הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט עם גומיות 315-340 @ 105 קילו משקל גוף @ 21

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

המשיכה מתחילה ב01:00 לא היה לי כוח לחתוך.
מלפני שבועיים 340 משקל כולל על משקל גוף אנורקסי, החימום היה בלי גומיה והסט אפ של הגומיה היה על הפנים מה שהפך את החזרה למכוערת (אפשר לראות שהדאמבל נגרר לכיווני ואפילו עולה באוויר).

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד!
אתה באמת מרגיש את התרומה של הגומיות להתקדמות שלך?

בתרגילים עם אקוצנטרי כן, עם גומיה יש אפקט שנקרא Overspeed-eccentric
במשקל מת לא משנה כמה אתה מהר אתה תרד אתה לא מסוגל להאיץ כלפי מטה מעל G, עם גומיה זה כמו לחבר רוגטקה למוט ויש צורך בייצור של יותר כוח ב"הפיכה" מהאקוצנטרי לקוצנטרי בגלל האנרגיה הקינטית. (הרבה לא מבינים למשל ש260+40 סקוואט זה משהו שיותר קשה להתאושש ממנו מ300 משקל מת למרות שהקושי בביצוע הוא ביחס הפוך, כל זאת בהנחה ששניהם לא מאמץ מקסימלי).
אני בכלל לא עושה דדליפט אז לשם הגיוון בוריאציות של מאמץ מקסימלי אני מוסיף את הגומיות שם (סוג מוט, רוחב עמידה/אחיזה, גובה משיכה, משקל מת/גומיות וכו').

הירידה במשקל הייתה מכוונת?
כן, הגעתי כמעט עד 140 לפני שנה וחצי אבל המנופים בדדליפט נהרסו לגמרי.
את הדדליפט הכי כבד שלי אתן כנראה במשקל גוף של 115~.

בתרגילים עם אקוצנטרי כן, עם גומיה יש אפקט שנקרא Overspeed-eccentric
במשקל מת לא משנה כמה אתה מהר אתה תרד אתה לא מסוגל להאיץ כלפי מטה מעל G, עם גומיה זה כמו לחבר רוגטקה למוט ויש צורך בייצור של יותר כוח ב"הפיכה" מהאקוצנטרי לקוצנטרי בגלל האנרגיה הקינטית. (הרבה לא מבינים למשל ש260+40 סקוואט זה משהו שיותר קשה להתאושש ממנו מ300 משקל מת למרות שהקושי בביצוע הוא ביחס הפוך, כל זאת בהנחה ששניהם לא מאמץ מקסימלי).
אני בכלל לא עושה דדליפט אז לשם הגיוון בוריאציות של מאמץ מקסימלי אני מוסיף את הגומיות שם (סוג מוט, רוחב עמידה/אחיזה, גובה משיכה, משקל מת/גומיות וכו').

כן, הגעתי כמעט עד 140 לפני שנה וחצי אבל המנופים בדדליפט נהרסו לגמרי.
את הדדליפט הכי כבד שלי אתן כנראה במשקל גוף של 115~.

מניח שאתה עושה conjugate?

יש מצב שתסביר לי איך אתה בוחר את משקל accommodating resistance (גומיות, שרשראות) ביחס למשקל העבודה?

• פותח/ת השרשור
מניח שאתה עושה conjugate?

יש מצב שתסביר לי איך אתה בוחר את משקל accommodating resistance (גומיות, שרשראות) ביחס למשקל העבודה?
אני עושה תוכנית משלי, משתמש בכמה עקרונות של ME DE וכו'

לא אוהב לזרוק מספרים ולא אוהב שרשראות בכללי.

התנגדות נמוכה = כוח מתפרץ = כוח "הפיכה".
אני בדרך כלל עושה בין עשר לחמש עשרה אחוז משקל שיא, אני אישית אוהב בבוקס סקוואט עשרים לשלושים וחמש קילו עם מקס סקוואט באזור השלוש מאות.
כל עוד אתה משחק בטווח הזה כל 2-3 אימוני DE ואפילו עם משקל מת/שרשראות כדי לשנות את הקצב הכל טוב.

התנגדות גבוהה = יותר "סחיטה" = ללמוד "להחליף הילוך" בנקודות עם יתרון מכני מובהק כמו לדוגמא תסתכל על הנעילה בדדליפט של הפת'ור, זה יכול להגיע גם לשבעים אחוז וזה גם מומלץ לשימוש בתרגילים בלי שלב אקוצנטרי ואישית חושב שיש לזה יותר שימוש בME.

כמה משקל אתה מושך בלי גומיות?
מה המשקל של הדאמבל שהתרומם?
משקל מוט 315, הדאמבל הנושך כריות שוקל 25.

מהאקוצנטרי לקוצנטרי בגלל האנרגיה הקינטית.
בגלל התנע*
לא יכולה להיות יותר מתיחות בחוט מאשר גודל המשקל שהגומיה מחוברת אליו,
ולכן אתה בפיק של המתיחות מגיע לאותו עומס טוטאלי שחישבת.
ולכן לא יותר קשה להתאושש כי התנע שלך לא גדול יותר, כמו גם עצם ההתנגדות.
אלא אם כן המשקולת מתנתקת, ואז אתה מרים בדיוק את המשקל הטוטאלי, כי זה כאילו היא תלויה עם חבל.
להוציא קושי של תנודות אל מחוץ למרכז המסה

כל מה שאתה עושה הוא להוסיף כוח לא קבוע למערכת.

נערך לאחרונה:
יפה מאוד! אני מודה, אני לא אוהב תכניות סגנון WS, אבל מדי פעם הן יכולות לעבוד. מתחרה בקרוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית