הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאנבול סולו

Dudi2370

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שואל בשביל חבר בחדר כושר
הציעו לו לקחת סייקל דיבול סולו מינון 40mg ביום למשך 4 שבועות ועוד שלא צריך לאחר מכן pct מכיוון שהסייקל קצר הגיוני?
לי לא נשמע ככה

• פותח/ת השרשור
חיפשתי אחי בגדול אמרו שזה לא מומלץ לקחת בלי טסט מבחינת זה שלא יהיו תוצאות טובות אבל לא ענו עם צריך pct בסייקל דיבול סולו של 4 שבועות ולא אם יש בזה סכנות

נגמר לדילרים הסארמס אז הם דוחפים דיבול סולו ל4-6 שבועות לכל מי שמוכן להקשיב להם

אחרת, אין הסבר אחר לאנשי הדיבול סולו בזמן האחרון

נערך לאחרונה:
מה שמצחיק זה אמיתי

קבצים מצורפים

• dbol.jpg
    dbol.jpg
    KB 119.3 · צפיות: 94
הדיבולים של היום לא אותה רמה של פעם. מי שלא טעם מהדיבול של בריטיש דינספרי לעולם לא יבין את כוחו של הדיבול. הכדורים עם הנחש והחץ פי 30 מ"ג ואתה לא יכול ללכת קילומטר מפאמפ אכזרי בגב תחתון, תאומיים.. מרגיש כמו מרקוס רול

הדיבולים של היום לא אותה רמה של פעם. מי שלא טעם מהדיבול של בריטיש דינספרי לעולם לא יבין את כוחו של הדיבול. הכדורים עם הנחש והחץ פי 30 מ"ג ואתה לא יכול ללכת קילומטר מפאמפ אכזרי בגב תחתון, תאומיים.. מרגיש כמו מרקוס רול
זוכר אותם ואת הנאפוסים של וורמוזה אז שרצו.
מתחיל סייקל אוראלי פלוס 20 קילו בחודש

בהתחלה עולים בצורה לא נורמלית כנראה כי הגוף בתול מה שנקרא.
500 טסט ו30 דיבול היה סייקל ראשון בסיסי אצל המון מתחילים. עולים 20-+ ואז נשארים עם איזה 13 חודש אחרי הסייקל.
יש כאלה יורדים כל מה שעלו ויש שמשמרים את הרוב - זה כבר לדעת להשתמש בחומרים נכון לדעת תזונה ואימונים הכי יעילים לגוף שלך.
עצוב אבל ראיתי חברה שעלו 12-13 קילו וירדו כמעט 15 אחרי הסייקל ונעלמו. כי הסתכו נטו על המחט.

בהתחלה עולים בצורה לא נורמלית כנראה כי הגוף בתול מה שנקרא.
500 טסט ו30 דיבול היה סייקל ראשון בסיסי אצל המון מתחילים. עולים 20-+ ואז נשארים עם איזה 13 חודש אחרי הסייקל.
יש כאלה יורדים כל מה שעלו ויש שמשמרים את הרוב - זה כבר לדעת להשתמש בחומרים נכון לדעת תזונה ואימונים הכי יעילים לגוף שלך.
עצוב אבל ראיתי חברה שעלו 12-13 קילו וירדו כמעט 15 אחרי הסייקל ונעלמו. כי הסתכו נטו על המחט.

13 קילו של מים ושומן אתה מתכוון.
אנשים חיים בלה לה לנד שזה מגיע להרכב גוף אפס מושג.
כל אחד פה בפורום 10 -12 אחוז שומן שזה יותר כמו 20-22 .

זוכר אותם ואת הנאפוסים של וורמוזה אז שרצו.
מתחיל סייקל אוראלי פלוס 20 קילו בחודש
הנפוסים לא היו ברמה הם בהחלט היו טובים.
אני עליתי בסייקל של 30 מג דיבול וטסט אנטט סיירוקס 7 קילו נקי בלי מים בלי כלום. לא זכור לי שעליתי באף סייקל מסה יותר מ-7 קילו.

חבל שהיום החומרים לא באיכות של פעם.

כנראה שזה הדיבול הראשון שלקחת(; כי אותו דבר אגיד לך על האנדרול שלהם שלקחתי ב2008 ואח״כ מאותה קופסא אחרי שנה היו תוצאות 50 אחוז פלוס צרבות(:
צריך אלגוריתם שישמיד כל פוסט שכתוב בו דיבול סולו, אם מישהו המליץ לך על דיבול סולו תבעט לו בביצים וצבוט אותו בפטמה כי זה מה שישאר לך בסוף הסייקל, ציצים וביצים מכווצות

כנראה שזה הדיבול הראשון שלקחת(; כי אותו דבר אגיד לך על האנדרול שלהם שלקחתי ב2008 ואח״כ מאותה קופסא אחרי שנה היו תוצאות 50 אחוז פלוס צרבות:)
צריך אלגוריתם שישמיד כל פוסט שכתוב בו דיבול סולו, אם מישהו המליץ לך על דיבול סולו תבעט לו בביצים וצבוט אותו בפטמה כי זה מה שישאר לך בסוף הסייקל, ציצים וביצים מכווצות
לא היו אחריו עוד 3 סייקלים עם דיבול דל בריטש דינספרי. אתם ממש ממש טועים ומטעים אנשים פה לגבי דיבול. נכון שזה טיפשי לקחת אותו לבד, אבל גם לבד עם תזונה ואימונים הוא נותן בראש. חבל שאני לא יכול לפרסם אדם מסוים שלקח ועלה כמעט 10 קילו אחרי pct נשאר עם בשר וחטוב, דיבול לא מעלה רק מים יש לכם טעות. בהתחלה כן עולים במים, בשבוע ה-כבר יש בשר איכותי וקצת נוזלים, הכל תלוי בתזונה. מי שעולה בסייקל מעל ל7 קילי ואני נדיב עולה בשומן נטו.

לא היו אחריו עוד 3 סייקלים עם דיבול דל בריטש דינספרי. אתם ממש ממש טועים ומטעים אנשים פה לגבי דיבול. נכון שזה טיפשי לקחת אותו לבד, אבל גם לבד עם תזונה ואימונים הוא נותן בראש. חבל שאני לא יכול לפרסם אדם מסוים שלקח ועלה כמעט 10 קילו אחרי pct נשאר עם בשר וחטוב, דיבול לא מעלה רק מים יש לכם טעות. בנתחלה כן עולים במים, בשבוע ה-כבר יש בשר איכותי וקצת נוזלים, הכל תלוי בתזונה. מי שעולה בסייקל מעל ל7 קילי ואני נדיב עולה בשומן נטו.
סבבה שהיו תוצאות בכל זאת זה דיבול, גם מטרן ודקה יחד יש תוצאות מטורפות השאלה היא עם מבחינת רווח והפסד הוא שווה והתשובה היא חד משמעית לא, מי שמפחד להזריק שיקח סארמס עם אנאבר עדיף בהרבה.

סבבה שהיו תוצאות בכל זאת זה דיבול, גם מטרן ודקה יחד יש תוצאות מטורפות השאלה היא עם מבחינת רווח והפסד הוא שווה והתשובה היא חד משמעית לא, מי שמפחד להזריק שיקח סארמס עם אנאבר עדיף בהרבה.
זה כבר משהו אחר מי שמפחד מפחד והפסד שלו. אישית אני אוהב להשתמש בדיבול בתחילת הסייקל לקיק רק ההרגשה הניזלית זןועה

זה כבר משהו אחר מי שמפחד מפחד והפסד שלו. אישית אני אוהב להשתמש בדיבול בתחילת הסייקל לקיק רק ההרגשה הניזלית זןועה
אני יוצא מנקודת הנחה שמי שמתכוון ללכת על דיבול סולו זה בגלל הפחד מזריקות, אם אתה לוקח אותו בסייקל של טסט עם עוד סטרואידים ברור שהקיק בהתחלה מטורף ומדהים, אבל דיבול לבד זה בקושי 40 אחוז מדיבול+טסט וכו׳

אני יוצא מנקודת הנחה שמי שמתכוון ללכת על דיבול סולו זה בגלל הפחד מזריקות, אם אתה לוקח אותו בסייקל של טסט עם עוד סטרואידים ברור שהקיק בהתחלה מטורף ומדהים, אבל דיבול לבד זה בקושי 40 אחוז מדיבול+טסט וכו׳
לקחת אותו סולו כדי להימנע מזריקות צריך להיות ממש טיפש ממש אבל ללא ספק. מסכים לגמרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית