הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אולי מישהו יצליח לפתור לי את התעלומה אני משתגע!

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
מי שעוקב יודע שאני סובל מבעיות עיכול.
מאז שזה התחיל הגוף שלי במצב עמידה נראה מרוקן, כלומר אין פאמפ,ורידים. רק על שכיבה על צד שמאל עוזרת ממש לתהליך העיכול, וזרימת דם לשרירים, ופאמפ , כשאני עומד לאחר דקה, שוב זה קורה. נשמע הזייה ?! אז זהו..

מבדיקה שעשיתי באינטרנט גילתי ששכיבה על צד שמאל הכי בריאה לעיכול , ואת הפרטים הבאים.
למי שרוצה לקרוא בהרחבה.

כרגע יש לי פוליפ (מאמין ששפיר) בין המעבר ושט קיבה מחכה שיחליטו אם להוריד אותו או לא הוא בגודל 1 ס"מ כבר שנתיים וחצי. הסיבה שאני שואל היא כי המצב הזה מחרפן לי את המוח!!
עשיתי גסטרוסקופיה , וקולונוסקופיה, מעיים תקינות.

אולי למישהו תהיה תשובה?
הטחול תקין, מעיים תחושה שאין מספיק פרליסטיקה , רק בשכיבה זה משתפר כמו שציינתי. עשיתי פיזו לרצפת אגן אבל ללא שיפור משמעותי , באימון כוח אחרי 15 דק יש פאמפ והגוף מתמלא, ואחרי הליכה של 60 דק גם יש למספר דקות.
רק מי שמתאמן יבין אותי לרופאים אין תשובה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200307-230728_Chrome.jpg
    Screenshot_20200307-230728_Chrome.jpg
    KB 138.3 · צפיות: 67
יש לך יכולת לעשות רגע בדיקת לחץ דם?
זה יתן כיוון ברור לפתרון

• פותח/ת השרשור
לחץ דם תקין ברוך ה'
כרגע אין לי אפשרות לבדוק. אבל המטוקריט ירד מ56 ל44 המוגלובין מ19 ל15. פעם אחרונה לפני הקזה הלחץ דם היה על 124 , וגם אז לא ראו ורידים או משהו, ושאני בפאמפ או במצב שכיבה יש לי ורידים כמו גוגל גם בלי חומרים.
למה אתה חושב שזה מגיע מהלחץ דם? אני יכול להגיד בוודאות שאני שותה ממריץ שמעלה את הלחץ דם זה כן.

תודה על התייחסות
יש לך יכולת לעשות רגע בדיקת לחץ דם?
זה יתן כיוון ברור לפתרון

אולי ההקזה קשורה לורידים?
..בכל זאת נפטרת מחצי ליטר דם לא מזמן

• פותח/ת השרשור
אולי ההקזה קשורה לורידים?
..בכל זאת נפטרת מחצי ליטר דם לא מזמן
לא אחי, גם אחרי ההקזה התנפחו בומבה בערב. זה רק שאני עומד כאילו משהו כלשהו קורה לגוף , עשיתי אולטרסאונד לב, תקין ,ct מעיים בטן תחתונה תקין, זה כבר ככה במשך שנתיים וחצי הזייה. אם אני שוכב על הגב או צד שמאל אני קם מופגז כאילו יצאתי מהחד"כ , גם שהייתי על חומרים אותו הסיפור נדפקה לי הקופסה כבר לנסות למצוא את הפיתרון לזה

אני יודע שלחץ דם יורד בעמידה ומתגבר בשכיבה, אולי אצלך זה יותר משמעותי מאחרים ולכן בשכיבה יש לך ורידים ובעמידה אין,
על אותו עיקרון הייתי מנסה לעשות בדיקת לחץ דם בבית בעמידה, ואז בשכיבה ולראות אם יש הבדלים

• פותח/ת השרשור
אני יודע שלחץ דם יורד בעמידה ומתגבר בשכיבה, אולי אצלך זה יותר משמעותי מאחרים ולכן בשכיבה יש לך ורידים ובעמידה אין,
על אותו עיקרון הייתי מנסה לעשות בדיקת לחץ דם בבית בעמידה, ואז בשכיבה ולראות אם יש הבדלים
אני מאמין שיהיה שינוי כלשהו, השאלה אם אפשר לעשות משהו בנוגע לזה?
אני לא מדבר רק על ורידים, אלה פאמפ כמו כן, לא פאמפ כמו אימון אבל אתה יודע שנפח השריר בולט ולא שטוח כדוגמה לאחר האירובי שהגוף מרוקן. פעם תמיד היה לי בעמידה וזה לא היה קיים 😲 .. ועכשיו זה פשוט מבאס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית