הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בנוגע לעבודה

The kabab

משתמש מתחיל
91
14
נק' מוניטין:
14
91
14
קצת על עצמי: בן 21, משוחרר טרי מהצבא, בעל השכלה תיכונית, ללא הכשרה מקצועית בשום תחום.
בצבא התגייסתי לגדוד חי״ר רגיל, עברתי קורס חובשים, יצאתי למכי״ם (רובאי 08) ובהמשך גם לקורס סמב״ים (רובאי 010) והשתחררתי בתור סמל מחלקה.
הקורונה קצת תקע לי מקל בגלגלים בכל הקשור לטיול וכו׳ אבל אין מה לעשות אלה החיים, עכשיו מה שמעניין אותי זה למצוא עבודה רצינית עם השכר הכי גבוה שאני יכול למצוא לעשות קצת כסף שיהווה לי כנקודת התחלה ובסיס טוב שעליו אבנה את שאר החיים.
סה״כ אני הסתובבתי פה בפורום בשבועות האחרונים וספציפית ב״כללי״, עושה רושם שיש פה חברה יותר מבוגרים ממני שבדכ אומרים דברים מאוד חכמים אשמח להתייעץ איתכם ותשתפו חלק מהידע ומהניסיון שלכם איתי, רק מבקש שלא תרשמו דברים גדולים כמו ״אבטחה״ כי את זה כבר הבנתי בעצמי XD, אשמח עם תפרטו כמה שיותר ותתנו מקומות ספציפיים/תכווינו אותי כמה שיותר אל עבר היעד 😃

תנסה משרות של 'אבטחה' במשרד ראש הממשלה או מוסדות ציבור כמו משרד הפנים משרד החוץ וכדומה, יש שם תנאים טובים עד כמה שאני זוכר, אין לי מידע נוסף בנושא

עם רובאי כזה הייתי הולך על אבטחה רצינית - אתה יכול להרוויח ולחסוך ים כסף. כרגע, בגלל כל המצב המחורבן הזה, אין שום דבר בשוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית