הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד למכון כושר ביתי

• פותח/ת השרשור dani995
  • פורסם בתאריך

dani995

משתמש מתחיל
57
6
נק' מוניטין:
6
57
6
כבר זמן מה אני מחפש ציוד לבית, בנתיים זה מה שחשבתי:
מוט : ציוד ספורט | ציוד למכון כושר >> ייבוא ושיווק אביזרי ספורט - אביר ספורט
ממה שהבנתי הוא של YORK וראיתי ביקורות חיוביות עליו בפורום.

ספה ניסיתי לחפש כמה שיותר מאסיבית:
ספת כושר YORK 1077 רב שימושית | ספת כושר

כלוב:
מתלבט בין :כלוב משקולות מקצועי 475R VO2 | ציוד מקצועי לחדר כושר | סמית-משין וכלובים
ל : ריג מתקפל crossfit | ציוד מקצועי לחדר כושר | סמית-משין וכלובים
בגלל שאין מוטות ביטחון בשני.

וצלחות ברזל הכי פשוטות.

1. האם יש למישהו ניסיון עם המוצרים הללו (בעיקר הספה/כלוב) ? או במקום זה המלצה למוצר אחר במחיר דומה ?
2. לגבי הצלחות ברזל, הרצפה שלי מאוד מאוד שבירה, חשבתי על מגני רצפה בעובי 2 ס"מ ~ אבל אני לא סגור על עובי.
בנוסף לכך, אם אתם מכירים מישהו שמוכר ציוד יד 2 באיזור הדרום אני מוכן לקנות

אעריך כל עזרה,
תודה.

נערך לאחרונה:
ספה - ממליץ בחום ספה שטוחה רגילה, אני כן יגיד שבדרך הם יהיו זולות באיכות שלהם. אני רק גיליתי את ההבדל אחרי שהכלבה שלי הרסה לחלוטין את הספה שלי (ספה שטוחה), ואחרי תיקון אצל רפד ב150 שקל קיבלתי ספה מחומר דביק, עמיד מים, ספוג יותר צפוף וכו' (קיצור קנה יד 2 לא משנה מצב וקח לרפד שיתקן אותה)

אם יש כסף ואתה רוצה ספה מסיבית Rogue שולחים רק את הפד של Thompson Fat Pad שבאמת מאסיבי.

מוט - העדפה אישית. אני אישית יכול להמליץ על המוצרים של סל ספורט אחרי שיצא לי להשתמש במוטות שלהם במכון קרוספיט, והיה לי לתקופת זמן קצרה Bear Powerlifting Bar

כלוב - לך על המתקפל. אבל אתה חייב לעגן לקיר! הוא עשוי מפלדה עבה, ויש לו Westside spacing בחורים שלו. על כל זה תקנה גם safety pins. או לך למסגר שיבנה לך סט.

מעבר לזה, צלחות ברזל זה אחלה, כמו שאמרתה שים לב לשים משטחי גומי על הרצפה. לי אישית יש פלטפורמה עם גומי בעובי של 40ממ (שני שכבות על השנייה) ומתכוון לשים על שאר המקום עובי 20 . יש לך גם אופציה לקנות סט באמפרים של 20/25, ולשים אותם ראשונים. אם אני לא טועה הם טיפה יותר עבות מפלטה רגילה כדי שהם יספגו את העומס ויפזרו אותו יותר טוב מאשר שאר הפלטות ברזל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית