חוזר מפציעת l5s1 שעברתי לפני חצי שנה האוט אופ דה בלו
כרגע עושה פיזיותרפיה, דיקור סיני, מסאג'ים וכל שאר ירקות עדיין יש לי הקרנה לרגל.
התחלתי לעשות תרגילי משקל גוף כמו פוש אפ בשיפוע, חתירה אוסטרלית, מקבילים וגובלט סקוואט ותרגילים לחיזוק הליבה כמו בירד דוג ופלנק צידי.
הפיזותרפיסטית שלי נתנה לי אישור לחזור לעשות אימון משקולות לידיים, כתפיים וגב חזה. הבעיה שאני לא יכול לעשות תרגילים בעמידה כי יש לי לחץ מקדימה באזור ההיפ פלקסר.
אני יורד בכלל מאימונים במוט, אני מתכוון להתאמן רק עם משקולות מתברגות.
אני צריך ספסל טוב באזור של 300-400 שקל לעשות תרגילים כמו overhead press, lateral raise, preacher curl, incline curl hammer curl, french press, chest supported row, incline press
צריך את הספסל לשימוש בעיקר לחזק את הכתפיים והידיים, נהייתי חלש בתקופה הזאת ירדתי משמעותית במסת השריר.
מה דעתכם על הספסל הזה:
ton-sports.com
כרגע עושה פיזיותרפיה, דיקור סיני, מסאג'ים וכל שאר ירקות עדיין יש לי הקרנה לרגל.
התחלתי לעשות תרגילי משקל גוף כמו פוש אפ בשיפוע, חתירה אוסטרלית, מקבילים וגובלט סקוואט ותרגילים לחיזוק הליבה כמו בירד דוג ופלנק צידי.
הפיזותרפיסטית שלי נתנה לי אישור לחזור לעשות אימון משקולות לידיים, כתפיים וגב חזה. הבעיה שאני לא יכול לעשות תרגילים בעמידה כי יש לי לחץ מקדימה באזור ההיפ פלקסר.
אני יורד בכלל מאימונים במוט, אני מתכוון להתאמן רק עם משקולות מתברגות.
אני צריך ספסל טוב באזור של 300-400 שקל לעשות תרגילים כמו overhead press, lateral raise, preacher curl, incline curl hammer curl, french press, chest supported row, incline press
צריך את הספסל לשימוש בעיקר לחזק את הכתפיים והידיים, נהייתי חלש בתקופה הזאת ירדתי משמעותית במסת השריר.
מה דעתכם על הספסל הזה:
ספת כושר מתכווננת ומתקפלת
ספת כושר מתכווננת ל-6 מצבים וזוויות שונות, ניתנת לקיפול לאחסון נוח וקל, בעלת ריפוד מעולה לנוחות מקסימלית. איכות, בטיחות ונוחות מקסימליים באימון.
ton-sports.com