הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר יש לי בקשה-ארנולד שוורצנגר

מצב
השרשור נעול
אין צורך להיכנס לסרטים. גם אני אמנם לא חושב שאנשים שעולים על במה בתחתונים מנומרים מצריכים התייחסות רצינית מבחינת אימונים, אבל השאלה הייתה ברורה ולכן גם עניתי עליה בהתאם. כמו שאמרת, הציניות לגיטימית ול"ג בעומר כבר עבר, לא חושב שתהיה לך מדורה בפורום.
.

אתה לא באמת חושב שהם רק מזריקים והוקוס פוקס הם נהפכים לגוש של שריר.

כמה שהספורט הזה (אם אפשר לקרוא לזה ספורט) שערוריתי....אתה לא יכול להגיד שהאימונים שלהם לא רציניים, הם רציניים למטרות שלהם , גם אם הן לא מקובלות עליך.

ולפותח הפוסט....תוכניות אימונים סטייל ABCD הן סוג של מודיפיקציה שפויה לאימונים של ארנולד.
בכל מקרה זה מענין לראות איך התאמנו פעם...כי הם היו מטורפים, אבל מאוד לא מומלץ לנסות.
כמוכן יש תוכניות לא פחות טובות לפיתוח חזה רחב ויד קדמית גדולה....(רמז - תוכניות כוח).

.

כמה שהספורט הזה (אם אפשר לקרוא לזה ספורט) שערוריתי....אתה לא יכול להגיד שהאימונים שלהם לא רציניים, הם רציניים למטרות שלהם , גם אם הן לא מקובלות עליך.

ולפותח הפוסט....תוכניות אימונים סטייל ABCD הן סוג של מודיפיקציה שפויה לאימונים של ארנולד.
בכל מקרה זה מענין לראות איך התאמנו פעם...כי הם היו מטורפים, אבל מאוד לא מומלץ לנסות.
כמוכן יש תוכניות לא פחות טובות לפיתוח חזה רחב ויד קדמית גדולה....(רמז - תוכניות כוח).

חחח יוסי, אם לא היית מגיב הייתי חושב שמשהו לא בסדר איתך.
שמת לב לתחילת הפסקה - "גם אני חושב"? זה מעיד על מחשבה סובייקטיבית. אז גם אני חושב (=סובייקטיבי, למרות שאני לעולם לא טועה) שהאימונים שלהם לא שווים התייחסות רצינית.

אני ממשיך עוד ליקרוא את הספר של ארנולד והוא פשוט נהיה מצחיק יותר מדף לדף, הבן אדם הזה הוא דוגמא למזוכיסטיות של BB

.

איפה דובר כאן על זריקות?

• פותח/ת השרשור

לפי הציטוטים הללו אפשר להבין בהבנת הנקרא אתה לא מתמחה.
אני אמרתי אוליייי לנסות וכולם פה חשבו שאני מתכוון להתאמן כמוהו ולהתחיל לעשות שטויות וכו'.

---------- התגובה התווספה ב 22:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:56 ----------

.

איך בידיוק תוכנית כוח תעזור לי לפתח חזה רחב? ושלא נדבר על יד קידמית...

לפי הציטוטים הללו אפשר להבין בהבנת הנקרא אתה לא מתמחה.
אני אמרתי אוליייי לנסות וכולם פה חשבו שאני מתכוון להתאמן כמוהו ולהתחיל לעשות שטויות וכו'.

---------- התגובה התווספה ב 22:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:56 ----------

איך בידיוק תוכנית כוח תעזור לי לפתח חזה רחב? ושלא נדבר על יד קידמית...

גבר,מציע לך להפסיק להגיב,אתה פשוט ממשיך בכל הכוח להוציא את עצמך טיפש.

חחח יוסי, אם לא היית מגיב הייתי חושב שמשהו לא בסדר איתך.
שמת לב לתחילת הפסקה - "גם אני חושב"? זה מעיד על מחשבה סובייקטיבית. אז גם אני חושב (=סובייקטיבי, למרות שאני לעולם לא טועה) שהאימונים שלהם לא שווים התייחסות רצינית.

שלומי בסדר מר רחב גבי, תודה על ההתענינות והדאגה.

המטרה של פותח הפוסט היא לבנות שריר חזה ויד קדמית.
יכול להיות שזה לא משהו רציני בעיניך החכמות, אבל זה מה שהוא רוצה...
ואם המטרה שלו פיתוח שריר אז כנראה מפתחי גוף בעלי ידע באיך לנפח\לפתח שריר....ואני חוזר - הרי אתה לא באמת חושב שכל המסה שלהם רק מזריקות...(קולדפייר- כאן דובר על זריקות).

לבסוף - לפותח הפוסט - איך זה יעזור לך לפתח יד גדולה וחזה רחב (לפחות כמו של לטיסימוס):
הבנץ גדול יותר שווה חזה רחב יותר...
אם תרים את הבנץ שלך ב-20 ק"ג תראה איך החזה שלך גדל יותר מכל דבר אחר...
וזה תכף לכל שריר ותרגיל...

תעשה תוכנית כוח ל-3 חודשים...ABCD 3 חודשים...3 חודשים אימוני כוח...3 חודשים ABCD
תראה איך ב ABCD משקלי העבודה שלך גדלים משמעותית ויחד איתם השרירים שלך.

כנראה שלקראת סיום שלושת החודשים של ה ABCD אתה תחלש ותאבד מסה...

אני מדבר מנסיון...

אין צורך להיכנס לסרטים. גם אני אמנם לא חושב שאנשים שעולים על במה בתחתונים מנומרים מצריכים התייחסות רצינית מבחינת אימונים, אבל השאלה הייתה ברורה ולכן גם עניתי עליה בהתאם. כמו שאמרת, הציניות לגיטימית ול"ג בעומר כבר עבר, לא חושב שתהיה לך מדורה בפורום.

חח, לא ידעתי שאי פעם לקחת פעם ברצינות אנשים שעולים על הבמה לבושים בתחתונים. חשבתי שהנישה שלך היא האיש של מישלן. 😉

אגב, מה בשאלה כמו "האם יש למישהו סרטונים של ... ?" כל כך מצריך תגובות מהסוג המדובר? אם זה כל כך כואב ומאכזב, לא חייבים להגיב.

ובנימה רצינית יותר, המדורות שאליהן אני מתכוון לא קשורות לחג, וברכותי, הצלחתם להדליק אחת כזאת במשך הערב.

אל פותח האשכול עמיתי Ka4ok ואני די תיארנו בפניך את המצב. תוסיף לזה שהבהרת לנו מה אתה רוצה ( גם אם היתה סתירה מסויימת בדברייך). את הסרטונים ניתן למצוא בהודעה קודמת (http://www.google.co.il/#hl=iw&q=Arnold+training+video&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=1&cad=b . ותודה ל- andarol על הטירחה.

חח, לא ידעתי שאי פעם לקחת פעם ברצינות אנשים שעולים על הבמה לבושים בתחתונים. חשבתי שהנישה שלך היא האיש של מישלן. 😉

ובנימה רצינית יותר, המדורות שאליהן אני מתכוון לא קשורות לחג, וברכותי, הצלחתם להדליק אחת כזאת במשך הערב.

אל פותח האשכול עמיתי Ka4ok ואני די תיארנו בפניך את המצב. תוסיף לזה שהבהרת לנו מה אתה רוצה ( גם אם היתה סתירה מסויימת בדברייך). את הסרטונים ניתן למצוא בהודעה קודמת (http://www.google.co.il/#hl=iw&q=Arnold+training+video&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=1&cad=b . ותודה ל- andarol על הטירחה.

אבל אחי....הוא קרא ספר שלם של 500 עמודים...ויש לו דוקטורט...ואפילו משתמש כבוד...
הוא יודע על מה הוא מדבר...באחריות.

---------- התגובה התווספה ב 23:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:43 ----------

למה שלא תארגנו לכם חדר בווילה שבנווה אילן? שמעתי שהמקום ריק ....

😉

אנחנו באמת צריכים להשלים....לטיסמוס אתה מגיע?

• פותח/ת השרשור
שלומי בסדר מר רחב גבי, תודה על ההתענינות והדאגה.

המטרה של פותח הפוסט היא לבנות שריר חזה ויד קדמית.
יכול להיות שזה לא משהו רציני בעיניך החכמות, אבל זה מה שהוא רוצה...
ואם המטרה שלו פיתוח שריר אז כנראה מפתחי גוף בעלי ידע באיך לנפח\לפתח שריר....ואני חוזר - הרי אתה לא באמת חושב שכל המסה שלהם רק מזריקות...(קולדפייר- כאן דובר על זריקות).

לבסוף - לפותח הפוסט - איך זה יעזור לך לפתח יד גדולה וחזה רחב (לפחות כמו של לטיסימוס):
הבנץ גדול יותר שווה חזה רחב יותר...
אם תרים את הבנץ שלך ב-20 ק"ג תראה איך החזה שלך גדל יותר מכל דבר אחר...
וזה תכף לכל שריר ותרגיל...

תעשה תוכנית כוח ל-3 חודשים...ABCD 3 חודשים...3 חודשים אימוני כוח...3 חודשים ABCD
תראה איך ב ABCD משקלי העבודה שלך גדלים משמעותית ויחד איתם השרירים שלך.

כנראה שלקראת סיום שלושת החודשים של ה ABCD אתה תחלש ותאבד מסה...

אני מדבר מנסיון...

תודה. הייתה עדיין ממליץ לעשות תוכנית כוח זמן חיטוב? אני יודע שזה יעזור אבל אני מפחד מפציעה בעיקר בברכיים או גב תחתון.

תודה. הייתה עדיין ממליץ לעשות תוכנית כוח זמן חיטוב? אני יודע שזה יעזור אבל אני מפחד מפציעה בעיקר בברכיים או גב תחתון.

באופן כללי לא צריך לפחד 😃
אם אתה מבצע את התרגילים כמו שצריך אתה לא צריך לפחד מפציעות.

בצורה הכי פשוטה -
היית ממליץ להצמד לתוכניות שמתמקדות אך ורק בתרגילים מורכבים, משקל גבוהה (5 חזרות גג) ופחות נפח - ככלל ובמיוחד בחיטוב.
אתה חייב להרים כבד בשביל לשמור על מסת השריר תו"כ חיטוב.

עם כל הכבוד,אני פתחתי תפוסט והייתה לי בקשה ואתם סתם מדסקסים את הבעיות שלכם מי מאמן מה,מי שחושב שבחורים שמנים וקרחים שלא רואים ת'זין שלהם יותר טוב מחטוב עם תחתונים מנומרים שיהיה לו לבריאות,כל עוד אני זוכר שמדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית אז CUT THE BULLSHIT אם אין לאף אחד מה להגיב לי בצורה רצינית על הבקשה שלי, אז תודה רבה וסאלמת'
המדינה אולי דמוקרטית אבל הפורום לא, מה גם שפעם אחרונה שבדקתי הפורום יושב פיזית בצרפת.

• פותח/ת השרשור
זה לא נכון להגיד יושב על פורום,כי זה דבר וירטואלי לא קיים פיזית.

ואללה. אז הפורום הזה הוא ישות רוחנית?

• פותח/ת השרשור
ואללה. אז הפורום הזה הוא ישות רוחנית?

וירטואלי זה לא רוחני.
קיצר אין לי כוח להתווכח סתם על שטויות אני פתחתי פוסט עם בקשה,וסטיתם מהנושא 4000 פעם.

---------- התגובה התווספה ב 09:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:46 ----------

אבל השרתים שמקיימים אותו, כן.

צודק אבל משה לא הזכיר ת'מילה "שרתים"

ננעל. תודה שביקרתם ב-LBS.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית