עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פעם 1 שאני שומע על סייקל של פרגניל.
רציתי להסביר אבל אחרי שראיתי את המוניטין הבנתי שאין עם מי לדבר,פעם 1 שאני שומע על סייקל של פרגניל.
לדעתי זה יכול לעלות לטווח הקצר את הטסט וגם לגרום להשבתה, נשמע לי לא הכי חכם.
אני בן 20 מה אני בן 17רציתי להסביר אבל אחרי שראיתי את המוניטין הבנתי שאין עם מי לדבר,
@Ori5 אמרו לך כבר בפוסט אחר שפתחת לא לגעת בעולם החומרים בגיל שלך ועם רמת טסט כמו שלך, כדאי שתקשיב להם,
כדאי לעשות סייקל של הורמון גדילה hgh אופעם 1 שאני שומע על סייקל של פרגניל.
לדעתי זה יכול לעלות לטווח הקצר את הטסט וגם לגרום להשבתה, נשמע לי לא הכי חכם.
בגיל 20 לא עושים סייקל מצטער. בכל מקרה תקרא קצת חומר ותחליט מה לעשות. אם אתה שואל סימן שאתה לא יודע כ"כ הרבה, וספק גם אם תקח חומרים תתקדם.אני בן 20 מה אני בן 17
מה כדאי להתחיל ?? תעזרו אנשים
כדאי לעשות סייקל של הורמון גדילה hgh או
טסט אנטט רגיל ?
ל @elchonon זה עובד מעולה ונראה לי הוא יכעס שככה פותחים כאן את החומר הסודימיץ גזר
אתה מוזמן להתחיל סייקל אבל שיהיה לך בעיות ועקרות ולא תוכל להפסיק אם זה
אל תגיד שלא הזהירו אותך שתבין החברה פה בפורום דואגים לך
עזוב אותך חומרים עד גיל 21 לפחות ובשביל קצת שרירים זה טיפשי לוותר על
הבריאות שלך סתם בזבוז זמן כסף ובריאות עזוב אותך חומרים
לא אכפת לי נמאס לי טבעי זה חרא גם האבקות סתם בלוף ובזבוז כסף וזמן סתם מעפן חומרים יותר טוב ומהירבגיל 20 לא עושים סייקל מצטער. בכל מקרה תקרא קצת חומר ותחליט מה לעשות. אם אתה שואל סימן שאתה לא יודע כ"כ הרבה, וספק גם אם תקח חומרים תתקדם.
הוא בן 18 אני בן 20ל @elchonon זה עובד מעולה ונראה לי הוא יכעס שככה פותחים כאן את החומר הסודי
יש מצב שזה הטרלה? הנה ציטוט של הבחור מפוסט אחר:
אם אפשר לשאול מה הוותק שלך באימונים ונתונים ממה התחלת ואיפה אתה עכשיו (גובה, משקל גוף, אם ידוע אחוז שומן בערך, משקלי עבודה).לא אכפת לי נמאס לי טבעי זה חרא גם האבקות סתם בלוף ובזבוז כסף וזמן סתם מעפן חומרים יותר טוב ומהיר
אני רוצה להתחיל עם חומרים כבר.....
הוא בן 18 אני בן 20
ואפשר גם לקנות ולחכות עוד חצי שנה ל21 ולהתחיל
מבין את התסכול שלך אבל מסייקל לא נהים רוני קולמן. אבקות חלבון זה אוכל, לא אמור לנפח אותך. ומי אמר לך שעם חומרים הכל יותר מהר? יש לי 3-4 חברים שלוקחים והם נראים לא משהו בכלל , והתזונה אימונים שלהם פיקס. לא יודע מאיפה הבאת את זה בכל מקרה תעשה מה שבא לך, אני לא מבין מה אתה מחפש כאן, אישור?לא אכפת לי נמאס לי טבעי זה חרא גם האבקות סתם בלוף ובזבוז כסף וזמן סתם מעפן חומרים יותר טוב ומהיר
הוא בן 18 אני בן 20
ואפשר גם לקנות ולחכות עוד חצי שנה ל21 ולהתחיל
אין סודות.ל @elchonon זה עובד מעולה ונראה לי הוא יכעס שככה פותחים כאן את החומר הסודי
אתה אפס.לא אכפת לי נמאס לי טבעי זה חרא גם האבקות סתם בלוף ובזבוז כסף וזמן סתם מעפן חומרים יותר טוב ומהיר
תאכלס אתה פעילאני לא מאמין שעניתי לו ברצינות 🙁
איך נפלתי .. חייב לדבר עם מייק שיתן ניהול למישהו שיותר מעורב כאן
נמליץ עליך כמנהל 🙄אני לא מאמין שעניתי לו ברצינות 🙁
איך נפלתי .. חייב לדבר עם מייק שיתן ניהול למישהו שיותר מעורב כאן
וואי וואי..אתה ממש הורמונאלי,מעניין מה הטסט יעשה לךמי אתה בכלל כל דבר דוחף תאף ויורד על האחרים יאללה סע מפה יא ליצן
עוד ליצן.... עלק הפורום הזה נועד לעזור לאנשים ממש.....וואי וואי..אתה ממש הורמונאלי,מעניין מה הטסט יעשה לך
כן דיי מומלץ שתיקח הורמון גדילה..... אולי יגדיל לך את המוח, חתיכת חוצפןעוד ליצן.... עלק הפורום הזה נועד לעזור לאנשים ממש.....
קצר עזבו אתם לא עוזרים אני קונה הורמון גדילה של vertex וזהו
עוזר לאנשים, לא לטרולים.עוד ליצן.... עלק הפורום הזה נועד לעזור לאנשים ממש.....
אני לא טרול עזבו אתם סתם לא רציניים ולא עוזריםעוזר לאנשים, לא לטרולים.
ממש עוזרים עאלק צריכים להעיף תפורום הזהכן דיי מומלץ שתיקח הורמון גדילה..... אולי יגדיל לך את המוח, חתיכת חוצפן