הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר יש לי בקשה-ארנולד שוורצנגר

מצב
השרשור נעול

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
שלום,יש אולי למישהו סרטונים של ארנולד מהאימונים שלו? אני מתכוון ממש ספציפי,כלומר אימוני חזה גב רגליים בייספ וכו'..?

תודה מראש, 😃

אתה רוצה להתאמן כמוהו? אתה יכול לקרוא את הספר המ-צ-ו-י-ן שלו על פיתוח גוף, או לצפות בסרטונים ה-מ-א-מ-מ-י-ם כגון Pumping Iron

• פותח/ת השרשור
אני רואה אותו עכשיו אבל אין בו יותר מידי אימונים. נגיד לרוני קולמן יש סרטונים ברורים שרואים בהם איזה תרגילים הוא עושה כמה חזרות וכו'.. אני רוצה משהו בסגנון רק של ארנולד. הייתי רוצה לדעת גם איזה תרגילים הוא עושה לבייספ.

אתה רוצה להתאמן כמוהו ?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לנסות את האימוני בייספ וחזה שלו כי לדעתי אלו הם החלקים הכי מרשימים בגופו.

ובכללי הייתי רוצה לראות איך הוא התאמן ואולי לנסות גם.

אל תשכח לנסות גם את החומרים שהוא לקח, כי בלי זה לא ייצא מזה כלום (חוץ אולי מכאבי שרירים).

יש לך סייקל מאסה מוכן ?
ותזונה של 6-8K של בשר בקר,ביצים,גבינות,דגים... פחמימות/שומנים?

אתה מרים מספיק כבד ומספיק זמן כדי לעמוד בנפח המטורף שהוא עבד בו ?

כמה אתה לוחץ בנצ' ?

• פותח/ת השרשור
מזה קשור עכשיו? למה מי שלא לוקח סייקלים אסור לו לעשות 3 תרגילים לבייספ ו5 לחזה?
ואני בחיטוב...
סט 1: 50 15 חזרות
סט 2: 60 12 חזרות
סט 3: 70 8/10 חזרות
סט 4: 80 6 חזרות (6 אני מצליח רק אחרי העמסת פחמימות)

מזה קשור עכשיו? למה מי שלא לוקח סייקלים אסור לו לעשות 3 תרגילים לבייספ ו5 לחזה?
ואני בחיטוב...
סט 1: 50 15 חזרות
סט 2: 60 12 חזרות
סט 3: 70 8/10 חזרות
סט 4: 80 6 חזרות (6 אני מצליח רק אחרי העמסת פחמימות)

גם בחיטוב, גם טבעי, וגם תוכנית של ארנולד?

מציע לך לשקול את זה שוב.

:jester:ל

אתה רוצה להתאמן כמוהו? אתה יכול לקרוא את הספר המ-צ-ו-י-ן שלו על פיתוח גוף, או לצפות בסרטונים ה-מ-א-מ-מ-י-ם כגון Pumping Iron

נחמד שאתה (וגם מעריצי WL ו PL נוספים) מגיב כאן, אבל בוא נשאיר את הציניות בנושא לפורום אימונים 😃.

אל פותח האשכול,

האימונים של ארנולד לא מתאימים לכל אחד. לא בגלל שהתרגילים שהוא ביצע ניתנים להבנה רק על ידי משקולני עילית, אלא בגלל כמויות הסטים, החזרות והתוספים שהוא צרך כדי לגבות את התוכנית. תאמין לי שלא מדבור בכמויות שתוכל (או תרצה) לבזבז עליהן משאבים שאין לך.

תוסיף לזה שהוא גם משתמש בתרגילים שנועדו לאמן קבוצות שרירים שרוב חברי הפורום לא רואים ממש טעם בהתייחסות (חיובית, אם בכלל) אליהם. וזה יוביל לשרשרת בדיחות מצד חברי פורום שייקחו אישית את העניין שלך באימונים של מפתח גוף.

קח את הדברים בפרופורציה.

• פותח/ת השרשור
BLACK356 אני מעריך שאתה לפחות מתייחס ברצינות,אבל אני לא מתכוון לחקות את ארנולד אני פשוט רוצה סרטונים שלו אם יש למישהו,זה שביקשתי את זה לא אומר שאני מתכוון להתאמן כמוהו אתם הסקתם את המסקנות בעצמכם,הבאסה שהם אפילו לא נכונות. אז עודה פעם אני מבקש בצורה ישירה ללא שום מסקנות או אינטרסים...

האם יש למישהו סירטונים של האימונים של ארנולד שוורצנגר (בסגנון סרטוני האימונים של רוני קולמן).???

נחמד שאתה (וגם מעריצי WL ו PL נוספים) מגיב כאן, אבל בוא נשאיר את הציניות בנושא לפורום אימונים 😃.

הציניות שלי היא כלל פורומית. אין פורום שחסין ממנה, בייחוד כששואלים שאלות שדורשות תשובה צינית.
ואגב, השאלה היא על אימונים, אז הציניות לגיטימית.

אל פותח האשכול,

האימונים של ארנולד לא מתאימים לכל אחד. לא בגלל שהתרגילים שהוא ביצע ניתנים להבנה רק על ידי משקולני עילית, אלא בגלל כמויות הסטים, החזרות והתוספים שהוא צרך כדי לגבות את התוכנית. תאמין לי שלא מדבור בכמויות שתוכל (או תרצה) לבזבז עליהן משאבים שאין לך.

תוסיף לזה שהוא גם משתמש בתרגילים שנועדו לאמן קבוצות שרירים שרוב חברי הפורום לא רואים ממש טעם בהתייחסות (חיובית, אם בכלל) אליהם. וזה יוביל לשרשרת בדיחות מצד חברי פורום שייקחו אישית את העניין שלך באימונים של מפתח גוף.

קח את הדברים בפרופורציה.

לאיזה שרירים חברי הפורום לא מתייחסים? אנחנו מאמנים הכל, כולל השרירים הקטנים באוזניים ושרירי רצפת האגן.

הציניות שלי היא כלל פורומית. אין פורום שחסין ממנה, בייחוד כששואלים שאלות שדורשות תשובה צינית.
ואגב, השאלה היא על אימונים, אז הציניות לגיטימית.

רק בגלל שהתופעה קיימת, לא אומר שכולם צריכים להסכין עם קיומה. אוהב לקחת חלק בעדר? אשרייך. אל תצפה מאחרים.

אמנם השאלה על אימונים, אבל הציניות הלגיטימית לכאורה הזו, בפורום פיתוח הגוף, יכולה להדליק שריפה מהסוג המכוער שאני לא מעוניין לפתח.

לאיזה שרירים חברי הפורום לא מתייחסים? אנחנו מאמנים הכל, כולל השרירים הקטנים באוזניים ושרירי רצפת האגן.

😃

תהיתי למה לא הגבת עד כה.

אתם תאמנו את שרירי האזניים רק אם תוכלו לחבר אליהן מוט עם פלטות.

רק בגלל שהתופעה קיימת, לא אומר שכולם צריכים להסכין עם קיומה. אוהב לקחת חלק בעדר? אשרייך. אל תצפה מאחרים.

אמנם השאלה על אימונים, אבל הציניות הלגיטימית לכאורה הזו, בפורום פיתוח הגוף, יכולה להדליק שריפה מהסוג המכוער שאני לא מעוניין לפתח.

אין צורך להיכנס לסרטים. גם אני אמנם לא חושב שאנשים שעולים על במה בתחתונים מנומרים מצריכים התייחסות רצינית מבחינת אימונים, אבל השאלה הייתה ברורה ולכן גם עניתי עליה בהתאם. כמו שאמרת, הציניות לגיטימית ול"ג בעומר כבר עבר, לא חושב שתהיה לך מדורה בפורום.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד,אני פתחתי תפוסט והייתה לי בקשה ואתם סתם מדסקסים את הבעיות שלכם מי מאמן מה,מי שחושב שבחורים שמנים וקרחים שלא רואים ת'זין שלהם יותר טוב מחטוב עם תחתונים מנומרים שיהיה לו לבריאות,כל עוד אני זוכר שמדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית אז CUT THE BULLSHIT אם אין לאף אחד מה להגיב לי בצורה רצינית על הבקשה שלי, אז תודה רבה וסאלמת'

BLACK356 אני מעריך שאתה לפחות מתייחס ברצינות,אבל אני לא מתכוון לחקות את ארנולד אני פשוט רוצה סרטונים שלו אם יש למישהו,זה שביקשתי את זה לא אומר שאני מתכוון להתאמן כמוהו אתם הסקתם את המסקנות בעצמכם,הבאסה שהם אפילו לא נכונות. אז עודה פעם אני מבקש בצורה ישירה ללא שום מסקנות או אינטרסים...

האם יש למישהו סירטונים של האימונים של ארנולד שוורצנגר (בסגנון סרטוני האימונים של רוני קולמן).???

אני רוצה לנסות את האימוני בייספ וחזה שלו כי לדעתי אלו הם החלקים הכי מרשימים בגופו.

ובכללי הייתי רוצה לראות איך הוא התאמן ואולי לנסות גם.

🖕

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית