הולמס פלייס חזרה לחדר כושר

Daniel88

משתמש מתחיל
26
11
נק' מוניטין:
11
26
11
הם יכולים ככה להוריד את ההקפאה גם אם אני לא רוצה ולא מעוניין?
אף אחד לא באמת יורד מסיכה וישים בין אימון לאימון כמו שהם דורשים למטה, זה פשוט בדיחה
מה גם שאני בגורמי הסיכון וכו'

ההודעה שנשלחה מהם:
חברי מועדון יקרים,
אנו שמחים לעדכן שאנו פותחים את מועדוני הקבוצה החל ממחר, יום ה', 07.05.20, והחל מתאריך זה כל המנויים ישוחררו מהקפאה.
אנחנו נוקטים בכל האמצעים הנדרשים לחזרה לאימון בביטחה – שמירה על מרחק (בין אנשים ובין מתקנים), היגיינה (חיטוי מתקנים, מתקני חיטוי לידיים), חובת עטיית מסיכת פנים כשלא בעת אימון ועוד.
חשוב! לפני כל הגעה למועדון, עליכם לבצע שתי פעולות פשוטות: להירשם באפליקציית הולמס פלייס (לאימון בחדר כושר, במתחם האירובי ובשיעורי הסטודיו) ולמלא הצהרת קורונה באפליקציה למועד המבוקש על ידכם. אנא הקפידו להגיע במועד אליו נרשמתם (ועד עשר דקות איחור לכל היותר).
מומלץ להוריד כבר עכשיו את האפליקציה (חפשו "הולמס פלייס" בחנות האפליקציות).
לתשומת לבכם, בשלב זה ע”פ ההנחיות אין שימוש במקלחות, בסאונות, בבריכות ובג'קוזי.
לפרטים נוספים הקליקו: https://tinyurl.com/backholmes
ניפגש בקרוב!

אני לא באמת יודע, אבל נראה לי שאם הם הקפיאו אוטומטית לכולם כי המכון היה סגור אז הגיוני שישחררו את ההקפאה כשהוא נפתח. אם אתה רוצה להמשיך להקפיא דבר איתם שיקפיאו לך.

איפה שאני מתאמן המנוי שלך מוקפא כל עוד החלטת להמשיך להימנע מהגעה למכון.
מכוני הכושר והקניונים לא פתוחים במתכונת רגילה וכדאי לך לבדוק אם יש לך את הזכות להמשיך בהקפאה אם זה מה שאתה רוצה.

לא יודע לגבי הולמס פלייס אבל במכון שלי טוענים שלפי התקנון שלהם אין אפשרות להקפיא, רק מי שבקבוצת סיכון יכול להקפיא והוא צריך לשלוח להם אישור רפואי. אם תבקש מהם להקפיא ותביא אישור רפואי אני לא רואה סיבה שלא יקפיאו לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית