הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Big Ramy

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
כמו שרובנו מכירים את ביג רמי ועוד הרבה מתחרים כמוהו באולימפיה.
סייקל מטורף באופן כללי אבל מה שנצנץ לי בעיקר זה ה100 מ״ג דיבול + 300 מ״ג אנדרול
איך אפשר לקחת כמות כזו ליום ולהמשיך בסדר היום ?

קבצים מצורפים

• C7782E63-D7F5-4F0C-92A7-C97F2CAD4ADE.jpeg
    C7782E63-D7F5-4F0C-92A7-C97F2CAD4ADE.jpeg
    KB 45.6 · צפיות: 163
36 ui הורמון גדילה לא הפריע לך?
והכמויות של הטסט דקה וeq לא הפריע לך?
לפי מה שהבנתי כל הגדולים לוקחים מלא t3 במקביל לסייקלים שלהם, מה שמאפשר לגוף שלהם להתמודד עם כ"כ הרבה חומרים ועדיין כתוב.??? על חלק מהחומרים שהוא לוקח כמו מיוסטין בלוקרס אז לא יודע כמה זה מהמן חוץ מזה שהכמויות האלה בחומרים זה שלו..

לאנשים כמונו זה לא שווה את הבריאות והכסף, אני גם מתערב שיש לו השגחה צמודה לגבי בריאות הכבד במיוחד בקליבר שלו
זה נקרא poly-pharmacy שאתה לוקח מלא חומרים שחלקם בכלל נוגדים אפקטים של חלק אחר מהם וכך הלאה...
בכל מקרה הכל תחת השגחה רפואית צמודה אל תדאג, לאדם הטיפוסי אין סיכוי וגנטיקה מתאימה לקחת כמויות כאלה. יותר מצחיק, אם תנסה לחקות סייקלים של אנשים כאלה אתה פשוט לא תגיע לאותה המסה:
1. לא מתאמן מספיק זמן ובשביל לדחוף כמויות כאלה זה שנים של סבילות של הרצפטורים. (יכול להיות שהכבד שלו הסתגל אם כבר מדברים)
2. אכילה מוקפדת ומשטר יומי קבוע ומפוקס חדר כושר.

3 גרם טרן בשבוע... ראית פעם את הענק הירוק בהתקף זעם?
בכל אופן אין גוף שיכול להכיל כאלו מינונים,
ואם לא שמת לב בודיבילדרים שומרים בסודי סודות את מתכוני הסייקל שלהם ככה שלא תמצא משהו מקורי

• פותח/ת השרשור
36 ui הורמון גדילה לא הפריע לך?
והכמויות של הטסט דקה וeq לא הפריע לך?
לפי מה שהבנתי כל הגדולים לוקחים מלא t3 במקביל לסייקלים שלהם, מה שמאפשר לגוף שלהם להתמודד עם כ"כ הרבה חומרים ועדיין כתוב.??? על חלק מהחומרים שהוא לוקח כמו מיוסטין בלוקרס אז לא יודע כמה זה מהמן חוץ מזה שהכמויות האלה בחומרים זה שלו..
האמת שהכל הפריע לי, פשוט ממה שאני מכיר שרעיל לכבד זה אנדרול בכמות מפגרת (30 כדורים) ודיבול (10 כדורים) שזה גם לא מעט ‍♂️
לאנשים כמונו זה לא שווה את הבריאות והכסף, אני גם מתערב שיש לו השגחה צמודה לגבי בריאות הכבד במיוחד בקליבר שלו
זה נקרא poly-pharmacy שאתה לוקח מלא חומרים שחלקם בכלל נוגדים אפקטים של חלק אחר מהם וכך הלאה...
בכל מקרה הכל תחת השגחה רפואית צמודה אל תדאג, לאדם הטיפוסי אין סיכוי וגנטיקה מתאימה לקחת כמויות כאלה. יותר מצחיק, אם תנסה לחקות סייקלים של אנשים כאלה אתה פשוט לא תגיע לאותה המסה:
1. לא מתאמן מספיק זמן ובשביל לדחוף כמויות כאלה זה שנים של סבילות של הרצפטורים. (יכול להיות שהכבד שלו הסתגל אם כבר מדברים)
2. אכילה מוקפדת ומשטר יומי קבוע ומפוקס חדר כושר.
בטוח יש לו השגחה רפואית צמודה אבל עדיין, בכמויות כאלה נראה לי שצריך כבד חדש

🤣 שנים ילדים מעלים שטויות כאלה לרשת ומדביקים בפוטושופ יפה טבלה עם מספרים שרואים שזה מראש של איזה ילד ששמע את השמות של הסטרואידים האלה 😛 בסוף זה הגיע גם אלינו לפורום .
ברמות האלה לא לוקחים דיבול ולא אנאדרול ולא עושים שילובים כאלה בסטרואידים 🤣

* גם אם תיראו באמת את הרשימת חומרים לסוג של סייקל 1 נגיד .. 80% מהחומרים לא שמענו עליהם 🫤 .
אצלהם גם הGH מקבל סוג של סייקל מישלו עם מלא חומרים חדשים שלא מכיר 🫤 כל מיני נגזרות של GH יותר מהירות יותר חזקות והGH המוכר לנו הוא רק ה "TRT" של הסייקל GH 😛😆
אז ככה שאתם רואים רשימה כזאת עם כל החומרים המוכרים לנו 😛 זה ילד שמחטט ברשת ומבין שהשמות האלה זה סטרואידים ומחבר איזה סייקל גדול מהם 🤣

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
🤣 שנים ילדים מעלים שטויות כאלה לרשת ומדביקים בפוטושופ יפה טבלה עם מספרים שרואים שזה מראש של איזה ילד ששמע את השמות של הסטרואידים האלה 😛 בסוף זה הגיע גם אלינו לפורום .
ברמות האלה לא לוקחים דיבול ולא אנאדרול ולא עושים שילובים כאלה בסטרואידים 🤣
* גם אם תיראו באמת את הרשימת חומרים לסוג של סייקל 1 נגיד .. 80% מהחומרים לא שמענו עליהם 🫤 .
אצלהם גם הGH מקבל סוג של סייקל מישלו עם מלא חומרים חדשים שלא מכיר 🫤 כל מיני נגזרות של GH יותר מהירות יותר חזקות והGH המוכר לנו הוא רק ה "TRT" של הסייקל GH 😛😆
אז ככה שאתם רואים רשימה כזאת עם כל החומרים המוכרים לנו 😛 זה ילד שמחטט ברשת ומבין שהשמות האלה זה סטרואידים ומחבר איזה סייקל גדול מהם 🤣
חד משמעי לא הגיוני בעליל בגלל זה שאלתי זה נשמע אל טבעי

מינונים גבוהים מידי ולא הגיונים. לגבי תפקודי כבד יש תרופות שמוזרקות דרך הוריד ועוזרות לכבד במהלך הסייקל , היום לכל דבר יש כמעט פיתרון.
אז למה אנחנו לוקחים סמי400 ולא את הקסם הזה שאתה מדבר עליו? ובכלל על מה מדובר, הלוסטין ומבורניל נשמע לי מעניין

אז למה אנחנו לוקחים סמי400 ולא את הקסם הזה שאתה מדבר עליו? ובכלל על מה מדובר, הלוסטין ומבורניל נשמע לי מעניין
אני לא יכול להזריק לעצמי לוריד את זה חח.. אין לי רופא צמוד כמו להם זו בעיה.

אני לא יכול להזריק לעצמי לוריד את זה חח.. אין לי רופא צמוד כמו להם זו בעיה.
איך לך בעיה עם להזריק טרן קצר יום יום, הדבר היחיד שחריג זה צריך לתוך הווריד במקום במקום לתוך השריר, תמיד נמנענו מורידים ועכשיו זה חשוב... או שתלמד איך לעשות את זה או שתמצא חברה שהיא אחות...

בכל מקרה, מבחינת ורידים זה אמור להיות לך קל חחחחחח

ובכלל זה נשמע מעניין לפי מה שאתה אומר אפשר לעשות סייקל הלוסטין בצורה בטוחה ככה

איך לך בעיה עם להזריק טרן קצר יום יום, הדבר היחיד שחריג זה צריך לתוך הווריד במקום במקום לתוך השריר, תמיד נמנענו מורידים ועכשיו זה חשוב... או שתלמד איך לעשות את זה או שתמצא חברה שהיא אחות...

חחח לא מתכוון להשתגע , מספיק לי same , להזריק לוריד זה מלחיץ לפחות אותי

קודם תדחוף לבד לווריד ואז תדבר על הפשטות בדבר

קודם תדחוף לבד לווריד ואז תדבר על הפשטות בדבר
מכיר את הפרוצדורה יותר מדי טוב לצערי, בנוסף כל העוסקים במלאכה אוהבים לעשות את זה כי הוורידים שלי 'נדיבים' מבחינת ווסקולריות
אבל לעשות את זה יום יום ולעצמך ולא פעם בשבוע שבועיים כמו פעם זה כבר עסק מסובך

קח בחשבון לחורר וריד בתדירות כזאת זה לא כמו לחורר ישבן, זה יכול לעשות נזק לוריד, אלא אם תתחיל לאתר ורידים בגוף שזה חתיכת כאב ראש,אל תתעסק עם זה יש קורסים שרופאים לוקחים בשביל זה, זה מה שחסר שמלא מוזרקים יתחילו לחורר ורידים
הכי טוב זה להימנע מאוראלי:)

יש המון תרופות שאנשים לא מכירים כי יש פה בור "בהשכלה" יש תרופות לכבד שניתנות בוריד,ומעבר לזה יש לך מוטולטור של מערכת חיסונית דאמממ יותר מזה? למה לא אומרים לנו לקחת ויטמינים? במהלך מחלות דוגמא טובה (קורונה) כי לממשלה משתלם לתת תרופות, יש לך גם תרופות ללב בזמן סייקל שמסדיר את הקצב ומפחית עומס עליו, לכל דבר היום יש פיתרון השאלה מי יסביר לך על זה ומי ישפוך אור על זה
כי לפעמים יש הרגשהשאנשים יודעים רק מה זה Liv52. בקיצור Cycle support תמד מומלץ.
להכיר את התופעות לוואי ובהתאם לזה להתכונן
אני יודכ שבסייקל שלי היה חומר שמשפיע על הלחץ דם (לב) ומשפיע על הכבד ועל צמיגות הדם... אז אני מתכונן בהתאם לזה ושם במגירה מה שאני צריך לשעת צורך. לא רואה בעיה בלהזריק לוריד תמיד אפשר לעשות קורס מזורז מי מישהו מנוסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית