הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטרון + ננדרולון ?

Tomer0194

מושעה
727
413
נק' מוניטין:
727
727
413
מישהו רץ על סייקל כזה?
טסט מסטרון ננדרולון?
ראיתי המון המלצות של טסט טרן מסטרון ואפילו ויאלים של מיקס של שלושתם אבל אף מילה על להחליף את הטרן בננדרולון.

לפי מה שהבנתי מחבר׳ה פה המסטרון יתן אפקט אנטי אסטרוגנטי/פרולקטין, עוזר לשמור את עצמך יבש יותר וליבידו בשמיים, יש מניעה לשלב עם ננדרולון?

10 שבועות
את הננדרולון תעיף אחרי שבוע שמיני ותישאר עם טסט ומסטרון, גם תזכה לטיפה ייבוש וקשיחות וגם תהנה מליבידו גבוה בזכות השבועיים האחרונים של טסט ומסטרון,

תיקח אוביטרל במהלך הסייקל בגלל הננדרולון למרות שלא חייב בגלל שזה סייקל של 10 שבועות בלבד,
מה ההבדל בין אוביטרל לhcg?

מה ההבדל בין אוביטרל לhcg?
זה אותן דבר, אוביטרל זה הגרסא המשופרת של הפרגניל הישן, יותר טוב עם פחות תופעות לוואי מחזיק יותר זמן מעמד ויכול להיות עד חודש בלי קירור, כתבתי פה מדריך מפורט על שימוש באוביטרל כי ההכנה והכמות שלו שונים מהפרגניל

מדריך לאוביטרל

• פותח/ת השרשור
10 שבועות
את הננדרולון תעיף אחרי שבוע שמיני ותישאר עם טסט ומסטרון, גם תזכה לטיפה ייבוש וקשיחות וגם תהנה מליבידו גבוה בזכות השבועיים האחרונים של טסט ומסטרון,

תיקח אוביטרל במהלך הסייקל בגלל הננדרולון למרות שלא חייב בגלל שזה סייקל של 10 שבועות בלבד,

פיסיטי עם חומרים קצרים מתי מתחיל ?

פיסיטי עם חומרים קצרים מתי מתחיל ?
תלוי באיזה אסטרים אתה הולך להשתמש, כולם פרופ חוץ מהנאנדרולון שהוא פניל פרופ... בגדול קצרים עדיף להתחיל אחרי שבוע וחצי זה בטווח הבטוח. שבוע ימים אם אתה ממש קצר בזמן

אני עברתי להזריק את הtrt תת עורית עם מחט אינסולין ולפי בדיקות הדם האחרונות אני שוקל להפסיק עם ai מהסיבה שאין פיקים אכזריים כמו בזריקה תוך שרירית כי הפיזור הרבה יותר איטי.

אני גם גרופית של מאסטרון היו לי גם מחשבות לתת כל השנה .
דרך אגב ככל שאתה יותר חטוב אסטרוגן אמור פחות להדאיג אותך .

אני עברתי להזריק את הtrt תת עורית עם מחט אינסולין ולפי בדיקות הדם האחרונות אני שוקל להפסיק עם ai מהסיבה שאין פיקים אכזריים כמו בזריקה תוך שרירית כי הפיזור הרבה יותר איטי.

אני גם גרופית של מאסטרון היו לי גם מחשבות לתת כל השנה .
דרך אגב ככל שאתה יותר חטוב אסטרוגן אמור פחות להדאיג אותך .
מסכים. אחת הסיבות שעברתי לED גם בקרוז וגם בבלאסט זה בגלל הפיקים. אני לא לוקח AI בכלל בקרוזים. בבלאסטים זה סיפור אחר כי אני מקפיץ טסט ל500. 12.5 מג ארומסין כל שלוש ימים במקסימום וזה אם אני רק מרגיש אפקטים של אסטרוגן סופר גבוה (עקצוץ בפטמות ורצון לזיין אבל לא עומד גם עם סיאליס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית