הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שליף

קיבל 0 במבחן אם אני לא טועה...

ובלק עדיף ללמוד אבל ככה זה יותר כיף

בהנחה ובעל הבקבוק ישתה מן הבקבוק כדי לשדר אמינות, ברור שזה כיף לשתות משקה שמורכב מקפאין וסוכר. אם לא תחנוק את החברים בכיתה מרוב גזים, יהיה לך תירוץ ללכת לשירותים אחרי כמה לגימות ... 😉

אני תמיד עושה את זה,
מה המורה תבדוק לי תמרכיבים בבקבוק היא תקרא ופתאום מים סוכר הרצל היה המייסד של הקונגרס הציוני הראשון?
אא חבר שלי עשה לעצמו דף בפלפון הכול רשום לו הוא בא שולף כשהמורה לא רואה והוף קיבל 97 חח

אני תמיד עושה את זה,
מה המורה תבדוק לי תמרכיבים בבקבוק היא תקרא ופתאום מים סוכר הרצל היה המייסד של הקונגרס הציוני הראשון?
אא חבר שלי עשה לעצמו דף בפלפון הכול רשום לו הוא בא שולף כשהמורה לא רואה והוף קיבל 97 חח

אני תמיד עושה את האפשרות השניה יש לי אייפון אז זה ממש קל:79nb:

אני תמיד עושה את זה,
הוא קיבל 97 עם השליף? 😆😆😆😆😆

הוא יכל לקבל מאה אם הוא היה רוצה זה מבחן בהיסטוריה אם הוא היה באמת מקבל מאה זה היה מחשיד.

חחחחח הדבר העלוב הזה זה כלום לעומת מה שאני עושה LOL
בכל הבגרויות והמגנים שהיו לי (חוץ מהמגן הראשון בכיתה י' כי הייתי לחוץ) העתקתי והוצאתי שליפים בגודל של ספרים ואף פעם לא תפסו אותי אני חושב להוציא ספר לתלמידים של איך להעתיק במבחנים יש לי שיטות שאני יכול להוציא עליהם פטנט:sarcastic:
לפעמים אני חושב שלא הייתה לי בגרות בלי כל ההעתקות.

אני היחיד עם קבצי PDF לכל דבר שיכולים לשאול בפלאפון?

פעם דפקתי כמה דפים של המתכונות,כתבתי עליהם את כל החומר בבית,החבאתי אותם עלי,כשהביאו לנו את המחברות של המתכונת הייתי רואה שהמורה לא שמה לב ודוחף את הדפים בין הדפים של המתכונת,שהם זהים וככה עונה על השאלות.
הבנתי שעדיף להתכונן מאשר לרמות,זה פועל בהיסטוריה,תנ''ך ספרות וכו',מקצועות ממש קלים.
ביוטכנולוגיה/ביוכימיה/ביולוגיה צריך לדעת,לא לזכור כמו תוכי,וגם הם ממש קלים.
הבעיה היחידה זה מת'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית