הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על טרן הקס ע"פ אנטט

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
הוא יותר קצר מאנטט אבל מספיק ארוך בשביל זריקה או 2 זריקות בשבוע בשונה מצטט שצריך זריקה כל יום או כל יומיים

מה הפרו/רון? מבחינת מחיר והשפעה, אשמח שתענו מי שמבין, tren hex VS tren entath
וכמובן מבחינת כמה חומר צריך להזריק בשביל לקבל אותו השפעה ואם אפשר גם את היעילות הכלכלית של זה לעומת זה, אשמח להרחבה, קראתי וזה סקרן אותי אבל אשמח להבהרה נוספת

כל מה שרץ היום זה טרן אנטט/אצטט
טרן הקס היה פעם בשימוש בבני אדם תחת השם פרבולן, נכון להיום לא מייצרים את הטרן הזה במעבדות אנדרגראונד לא מהסיבה שאי אפשר להשיג אותו אלא מהסיבה שהוא יקר בטירוף, אל תצפה לקבל ממעבדת אנדר׳ טרן כזה, אתה כן יכול לשלב טרן קצר וארוך יחד מבלי לדקור את עצמך 4 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
כל מה שרץ היום זה טרן אנטט/אצטט
טרן הקס היה פעם בשימוש בבני אדם תחת השם פרבולן, נכון להיום לא מייצרים את הטרן הזה במעבדות אנדרגראונד לא מהסיבה שאי אפשר להשיג אותו אלא מהסיבה שהוא יקר בטירוף, אל תצפה לקבל ממעבדת אנדר׳ טרן כזה, אתה כן יכול לשלב טרן קצר וארוך יחד מבלי לדקור את עצמך 4 פעמים בשבוע.
אתה כן יכול לשלב טרן קצר וארוך יחד מבלי לדקור את עצמך 4 פעמים בשבוע.

אתה מתכוון לקחת טרי טרן פעמיים בשבוע בזריקה או משהו כזה?

ונתקלתי בזה במכירות פה ושם

לא יודע מה המינונים שצריך ממנו ביחס לטרן אנטט או אצטט כדי לדעת אם המחיר באמת משתלם וכן, נתקלתי בזה שקוראים לו פרבולן

טרן האקס(פרבולן) כחומר גלם יקר פי 5 מטרנבולון אצטט/אנטט וזו הסיבה שכנראה כל מה שתראה מזוייף, ואל תתלהב מזה שהוא יקר וקשה להשגה כי מבחינת התוצאה טרן אנטט/אצטט יותר יעיל וזו הסיבה שהוא פופלארי ופרבולן לא, אין בימינו טרי טרן באמת, זה פשוט שילוב של קצר וארוך100:100ולגבי המינון אין הבדל בין פרבולן לאנטט, אני הייתי ממליץ לך לא להכנס לדברים נדושים מהעבר ופשוט ללכת על טרן אנטט ולסגור עניין עם 2 זריקות בשבוע
אתה כן יכול לשלב טרן קצר וארוך יחד מבלי לדקור את עצמך 4 פעמים בשבוע.

אתה מתכוון לקחת טרי טרן פעמיים בשבוע בזריקה או משהו כזה?

ונתקלתי בזה במכירות פה ושם

לא יודע מה המינונים שצריך ממנו ביחס לטרן אנטט או אצטט כדי לדעת אם המחיר באמת משתלם וכן, נתקלתי בזה שקוראים לו פרבולן

בגלל שיש תכשיר שמבוסס על טרן שנותנים לחיות משק, אנטט ואצטט די זולים לעומת שאר האסתרים. החיסרון שבאותו תכשיר ווטרינרי יש כ10% אסטרדיול נקי שכמובן מגיע גם לוואילים שלנו

• פותח/ת השרשור
בגלל שיש תכשיר שמבוסס על טרן שנותנים לחיות משק, אנטט ואצטט די זולים לעומת שאר האסתרים. החיסרון שבאותו תכשיר ווטרינרי יש כ10% אסטרדיול נקי שכמובן מגיע גם לוואילים שלנו
אם יש 10% אסטרוגן בטרן..
זה אומר שלא צריך לקחת במקביל טסט חיצוני?
כי טרן לא עובר ארומטזיציה לאסטרוגן אז הבנתי שלוקחים טסט חיצוני בנוסף כדי לפתור את הבעיה..

אם זה אחרת, תקן אותי ותסביר לי שאלמד משהו חדש, תודה, אתה נכס לפורום

אם יש 10% אסטרוגן בטרן..
זה רק במקרים שהכינו לך את החומר מחומר גלם שהיה מיעוד לבעלי חיים. כמובן יכול להיות שיש לך טרן נקי
כי טרן לא עובר ארומטזיציה לאסטרוגן אז הבנתי שלוקחים טסט חיצוני בנוסף כדי לפתור את הבעיה..
אתה צודק בהחלט, למרות שאם מדובר בסייקל קצר אפשר להריץ טרן סולו ולא לקבל בעיות עם ליבידו (כל עוד האסטרוגן לא נפל לאפס). כמובן שלא תקבל הרבה הישגים מסייקל של טרן סולו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית