הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש חומרים שעוזרים בהגברת הטסט'

shoshoavi

משתמש פעיל
853
107
נק' מוניטין:
797
853
107
האם יש חומרים אשר מגבירים את הטסט' בגוף ?
מבלי להכניס הורמונים סינטטים או חיצוניים.
יש להם תופעות לוואי? האם זאת חרטא? והאם מותר לקחת את זה פחות מגיל 18...
תודה לעונים

בולשיט, תתאמן, תאכל, תישן ותקפיד על תזונה נכונה.
כל האלו שמגבירים את ייצור הטסט הטבעי זה שטויות, כנ"ל לגבי ה GH.

יש "חומרים" חוקיים שמעודדים הגברת טסט', אבל זה סתם בולשיט...
גם ככה רמות הטסטוסטרון דיי גבוהות יחסית אצל הצעירים... (במיוחד אם אתה פחות מ21)
ככה שאין לזה שום אפקט משמעותי.

אני מסכים עם הטענה,
שעד גיל 22 גם ככה הגוף מפוצץ בטסטוסטרון,
ולא שמעתי על אף אחד שלקח TEST ENHANCER
ודיווח על תוצאות מדהימות.
אבל,
אני מכיר בחור מהחדר כושר שלי שלקח NANO והגיע לתוצאות מרשימות,
תוך חודשיים.

תקראו:
NanoHydrate
Scientifically Advanced Formula

NanoHydrate is a powerful antioxidant which can help increase the body's PH and its fluid conductivity. This is the silica hydride formula and is priced much lower than the competition's (Microhydrin™). Cells require an adequate supply of negatively charged ions to function effectively, and NanoHydrate is a good supply for these. The function of antioxidants is to enhance the body's ability to fight free radical damage, so NanoHydrate makes a great addition to your daily nutritional supplementation.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התשובות.
ולפי מה שהבנתי מהמאמר, NanoHydrate הוא, חומר נוגד חימצון של רקמות השריר ומגביר את יכולות הגוף.
תקן אותי אם אני טועה.

תמצית ארס

האם יש חומרים אשר מגבירים את הטסט' בגוף ?
מבלי להכניס הורמונים סינטטים או חיצוניים.
יש להם תופעות לוואי? האם זאת חרטא? והאם מותר לקחת את זה פחות מגיל 18...
תודה לעונים
תשמע בחיים אין קיצורי דרך וגם כאן אין עבדתי שנתיים בחנות טבע והכול אבל הכול בולשיט מוכרים לאנשים תותים שצמחים (לדוגמא: מאקה למי ששמע על זה) או כל מיני כאלה דברים מגביר טסט בולשיט אבל.... קראתי משהוא הזוי בynet ‎‏ שאנשים שהוכשו מנחש קוברה נמצאו אם רמות מאוד גבוהות של טסט וזיקפה ולכן הבנתי שיש מקומות שמוכרים תמצית מארס של קוברה (כמובן ללא הרעל) יותר מזה אין לי עוד ידע על זה כגון אם זה משבש את המערכת ההורמונלית ועוד .... מי שמחפש את הפרטים שיעשה חיפוש בגוגל

תראה את זה:
http://www.charlespoliquin.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1046&Itemid=10310&Catid=23

זה אמנם בן אדם בעל שם, אבל הוא מוכר הרבה מאד מוצרים בהצעה הזו, במחירים מפולפלים למדי. אבל אם בא לך לנסות, אז זה הדבר הכי קיצוני שקראתי, EVER.
(יש שם דבר מעניין בנוגע לקורטיזול ואנרגיה בבוקר, ולכן יש ליקוריץ' בהזמנה הבאה שלי מBB:sarcastic: אבל לא ממנו; NOW מוכרים ב 4$...)

נערך לאחרונה:
פרייארים לא מתים הם רק מתחלפים, בולשיט במחיר מופרז, זה מה שהם מוכרים.
ועוד אנשים מאמינים לזה, במקום שילכו על הדבר האמיתי, אז הם קונים שטויות שעולות הרבה כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית