הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ספר חדש ללייל + קופון הנחה למזמינים עד יום שני

• פותח/ת השרשור
טוב הזמנתי :( הזמנתי גם את הפרוטוקולים נעשה סיכומון לאתר ועכשיו נגמר הסמסטר ונקרא סוף סוף את ה PROTEIN BOOK

תגיד, לייל מועסק או הועסק באופן אישי על ידי קבוצות NFL,NBA,קבוצות אפניים, הוקי או קבוצות/ספורטאים אחרים?

• פותח/ת השרשור
בעבר, כן

הוא כרגע מתפרנס ממכירת ספרים + הרצאות, הינה חלק מההרצאה שעליה מתבסס הספר (הוא מביא עם הספר 2 DVD)

נערך לאחרונה:
יש לך מושג איפה?
ניסיתי למצוא עליו פרטים ביוגרפיים. לא מצאתי יותר מידי פרטים ספציפיים.

ומה הסיכוי שהDVD הזה ידלוף לאינטרנט בקרוב?

• פותח/ת השרשור
קיבלתי היום את הספר, זו באמת ספירלה של המצגת + 2 דיסיקים DVD של המצגת (שזה יצא דיי חובבני, הדיסקים צרובים + עם מדבקה על הדיסק עם הלוגו של ההוצאת ספרים של לייל ובמצגת עצמה בוידאו יש קטעים שדורשים עריכה כמו ה-5 דקות הראשונות כשהם מתכוננים למצגת + המצגת שלו נדפקה שם באמצע כי הוא השתמש עם OPEN OFFICE ובאוניברסיטה שהוא הרצה בה היה MS OFFICE).
בכל מקרה נראה דיי נחמד הוא מתעסק כמעט בכל מקצות הספורט הידועים כמו כדורגל, כדורסל, פוטובול וכו'.
הוא גם מתייחס לבאדיבילדרים ופאוורליפטרים ומדבר על כמויות חלבון פחממה שומן ותוספי תזונה.
מדבר על עוד הרבה דברים בהרחבה שלא יצא לי לקרוא/לראות מקווה שאחרי סיום הסמסטר אני אחרוש על זה ועל ה PROTEIN BOOK והשומן העיקש שלא יצא לי לעבור ביוסודיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית