עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתכנן לעשות סייקל ארוך של בולד טסט ובהמשך טרן ואז יורד מטרן והולד וממשיך עם טסט עד שבולד וטרן מחוץ למערכת, חשבתי לסיים בpct של hcg כלומיד ונולבה, אתה מציע אסטרטגיה אחרת ליציאה לpct?אני חושב בבלאסט אנד קרוז אחרי שנתיים שלוש. (זו אחת התוכניות יציאה שלי האמת כיוון שזה אגוניסט GNRH מאוד חזק)
רוב האנשים שמריצים טרן או נאנד ועושים PCT עושים אותו לא נכון לדעתי... הם רק חושבים שהם משתקמים אבל הם בבלאסט וOFF למעשה 😆
מה שהתכוונתי בפוסט הוא ש19nor מתפרקים בגוף למטבוליטים שקשה לגוף להוציא (אני אצרף מקור אם צריך) המטבוליטים האלה עדיין מסגנלים להיפותלמוס והיפופיזה שיש הורמונים חיצוניים בגוף גם בכמויות יחסית קטנות. ממה שאני קראתי בספרות ובפורומים מומלץ לחכות עד חצי שנה במקרים מסוימים שכל המטבוליטים לפחות ירדו לרמה סבירה. בוא נודה בזה זה קשה מאוד אבל זו דרך לוודא שאתה לא שם קלומיד ונולבה סתם בגוף שלך.מתכנן לעשות סייקל ארוך של בולד טסט ובהמשך טרן ואז יורד מטרן והולד וממשיך עם טסט עד שבולד וטרן מחוץ למערכת, חשבתי לסיים בpct של hcg כלומיד ונולבה, אתה מציע אסטרטגיה אחרת ליציאה לpct?
לרגע איבדתי אותך, אתה בעצם אומר, hcg עובד ויעיל אבל אחרי nor19, כלומיד ונולבה זה אומר תופעות לוואי ללא תועלת אם נלקחו פחות מחצי שנה אחרי הדקה/טרן?מה שהתכוונתי בפוסט הוא ש19nor מתפרקים בגוף למטבוליטים שקשה לגוף להוציא (אני אצרף מקור אם צריך) המטבוליטים האלה עדיין מסגנלים להיפותלמוס והיפופיזה שיש הורמונים חיצוניים בגוף גם בכמויות יחסית קטנות. ממה שאני קראתי בספרות ובפורומים מומלץ לחכות עד חצי שנה במקרים מסוימים שכל המטבוליטים לפחות ירדו לרמה סבירה. בוא נודה בזה זה קשה מאוד אבל זו דרך לוודא שאתה לא שם קלומיד ונולבה סתם בגוף שלך.
HCG תמיד טוב, הבלאסט אנד קרוז שלי בנוי ככה שיש בלאסט ואז קרוז של 4 שבועות שאחריו בא 4 שבועות של HCG מאתיים חמישים יום כן יום לא. הסיבה היחידה היא לשמור קצת על מסה שם למטה (זה החסרון היחיד בבלאסט אנד קרוז עד עכשיו)
HCG עובד ויעיל אני מכיר אנשים שעשו B&C לחמש שנים והשתמשו בהרבה 19nor בתקופה ההיא והשתקמו יחסית בסדר מבחינת LH FSH וטסט.לרגע איבדתי אותך, אתה בעצם אומר, hcg עובד ויעיל אבל אחרי nor19, כלומיד ונולבה זה אומר תופעות לוואי ללא תועלת אם נלקחו פחות מחצי שנה אחרי הדקה/טרן?
אנשים מחכים באמת חצי שנה עד שהם עושים pct?
זה למה האנשים הקצינים בתעשייה מפוצצים את עצמם בgh כדי לעשות עם עצמם משהו בזמן הזה?
אז אם הבנתי אותך נכון, בנאדם שלא עושה בלאסט אנד קרוז אלא סייקל וpct..HCG עובד ויעיל אני מכיר אנשים שעשו B&C לחמש שנים והשתמשו בהרבה 19nor בתקופה ההיא והשתקמו יחסית בסדר מבחינת LH FSH וטסט.
אבל אלו אנשים שניסוי לפחות שנה שנתיים להיות על קלומיד ולעשות כמה PCT חוזרים כי הם לא שמעו על זה שצריך לתת למטבוליטים לצאת!
אז כן תופעות לוואי ללא תועלת אם לא מחכים וזה לא מספיק לחכות 5 מחציות חיים לטרן דקה... ניסיון של אנשים מדבר וגם מדע.
קלומיד ונולסבה יעילים אבל הם צריכים לבוא בזמן מסוים, זמן שרוב האנשים לא מחכים.... מבחינת הוצאה מהירה של המטבוליטים אני לא רוצה לומר דברים לא מבוססים אבל לפי דעתי צומות ללא מים למשך 24 שעות לסירוגין יכולים לעזור, אני צריך לחפש את זה כי בסופו של דבר גם אני אצטרך לרדת😁אז אם הבנתי אותך נכון, בנאדם שלא עושה בלאסט אנד קרוז אלא סייקל וpct..
HCG יכול לשקם אותו אבל יש מצב כלומיד ונולבה לבד לא היה מזיז אותו כ"כ מבחינת שיקום, וחוץ מזה אם נלקח hcg ובנוסף לhcg גם כלומיד ונולבה, ייתכן מצב גדול שהכלומיד ונולבה היה מיותר כי נלקח מוקדם מדי והיה צריך לחכות לפחות עוד חודשיים אם לא יותר בגלל הקטע שאמרת עם המטבוליטים..
האם יש דרך לזרז את היציאה של המטבוליטים מהמערכת? פחמן פעיל, קלן, קרדרין, משהו כלשהו שיכול לזרז הליכים מבחינת הנושא?
וגם, האם שימוש בקצרים מאשר בארוכים משפר עמדות פה בנושא או שאחרי שבועיים שלוש קצרים וארוכים נחשבים אותו דבר מהפן הזה?
נשאר רק לתכנן שיום כיפור או תשעה באב יהיו אחרי הסייקלקלומיד ונולסבה יעילים אבל הם צריכים לבוא בזמן מסוים, זמן שרוב האנשים לא מחכים.... מבחינת הוצאה מהירה של המטבוליטים אני לא רוצה לומר דברים לא מבוססים אבל לפי דעתי צומות ללא מים למשך 24 שעות לסירוגין יכולים לעזור, אני צריך לחפש את זה כי בסופו של דבר גם אני אצטרך לרדת😁
הפורטוקול שהם עשו זה לקחת PCT של חודש- חודשיים לחכות 4 שבועות, לעשות בדיקת דם ולראות אם הFSH וLH בטווח כי הSERMS האלה מעלים FSH וLH בזמן השימוש. אם המדדים לא היו תקינים היו ממתינים חודש ואז מתחילים עוד PCT. הכי קצר שראיתי היה 2 מחזורים כאלה והכי ארוך היה 6! חחחח. במקרה הזה הייתי נותן טריפטורלין ואחד מהם ניסה והצליח, זה פשוט מאוד נדיר (רפואי לא מה שאתה יכול לקנות עם ביט או כרטיס אשראי ברשת)נשאר רק לתכנן שיום כיפור או תשעה באב יהיו אחרי הסייקל
שאלה נוספת, לגבי מה שאמרת על אנשים שעושים כמה pct וזה לא עוזר למשך שנתיים
אם הם היו מחכים חצי שנה בלי כלומיד ונולבה ורק אז לוקחים כלומיד ונובלה אז זה כן היה עובד להם? וזה שהם לקחו כלומיד ונולבה שוב ושוב רק התקיל אותם?
האם אפשר להתאושש גם בלי הזריקה הזאת של ה100 מקג המדוברת טריפולטין? היינו hcg נולבה וכלומיד יכולים להיות מספיקים להתאוששות מסייקל של נגיד טסט בולד טרן?הפורטוקול שהם עשו זה לקחת PCT של חודש- חודשיים לחכות 4 שבועות, לעשות בדיקת דם ולראות אם הFSH וLH בטווח כי הSERMS האלה מעלים FSH וLH בזמן השימוש. אם המדדים לא היו תקינים היו ממתינים חודש ואז מתחילים עוד PCT. הכי קצר שראיתי היה 2 מחזורים כאלה והכי ארוך היה 6! חחחח. במקרה הזה הייתי נותן טריפטורלין ואחד מהם ניסה והצליח, זה פשוט מאוד נדיר (רפואי לא מה שאתה יכול לקנות עם ביט או כרטיס אשראי ברשת)
תלוי באורך של ההשבתה לגבי התאוששות בלי טריפטו... אם זה סייקל של עשר שבועות ומחכים איזה עוד 6-8 שבועות זה משפר את ההתאוששות.האם אפשר להתאושש גם בלי הזריקה הזאת של ה100 מקג המדוברת טריפולטין? היינו hcg נולבה וכלומיד יכולים להיות מספיקים להתאוששות מסייקל של נגיד טסט בולד טרן?
שאלה נוספת, ציר הhpta הבנתי שיש בpct כל מיני דברים שאומרים לfsh lh לשנות ערכים או hcg שאומר לאשכים תייצרו טסט אבל זה לא מעיד על כך שציר הhpta השתקם? איך אפשר לדעת בתכלס אם הוא השתקם?
וגם
מה הדרך הכי מהירה ויעילה לשיקום מבחינת שימוש בhcg hmg במהלך סייקל או לאחריו בלי להרוס את הרצפטורים
אם מישהו עושה 250 hcg כל שבוע בסייקל שלו אז זה איכשהו מזרז או עוזר לשיקום יותר טוב בpct?
שמע 22 שבועות זה כמעט חצי שנה! זה מטורף אם אתה חושב שPCT רגיל יעזור פה. הייתי משתמש פה ב250 של HCG כל 3.5 יום לפחות!נניח ומתכנן סייקל חסכוני של 22 שבועות כאשר בשבועות 1-16 בולד 600
בשבועות 7-16 טרן 300 אנטט, וטסט כל הזמן אנטט וגם אחרי הבולד וטרן עד לסוף שבוע 22 כדי שבזמן הזה שהטרן ובולד עדיין מסתובב בדם לתת טסט כדי לא לנצל את הזמן הזה..
אם אקח 250 hcg קבוע רק פעם בודדת בשבוע נגיד כל מוצ"ש, האם יהיה אפשר לסיים את הסייקל הזה בhcg 500 יום כן יום לא נגיד שבועיים שלוש אחרי זריקת טסט אחרונה להגיע ל5000ui ביום כן יום לא וכדי להתחיל כלומיד ונולבה אהיה חייב זריקה של טריףוטלין אחרת הנולבה וכלומיד לא יתרמו כלום חוץ מתופעות לוואי?, או שפשר לעשות את זה גם בלי הטריפוטלין?
הצלחתי גם עם פרגניל וכלומיד , לא מחייב. למרות שטריפטורלין חזק יותר, אבל גם מסוכן לטווח ארוך.אכן זה מה שעושים איתו .
מי שהחליט לחיות על טסט חיצוני ולעשות לעיתים בלאסטים ואחריי שנתיים רוצה לחזור לטבעי הסיכוי היחיד שיש לו וגם לא בטוח זה טריפטורלין .
אני איתך.. אתה אכן דוגמה חריגה ואני לא אגיד שכל אחד במצבך היה משתקם כמוך אבל אני מעריך שעד שנתיים-שלוש on,אפשר לחזור לעצמך מנולבדקס וזהו.הצלחתי גם עם פרגניל וכלומיד , לא מחייב. למרות שטריפטורלין חזק יותר, אבל גם מסוכן לטווח ארוך.
מעניין אותי על כמה אני עומד עכשיו בטוטאל והכל. אבל איפה הרופא לא תיתן לי שוב את הבדיקות , באסה.אני איתך.. אתה אכן דוגמה חריגה ואני לא אגיד שכל אחד במצבך היה משתקם כמוך אבל אני מעריך שעד שנתיים-שלוש on,אפשר לחזור לעצמך מנולבדקס וזהו.
טריפטורלין שמור באמת למקרים קשים ויכול לגרום לנזק בידיים לא נכונות