טסטוסטרון מרופא

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן גילו לי ערכים מאוד נמוכים של הורומונים בדם, נקבע לי תור לאנדוקרינולוג, ולפי מה שהבנתי יכול להיות שאצטרך לקבל טיפול בטסטוסטרון,
עד כמה זה מסוכן?
אישית אני די נמנע מתרופות וכימיקלים באופן כללי, אבל החוסר בהורמון די מפריע לי ליום יום ואני בשנות ה20 לחיי רק

האם הסיכון לטיפול הוא גדול גם כשזה בהמלצת רופא ובפיקוח? אם כן מה הם הסיכונים? (מתעניין בכל סיכון החל מתופעות לוואי של פצעים ועד בעיות בפריון בעתיד)

האם הסיכון לטיפול הוא גדול גם כשזה בהמלצת רופא ובפיקוח?
אתה סך הכל מקבל תחליף לכמות הטסט שהגוף אמור לייצר,במקרה שלך הסיכון היחידי הייתי אומר זה זיהום מזריקה(שיכול לקרות מכל זריקה/חיסון) באחוזים נמוכים למדי
במינונים גבוהים ולא טבעיים כבר נכנס פרמטר של כדוריות דם,השבתה הורמונאלית מלאה לחץ דם גבוה וכו
סביר להניח שבגילך הרופא ייבחר בטיפול תרופתי תומך כלשהו ולא בהחלפת הייצור הטבעי שלך בזריקות

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שבגילך הרופא ייבחר בטיפול תרופתי תומך כלשהו ולא בהחלפת הייצור הטבעי שלך בזריקות

הטיפול התרופתי התומך לרוב עובד? באינטרנט ראיתי שכתוב שחוץ מהזרקה אין אופציות שבאמת יעילות (אבל זה אינטרנט ואני לא באמת סומך על מה שכתוב שם)

זה תלוי במה הבעיה אצלך,
הכשל יכול להיות באשכים ויכול להיות קשור להמרה גבוה לאסטרוגן או כמות גבוה של גלובולין בדם.
אי אפשר לנחש עדיין עד שאנדוקרינולוג יסיים איתך.

בנושא המרה או shbg(גלובולין) אפשר לטפל בכדורים

• פותח/ת השרשור
זה תלוי במה הבעיה אצלך,
הכשל יכול להיות באשכים ויכול להיות קשור להמרה גבוה לאסטרוגן או כמות גבוה של גלובולין בדם.
אי אפשר לנחש עדיין עד שאנדוקרינולוג יסיים איתך.

בנושא המרה או shbg(גלובולין) אפשר לטפל בכדורים
הבנתי
תודה על העזרה

הטיפול התרופתי התומך לרוב עובד? באינטרנט ראיתי שכתוב שחוץ מהזרקה אין אופציות שבאמת יעילות (אבל זה אינטרנט ואני לא באמת סומך על מה שכתוב שם)
יש ג'ל ויש כדורים כביכול אבל הזרקה הכי אפקטיבי ויעיל
מינוני trt זה לא סיפור פעם בכמה ימים זריקה לישבן או לקוואדס וסיימת
אפילו אפשר במזרקי אינסולין כי זה נפח קטן אבל יסבירו לך הכל אצל הרופא

אגב עצה קטנה לפני שאתה נכנע לtrt תן עוד צ'אנס לטבעי ולבדוק ולטפל בבעיות ההורמונליות אחרות שיכולות לגרום לזה

מה הדרכים הטבעיות שיש?
מה הדרכים הטבעיות שיש?
19-ways-to-increase-testosterone.png

19 Breakthrough Ways Proven To Increase Testosterone (NATURALLY)

מצאתי את זה כאן, מדברים שם על trt על הטוב והרע שבו, יש שם המון דברים מעניינים בשבילך לקרוא אם תרצה

בכל מקרה אימונים עצימים, תזונה טובה עם הרבה חלבון אבל גם ויטמינים, ויש לך גם את הסקירה של אחד המשתמש על מחקרים על דרכים להעלאת טסט וניפוץ מיתוסים מחפש קישור
5 צמחים מוכחים מדעית המעלים טסטוסטרון - אגוגו מגזין בריאות

הנה כמה צמחים שיכולים לעזור בנוסף..
יש כאן מישהו שפרסם מלא מחקרים בנושא באשכול מרוכז, אם מישהו יודע במה מדובר שישלח קישור
דרכים לעלות טסטוסטרון - מיתוסים ומאמרים

הנה, על זה דיברתי, @Pharmacist עשה עבודת קודש שם, מומלץ לקרוא, וגם מעניין.

קבצים מצורפים

• 19-ways-to-increase-testosterone.png
    19-ways-to-increase-testosterone.png
    KB 82 · צפיות: 26
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית