הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונות חדשות (לא מעט,פעם אחרונה שפרסמתי פה זה היה ב-2017)

• פותח/ת השרשור Kosh
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
למי שכותב "סינטול" או "חזה של אישה",אני מצרף תמונות של אותו החזה בשנת 2007,השנה שבא התחלתי להתאמן ותמונות של אותו החזה מחודש מרץ האחרון,2020.(אחת במאמץ והשניה רפויה)ואני מזמין את כל מי שכתב דברים כאלה,לפרסם תמונות משלו..קל לכתוב ולא להראות את הדוגמאות שלכם לאיך שרירי החזה אמורים להיות.אל תשכחו שלכל בן אדם יש גנטיקה/מבנה גוף אחרים והתפתחות שונה.

קבצים מצורפים

• 6547547.jpg
    6547547.jpg
    KB 12.2 · צפיות: 162
  • 8768674.jpg
    8768674.jpg
    KB 12 · צפיות: 156
  • Image(117).jpg
    Image(117).jpg
    KB 16.2 · צפיות: 174
  • NVE00001.jpg
    NVE00001.jpg
    KB 18.2 · צפיות: 177
  • pic37.jpg
    pic37.jpg
    KB 22.1 · צפיות: 154
גם בתמונות שאתה מאוד רזה יש ג'ינו או משהו דומה, שזה לא אמור להיות באחוז שומן אפסי שכזה.

לא מנסה לבקר או לפגוע

אני לא בתחרות עם אף אחד, ומתוך הבנה שאני פוגע בפותח השרשור למרות שזאת אינה הכוונה אף אפסיק להגיב.

אני לא בתחרות עם אף אחד, ומתוך הבנה שאני פוגע בפותח השרשור למרות שזאת אינה הכוונה אף אפסיק להגיב.
חלילה, אני בטוח שכוונותיך טובות.
אם תצרף תמונה, פותח האשכול כנראה יקח את דעתך לתשומת ליבו.

• פותח/ת השרשור
גם בתמונות שאתה מאוד רזה יש ג'ינו או משהו דומה, שזה לא אמור להיות באחוז שומן אפסי שכזה.

לא מנסה לבקר או לפגוע
אני מבין את כוונתך,אבל בקושי היו לי שרירי חזה אז או חזה בכלל.אז איך זה יכול להיות ג'ינו? ראיתי איך ג'ינו אמיתי נראה וזה לא דומה בכלל!

תשמע החזה שלך פשוט לא פרופרציאונאלי לידיים וכתפיים, כשהם יגדלו זה יראה טוב יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית