יש בדיקות דם חינם למשתמשי הסטרואידים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
Aanmelden of registreren om te bekijken

נתקלתי בזה היום
87666108_10221498201590666_2180338786309767168_o.jpg 87666108_10221498201590666_2180338786309767168_o.jpg

• פותח/ת השרשור
יש לי מאיפה להביא שמן מוכן רפואי והכל לא אוהב את זה כ"כ, כבר חצי שנה שאני לא נוגע וטוב לי, לא רוצה לחזור לזה אחי. לגבי אומגה לא יודע כל עוד אתה אוכל טוב והכל זה אמור להיות בסדר, לתסף זה תמיד טוב
לגבי הריק סימפסון אתה עובד לפי פרוטוקול ואתה לא אמור לאהוב את זה או לא אלא לעבוד עם ס מסודר ו'לסבול' את ה60-90 יום ולקוות שזה יעשה לך טוב, זה בסה"כ אומר לאכול ולישון יותר טוב.. לא יותר גרוע מסייגל של דקה נראלי... ובפרוטוקול עובדים עם כמויות מזעריות בהתחלה כדי לתת לגוף להתרגל ולא על ההתחלה דופקים כמויות ונכנסים לסטלה של החיים... אבל בחירה שלך תכלס..

אגב, לגבי לתסף חחחחח

היום הזמנתי::
מולטי ויטמין
ויטמין c
אבקת חלבון
טריבולוס
מגנזיום
אומגה 3

חסר לי להזמין alpha lipoic acid
פרוביוטיקה
אשוואגנדה ועוד כמה צמחים של pct

צריך להכין קרדרין חדש מאבקה שיש

לחכות שיגיע עוד כמה פפטידים ומין בקטרוסטטיים, בלי המים האלה אי אפשר לעשות כלום עם הפפטידים

כל התיסופים האלה זה כמו סייקל בפני עצמו שחושבים על זה...

אולי נביא גם איזה גיינר שיהיה קל לדחוף אוכל בpct מתי שיש פחות תיאבון

יהיה מעניין, נראלי לקחתי את הנושא ברצינות

נערך לאחרונה:
לגבי הריק סימפסון אתה עובד לפי פרוטוקול ואתה לא אמור לאהוב את זה או לא אלא לעבוד עם ס מסודר ו'לסבול' את ה60-90 יום ולקוות שזה יעשה לך טוב, זה בסה"כ אומר לאכול ולישון יותר טוב.. לא יותר גרוע מסייגל של דקה נראלי... ובפרוטוקול עובדים עם כמויות מזעריות בהתחלה כדי לתת לגוף להתרגל ולא על ההתחלה דופקים כמויות ונכנסים לסטלה של החיים... אבל בחירה שלך תכלס..

אגב, לגבי לתסף חחחחח

היום הזמנתי::
מולטי ויטמין
ויטמין c
אבקת חלבון
טריבולוס
מגנזיום
אומגה 3

חסר לי להזמין alpha lipoic acid
פרוביוטיקה
אשוואגנדה ועוד כמה צמחים של pct

צריך להכין קרדרין חדש מאבקה שיש

לחכות שיגיע עוד כמה פפטידים ומין בקטרוסטטיים, בלי המים האלה אי אפשר לעשות כלום עם הפפטידים

כל התיסופים האלה זה כמו סייקל בפני עצמו שחושבים על זה...

אולי נביא גם איזה גיינר שיהיה קל לדחוף אוכל בpct מתי שיש פחות תיאבון

יהיה מעניין, נראלי לקחתי את הנושא ברצינות
נהיית בית מרקחת חחח תהיה בריא כמה חומרים

• פותח/ת השרשור
תכלס
חחחחחחח נחמד לשמוע את זה ממך

אם אתה רוצה להיות כמו הגדולים אתה צריך לעשות מה שהגדולים עושים.. ותאמין לי שהגדולים לוקחים את העסק קצת יותר רציני ממני חחחחחח

ונחמד לשמוע אותך שהיה על טרן ועוד כמה חברים נוספים אחרים קורא לי בית מרקחת חחחחחחח

תכלס

חחחחחחח נחמד לשמוע את זה ממך

אם אתה רוצה להיות כמו הגדולים אתה צריך לעשות מה שהגדולים עושים.. ותאמין לי שהגדולים לוקחים את העסק קצת יותר רציני ממני חחחחחח

ונחמד לשמוע אותך שהיה על טרן ועוד כמה חברים נוספים אחרים קורא לי בית מרקחת חחחחחחח
חחחחחחחח טרן פור לייף, אני חופשי הייתי בית מרקחת, טרן היה חלק בלתי נפרד ממני , ראה זאת כמחמאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית