הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בנושא סייקל אוראלי

• פותח/ת השרשור Idokart
  • פורסם בתאריך

Idokart

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
2
14
2
שלום, התחלתי לפני כ4 שבועות סייקל של טרנבול הכדורים, כל כדור 10 מג סיימתי 100 בפירמידה הפוכה, אני בחיטוב. עכשיו דיברתי עם הדילר הוא אמר לי לנוח שבועיים בלי כדורים ואז ולהמשיך את הסייקל.
אבל הוא לא דיבר איתי על pct.
סייקל ראשון יש לציין
אחרי שקראתי בפורום על pct שאלה שלי היא מה לעשות הלאה.

חבל שאתה מכניס דברים לגוף בלי להבין מה הם עושים
סייקל ראשון עושים טסט וזהו, לא מכניסים אוראלי וזהו, זה מתכון לאסון

תגיד לדילר שלך להביא לך טמוקסיפן וכלומיד ותריץ פיסיטי, תחזור לגעת בחומרים כשתצבור יותר ידע ותדע מה לעשות ומה לא לעשות...

• פותח/ת השרשור
תגיד לדילר שלך להביא לך טמוקסיפן וכלומיד ותריץ פיסיטי, תחזור לגעת בחומרים כשתצבור יותר ידע ותדע מה לעשות ומה לא לעשות...
רק שניהם זה מה שאני צריך? ולא להמשיך בסייקל עוד שבועיים ואז לעשות pct?

אתה יכול גם רק טמוקסיפן
תבין לא מריצים סייקל אוראלי בלבד בלי בסיס טסט
זה פשוט יגרום לחבר שלך שם למטה לא לעבוד
תריץ פיסיטי רגיל 5 ימים אחרי שלקחת פעם אחרונה

מה שאתה צריך לעשות זה מחקר מעמיק לגבי שימוש בחומרים אנאבולים, ולא לדחוף לגוף כל דבר שהדילר שלך ממליץ לך כי הוא לא יותר מדילר, לא מאמן, רופא או משהו בסגנון, הוא בסה״כ ינסה לדחוף לך את הכי יקר כמה שיותר.
הנזק שתעשה לגוף שלך יהיה בלתי הפיך, זה לא משחק מחשב, אתה משחק פה עם ההורמונים שלך, הגוף שלך, כל המערכות של הגוף בקיצור. תשקול טוב טוב את הצעדים שלך ואם באמת כדאי להמשיך בשביל ״לדלג״ על סייקלים למרות שזה לא יטיב איתך בעתיד.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול גם רק טמוקסיפן
תבין לא מריצים סייקל אוראלי בלבד בלי בסיס טסט
זה פשוט יגרום לחבר שלך שם למטה לא לעבוד
תריץ פיסיטי רגיל 5 ימים אחרי שלקחת פעם אחרונה
לא
צריך שבועיים אחרי? או שבאוראלי 5 ימים אחרי
מה שאתה צריך לעשות זה מחקר מעמיק לגבי שימוש בחומרים אנאבולים, ולא לדחוף לגוף כל דבר שהדילר שלך ממליץ לך כי הוא לא יותר מדילר, לא מאמן, רופא או משהו בסגנון, הוא בסה״כ ינסה לדחוף לך את הכי יקר כמה שיותר.
הנזק שתעשה לגוף שלך יהיה בלתי הפיך, זה לא משחק מחשב, אתה משחק פה עם ההורמונים שלך, הגוף שלך, כל המערכות של הגוף בקיצור. תשקול טוב טוב את הצעדים שלך ואם באמת כדאי להמשיך בשביל ״לדלג״ על סייקלים למרות שזה לא יטיב איתך בעתיד.
בהצלחה.
תודה קודם כל התחלתי להבין קצת וקראתי, מה אני עושה הלאה? איך לעשות את הpct

בהצלחה.
תגובה יפה

חבל שאתה מכניס דברים לגוף בלי להבין מה הם עושים
סייקל ראשון עושים טסט וזהו, לא מכניסים אוראלי וזהו, זה מתכון לאסון
תחליט, סייקל ראשון אפשר רק טסט או לא?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2020-05-04-21-25-57-886_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-04-21-25-57-886_com.android.chrome.jpg
    KB 111.7 · צפיות: 55
איך התוצאות ?
מה הגובה משקל אחוז שומן ?
מה המשקל ואחוז השומן אחריי ?

תעלה תמונה לפני ואחריי אם אתה מתבייש תחתוך מהתמונה את הראש תעלה רק גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית