נק' מוניטין:
2,305
- 3,535
- 1,249
- מיינדסט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי הריק סימפסון אתה עובד לפי פרוטוקול ואתה לא אמור לאהוב את זה או לא אלא לעבוד עם ס מסודר ו'לסבול' את ה60-90 יום ולקוות שזה יעשה לך טוב, זה בסה"כ אומר לאכול ולישון יותר טוב.. לא יותר גרוע מסייגל של דקה נראלי... ובפרוטוקול עובדים עם כמויות מזעריות בהתחלה כדי לתת לגוף להתרגל ולא על ההתחלה דופקים כמויות ונכנסים לסטלה של החיים... אבל בחירה שלך תכלס..יש לי מאיפה להביא שמן מוכן רפואי והכל לא אוהב את זה כ"כ, כבר חצי שנה שאני לא נוגע וטוב לי, לא רוצה לחזור לזה אחי. לגבי אומגה לא יודע כל עוד אתה אוכל טוב והכל זה אמור להיות בסדר, לתסף זה תמיד טוב
נהיית בית מרקחת חחח תהיה בריא כמה חומריםלגבי הריק סימפסון אתה עובד לפי פרוטוקול ואתה לא אמור לאהוב את זה או לא אלא לעבוד עם ס מסודר ו'לסבול' את ה60-90 יום ולקוות שזה יעשה לך טוב, זה בסה"כ אומר לאכול ולישון יותר טוב.. לא יותר גרוע מסייגל של דקה נראלי... ובפרוטוקול עובדים עם כמויות מזעריות בהתחלה כדי לתת לגוף להתרגל ולא על ההתחלה דופקים כמויות ונכנסים לסטלה של החיים... אבל בחירה שלך תכלס..
אגב, לגבי לתסף חחחחח
היום הזמנתי::
מולטי ויטמין
ויטמין c
אבקת חלבון
טריבולוס
מגנזיום
אומגה 3
חסר לי להזמין alpha lipoic acid
פרוביוטיקה
אשוואגנדה ועוד כמה צמחים של pct
צריך להכין קרדרין חדש מאבקה שיש
לחכות שיגיע עוד כמה פפטידים ומין בקטרוסטטיים, בלי המים האלה אי אפשר לעשות כלום עם הפפטידים
כל התיסופים האלה זה כמו סייקל בפני עצמו שחושבים על זה...
אולי נביא גם איזה גיינר שיהיה קל לדחוף אוכל בpct מתי שיש פחות תיאבון
יהיה מעניין, נראלי לקחתי את הנושא ברצינות
תכלסנהיית בית מרקחת חחח תהיה בריא כמה חומרים
חחחחחחח נחמד לשמוע את זה ממךנהיית בית מרקחת חחח תהיה בריא כמה חומרים
חחחחחחחח טרן פור לייף, אני חופשי הייתי בית מרקחת, טרן היה חלק בלתי נפרד ממני , ראה זאת כמחמאהתכלס
חחחחחחח נחמד לשמוע את זה ממך
אם אתה רוצה להיות כמו הגדולים אתה צריך לעשות מה שהגדולים עושים.. ותאמין לי שהגדולים לוקחים את העסק קצת יותר רציני ממני חחחחחח
ונחמד לשמוע אותך שהיה על טרן ועוד כמה חברים נוספים אחרים קורא לי בית מרקחת חחחחחחח