הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקורי או זיוף?

Dudi2370

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי חבר'ה,
מישהו מכיר את החברה הזו ויכול להגיד לי אם זה מקורי או זיוף?
20200301_210421.jpg

היום חברות מגנות על המוצרים שלהם עם קוד שניתן לבדוק ברשת.
במצב שלך מקווה שהדילר אמין כי זה המדד בערך.

זה שזה מגיע ככה לא אומר שזה זבל. חלק מהאוראלים הכי טובים שניסיתי חלקם הגיעו בשקיות פעם היה..

• פותח/ת השרשור
היום חברות מגנות על המוצרים שלהם עם קוד שניתן לבדוק ברשת.
במצב שלך מקווה שהדילר אמין כי זה המדד בערך.

זה שזה מגיע ככה לא אומר שזה זבל. חלק מהאוראלים הכי טובים שניסיתי חלקם הגיעו בשקיות פעם היה..
זה פעם ראשונה שאני מנסה דיבול אחי ואמרו לי שאני אמור להרגיש ישר את ההשפעה שלו אני לוקח כבר מיום שישי כל פעם כדור 10מ"ג*4 ביום ולא מרגיש השפעה כלשהיא בכלל
זה הקוד במקרה?
20200301_214255.jpg

זה פעם ראשונה שאני מנסה דיבול אחי ואמרו לי שאני אמור להרגיש ישר את ההשפעה שלו אני לוקח כבר מיום שישי כל פעם כדור 10מ"ג*4 ביום ולא מרגיש השפעה כלשהיא בכלל
זה הקוד במקרה?צפה בקובץ המצורף 53637
זה תאריך תפוגה ומספר אצווה.
הייתי אמור להרגיש השפעה כבר אחרי כמה שעות, כנראה זה סתם גיר

זיוף פשוט. מכיר את החברה המדבקה שונה, חלקם עבדו חלקם לא, תגיד תודה לדילר לא הכנסת דיבול לבד בלי טסט , נקודה למחשבה לשיעורי בית.

אם אין לך קוד זה זיוף גבר תחזיר את זה לדילר ובכללי
היום יש לך חברות מוכרות כמו vertex balkan שעל המוצרים שלהם
יש קוד שאתה מקליד ואז רואה אם זה זיוף או לא לך על חברות מוכרות יותר

זה לא מקורי ולא זיוף, זה נקרא ״מותג מדבקה״ שעוטף איזשהו סוג של טבליות, מה יש בהם? זה כבר סיפור אחר לגמריי, אם אתה נמצא כרגע בסייקל של טסט אתה אמור להרגיש ממש השפעה של דיאנבול תוך כמה ימים, במידה ואין שינויים בעלייה בכוח ובמסה כנראה שזה מנטוס 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית