הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שואב אבק אלחוטי - התייעצות

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום רב ,
אשמח להעזר בחוכמת ההמונים שלכם 🧐🙏

יש לי שואב מפלצתי של Bosch שאיתו אני שואב פעם בשבוע את הבית , ספות ומזרנים וכו'.
אני מעונין לקנות שואב אבק אלחוטי/נטען שישמש כשואב משני ו"קל לשליפה" לניקוי יומיומי.
כמה אנשים אמרו לי לא להשקיע באופן מפתיע בשואבים של דייסון כי יש להם הרבה תקלות והאחריות לא "משהו"...
מחוות דעת של אנשים וביקורות ברשת עושה רושם ששואבי אבק אלחוטים/נטענים הם מוצרים בעלי אורך חיים קצר ולמרות זאת אני מחפש משהו שאני אוכל להרים את הזוהמה שבני הבית משאירים בעיקר שאריות אוכל שהם מפילים מהשולחן מטבח ומתעצלים להרים ...🤦‍♂️ ופרווה🐈‍🐈‍🐕❤️

אשמח לשמוע חוות דעת שלכם ,
במידה ויש לכם שואב אלחוטי ואתם מרוצים ממנו.. שתפו
תודה מראש.

יש לי דייסון V15 ומרוצה ממנו ללא תקלות. כן צריך להחליף סוללה כל כמה שנים תלוי באופן השימוש כי זה מוצר מתקלה אין מה לעשות. אפשר לעשות את זה גם לבד...

יש לי אבל את המכשיר שהוא הכי game changer מבחינת ניקיון בבית וזה רובוט ניקיון אוטומטי שגם כשגרתי לבד רווק חסר חיים וורקהוליק שכל היום היה במשרד הוציא כמויות פסיכיות של אבק מדירה שלא היה בה נפש חיה חוץ מלישון בה 5-7 שעות ליום. ממליץ על רובורוק, ספציפית יש לי דגם שהוא כבר יחסית ישן S6 MaxV אבל עושה את העבודה נאמנה... (גם עם בעלי חיים).

• פותח/ת השרשור
יש לי דייסון V15 ומרוצה ממנו ללא תקלות. כן צריך להחליף סוללה כל כמה שנים תלוי באופן השימוש כי זה מוצר מתקלה אין מה לעשות. אפשר לעשות את זה גם לבד...

יש לי אבל את המכשיר שהוא הכי game changer מבחינת ניקיון בבית וזה רובוט ניקיון אוטומטי שגם כשגרתי לבד רווק חסר חיים וורקהוליק שכל היום היה במשרד הוציא כמויות פסיכיות של אבק מדירה שלא היה בה נפש חיה חוץ מלישון בה 5-7 שעות ליום. ממליץ על רובורוק, ספציפית יש לי דגם שהוא כבר יחסית ישן S6 MaxV אבל עושה את העבודה נאמנה... (גם עם בעלי חיים).

אני אשקול את הדייסון.
הרובורוק הוא מהשואבים החמודים האלה שמסתובבים בבית ומנקים לבד...
שני החתולים שלנו והכלב ישמידו אותו במספר ימים (הם יראו בו כמטרה שצריך לחסל 🤣)

קבצים מצורפים

• 200w.gif
    200w.gif
    KB 55.1 · צפיות: 25
Dyson V15 Detect מעולה. מרגע שרואים כמה לכלוכים התאורה הירוקה תופסת, פעולת השאיבה תהפוך לכיפית וממכרת.
סביר להניח שגם אתה תזנח את השואב החוטי שלך ותעבוד רק עם האלחוטי.

1726088337642.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית