הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין vs אוסטרין

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
למיטב הבנתי המטרה לשימוש בשניהם זהה ?

מה פחות מסוכן משניהם ואינו דורש pct ?

למה ניתן לצפות מהם ?

מינון / חברה מומלצת ? כדורים/ אבקה/נוזל ?

בן 45 1.86 92 קילו 15% שומן טבעי.

נראה שיש לך חוסר ידע רציני אז מציע לעשות מחקר באינטרנט לפני שאתה רץ להשתמש בהם.

שני חומרים שונים לחלוטין. אחד (אוסטרין) הוא sarm ( selective androgenic receptor modulator) והשני (קארדרין) זה בכלל ppar-delta אגוינסט רצפטור.

אוסטרין עובד על הרצפטורים האנדרוגנים משמע הטסט שלך, עם הזמן, ירד למטה. לרוב אין צורך בpct כי הוא נחשב לסארמס חלש, אבל בגיל שלך הייתי אומר שתלך לעשות פרופיל הורמונלי מלא לראות את מצבך.

קארדרין לא נקשר לרצפטור האנרוגני לכן אין צורך בpct.

עם אוסטרין אתה יכול לצפות לשימור טוב יותר של מסת השריר בחיטוב בעוד קארדרין ישפר ביצועים אירוביים.

מינונים של אוסטרין זה בין 15 ל30 מג. תלוי מה הן המטרות. קארדרין 10 עד 20 מג.

חברה מומלצת science.bio, אבקה נוזל או כדורים זה אותו הדבר. בנוזל אתה יכול לשלוט טוב יותר במינונים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המפורטת, זה פחות או יותר מה שחשבתי.
יש ייתרון כלשהו בחיטוב לשלב את שינהם ביחד ? ראיתי פשוט שיש חברות שמציעות את שניהם בכדור אחד....

תודה על התשובה המפורטת, זה פחות או יותר מה שחשבתי.
יש ייתרון כלשהו בחיטוב לשלב את שינהם ביחד ? ראיתי פשוט שיש חברות שמציעות את שניהם בכדור אחד....
כל חברה שעושה stack בין החומרים יש לקחת בערבון מוגבל.

וכן יש יתרון של לשלב את שניהם. יכולת אירובי טובה יותר -> גרעון גבוה יותר משמע אתה מאיץ את תהליך הירידה במשקל שלך (לטוב או לרע) + אוסטרין שיכול לשמר את מסת השריר שלך.

נ.ב אני כרגע על שניהם.

במקרה שלך עדיף ללכת על קרדרין סולו, בכדורים זה יותר נוח ובנוזל מעולם לא השתמשתי את ככה שאין לי מושג איך זה עובד.

שניהם עדינים יחסית. אם אתה לא בדגש על שיפור יכולת אירובית, קרדרין יהיה אכזבה. קח בחשבון

תנסה לא לקנות בכדורים , הרבה חברות שמזייפות ומדללות עובדות בכדורים וכרגע בנוזל הכל אמין .
מקום ראשון אצלי Science Bio
proven peptides
Purerawz
swisschems

חברה שמצאת אצלה שילוב חומרים בכדור 1 אל תזמין ממנה כלום .

שילוב טוב זה אוסטרין וקרדרין , אוסטרין אנבולי , קרדרין כדי להנות מאיזושהי תוצאה אתה צריך להיות מתאמן שאוהב אירובי , וכשמתחיל קרדרין לתת כמה שיותר אירובי אתה גם תרגיש יכולות פי 2 .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התשובות, אני רוצה קצת פוש לא כל כך משנה איזה, הדגש הינו ללא תופעות או pct ולכן חשבתי על 2 האופציות הנל, מבין שדברים אחרים יצטרכו pct....
בהנחה שלא עושה אירובי, קארדרין לא יעזור לי "להיות פחות עייף" באימון אנאירובי ? + סיוע בשריפת שומן ?

תודה על התשובות, אני רוצה קצת פוש לא כל כך משנה איזה, הדגש הינו ללא תופעות או pct ולכן חשבתי על 2 האופציות הנל, מבין שדברים אחרים יצטרכו pct....
בהנחה שלא עושה אירובי, קארדרין לא יעזור לי "להיות פחות עייף" באימון אנאירובי ? + סיוע בשריפת שומן ?
בראשון כן, בשני פחות

גם אוסטרין מוריד בעשרות אחוזים את הציר ההורמונלי , צריך PCT קטן , ומי שלא עושה משתקם עם הזמן .
זה לא שהכל בסדר איתו והוא לא פוגע .
מי שלא עושה מיני pct אחרי אוסטה אז ירד לו הטסט הטבעי לכל החיים בכמה רמות והוא אכל אותה?

לא רק לא !
גם יש את התשובה בהמשך התגובה שלי .
צריך PCT קטן , ומי שלא עושה משתקם עם הזמן .
אולי הייתי צריך לכתוב כך :
מי שלא עושה - משתקם עם הזמן .

▫️הוספתי את המשפט הזה כי הרבה שמשתמשים באוסטרין אומרים לא צריך PCT , אז ההסבר למה הם מדמיינים ככה - כי מהר מאוד הגוף משקם את עצמו מאוסטרין .
אבל זה לא אומר שהוא סתם תוסף תזונה . יש פגיעה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית