
אז הכל כל מה שכתבת חוץ מאנבולי.