הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי חברות של חומרים

eliran13

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
היי חברים מה הולך?
הולך להתארגן על חומרים כמו שצריך לאחר הקורונה בעזרת השם והציעו לי חומרים של וורטקס ושל ביו בלאק מה לדעתכן היא החברה העדיפה ביניהם

• פותח/ת השרשור
מודה לכך אח שלי הבעיה היא שכבר אי אפשר לדעת מה מקורי ומה לא כי האתר שלהם נסגר אין אפילו דרך לבדוק את זה

וורטקס מוצרים פצצה גם מבחינת תוצאות וגם מבחינת פיזור השמן לאחר ההזרקה, לפחות מהתנסות שלי
לגבי זיוף בוורטקס הרבה פחות נפוץ מהסיבה שהויאלים לא עם מדבקות עליהן אלא כיתוב קרמי על גבי הזכוכית. בנוסף יש על כל מוצר שלהם קוד שנחשף לאחר גירוד ויש לך אפשרות בדיקה של הקוד באינטרנט לוודא כי המוצר מקורי.
תמיד תוכלל להעלות תמונות של המוצרים לחוות דעת.

נ.ב.
איזה סייקל הולך לבצע? סתם מתעניין

נערך לאחרונה:
ביו בלאק !!!
חומר הכי טוב שפגשתי עד כו'
ניסיתי אותו סייקל קודם הייתי כל כך מרוצה שרצתי להצתייד לסיקל הבא
כל הסביבה שלי עליו מרוצים מאוד
תכתוב מה אתה מתכנן החומר הזה חזק מאוד אני אפרט לגבי כל חומר

נערך לאחרונה:
גם ביו-בלאק וגם Vertex חברות טובות ואיכותיות ברמה של בית מרקחת . עם קוד לשים באתר שלהם .
הקיצר אתה בידיים טובות אחלה דילר ✌️

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על המענה מעריך מאוד!!
מתעניין בנוגע לקלן וטורינבול סייקל מאוד מאוד עדין
לצערי האתר של וורטקס נסגר ככה שאין אפשרות לבדוק קודים באתר יותר

תודה לכולם על המענה מעריך מאוד!!
מתעניין בנוגע לקלן וטורינבול סייקל מאוד מאוד עדין
לצערי האתר של וורטקס נסגר ככה שאין אפשרות לבדוק קודים באתר יותר

אין לוורטקס אתר לבדוק קודים וזיופים??

אין לוורטקס אתר לבדוק קודים וזיופים??
האתר לא עובד. הקודים הם די פשוטים, אין סריאל נאמבר למוצר, רק קוד זיהוי כללי למשל אני יכול להדביק לך קוד של טסט על דיבול ויהיה רשום שהקוד הופעל פעם 1. לדוגמה kifai להם יש קוד עם סיריאל נמבר למוצר ספציפית שזה וודאי יותר. כל הדברים של וורטקס עובדים הקודים זה שטויות בבלט.

התנסתי בורטקס אבל זה היה לפני קצת יותר מחצי שנה אני חייב להגיד שהדיבול שלהם ו הטסט אנטט עשו את העבודה ואני מאוד נהנתי. אבל זה משתנה מיום ליום מסחורה לסחורה לכן... תקווה שהדילר אמין

היי חברים מה הולך?
הולך להתארגן על חומרים כמו שצריך לאחר הקורונה בעזרת השם והציעו לי חומרים של וורטקס ושל ביו בלאק מה לדעתכן היא החברה העדיפה ביניהם

חברות של פעם
תנסה דאוס מדיקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית