עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
2 מ"ל לשבוע...500 מ"גלמה אני מודאג מי כל הפוסט הזה?
למה לחטא מחט שהוא יצא סטרילי?
למה אין Pct מוכן במגירה,איפה הAi בכיס השני? אתה כבר עשיתה היכרות עם תופעות לוואי של חומרים בעל השפעה אנבולית?
סייקל ראשון 2 גרם לשבוע (500 מל)
תשאל אותו מה האחוז שומן שלו ובכלל תהיה מודאגלמה אני מודאג מי כל הפוסט הזה?
למה לחטא מחט שהוא יצא סטרילי?
למה אין Pct מוכן במגירה,איפה הAi בכיס השני? אתה כבר עשיתה היכרות עם תופעות לוואי של חומרים בעל השפעה אנבולית?
סייקל ראשון 2 גרם לשבוע (500 מל)
+1נראה שאין לך שום מושג מה אתה עושה, הייתי מציע לך לעשות הרבה מחקר לפני שאתה מכניס משהו לגוף שלך.
תןדה על התיקון איש יקר2 מ"ל לשבוע...500 מ"ג
2 גרם הוא קרוב לוודאי יאושפז
18@YonatanKG בן כמה אתה ?
את המזרקרק אותי מדאיג שהוא מחטא מחטים?
אני מתאמן 3 וחצי שניםזה לא עניין של רמת ידע אפילו.
אתה לוקח מזרק ודוחף לגוף סתם ככה זה מעבר לחוסר ידע. שהייחס שלך ככה לגוף שלך נוראי אני בטוח שהתזונה אותו דבר והכל מסביב
א. אתה לא תגיד לי מה לעשותמה יש לדור הנוכחי שהם רוצים תוצאות כל כך מהר? אתה פאקינג בן 18. תסגור את הפוסט, תמחק את המספר של הסוחר ותמשיך לתת בראש בחדר הכושר ולהקפיד על התזונה כמו שעשית עד עכשיו. שום דבר שתגיד לא ישכנע פה אף אחד שהגעת לפוטנציאל הגנטי שלך. משקלי העבודה שלך מרשימים ביחס לגילך, אבל לא מעבר לזה.
ותסגור את האינסטוש כי אין ספק שאתה מושפע מילדים אחרים בני 18 שעל חומרים.
הבן שלי בן ארבע לפני כמה ימים גם אמר שאני לא אגיד לו מה לעשות, פליק בתוסיק ומהר מאוד הדיקטטורה חזרה 😆א. אתה לא תגיד לי מה לעשות
ב. אין לי אינסטגרם כבר שנה וחצי
ג. אני מעוניין להתחיל סייקל, וזה ממש לא החלטה שלך
א. אתה לא תגיד לי מה לעשות
ב. אין לי אינסטגרם כבר שנה וחצי
ג. אני מעוניין להתחיל סייקל, וזה ממש לא החלטה שלך
ב3 בתי מרקחת שונים שיצא לי להיות בהם ולשאול לא היה להם מזרקים/מחטים והסתכלו עלי עקום ואם שאלתי על בנזיל אלכוהול או מים בקטריוסטטיים הם לא הבינו על מה אני מדברבכל מרקחת לבחירתך,
מומלץ מאוד להשתמש ב2 מחטים כדי למנוע כאב אחרי זריקה (וגם מפחית סיכוי לזיהומים). לשאיבה תבקש מחט ירוקה (עבה יותר - קל יותר לשאוב שמן) ו להזרקה מחט כחולה (דקה יותר). את תשכח לחטא את הוייל לפני שימוש ולחמם ל37-40 מעלות.
אין את זה בבתי מרקחת קהילתיים, מטופלים לא מכינים תמיסות להזרקה הכל מגיע מוכן (דוגמה של אוביטרל).בנזיל אלכוהול או מים בקטריוסטטיים הם לא הבינו על מה אני מדבר
גם בתי מרקחת, הכל עולה שם יקר... אלא אם יש מרשם ואיכשהו, גם אז..אין את זה בבתי מרקחת קהילתיים, מטופלים לא מכינים תמיסות להזרקה הכל מגיע מוכן (דוגמה של אוביטרל).
בכל סופרפארם רגיל יש מחטים ומזרקים במחיר קבוע בכל הסניפיםגם בתי מרקחת, הכל עולה שם יקר... אלא אם יש מרשם ואיכשהו, גם אז..
גם לי עשו פרצופים חחחחב3 בתי מרקחת שונים שיצא לי להיות בהם ולשאול לא היה להם מזרקים/מחטים והסתכלו עלי עקום ואם שאלתי על בנזיל אלכוהול או מים בקטריוסטטיים הם לא הבינו על מה אני מדבר
עשיתי חיפוש באינטרנט, עדיין מחפש את המקור הכי זולגם לי עשו פרצופים חחחח
ואז גילית שאפשר לעשות הזמנה פשוטה
באינטרנט- תעשה חיפוש בגוגל
כולם מוכרים במחירים די דומיםעשיתי חיפוש באינטרנט, עדיין מחפש את המקור הכי זול