הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי אנאדרול

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
טוב אז אחרי התלבטות רבה לגבי אוראלי בסייקל רביעי החלטתי ללכת על אנאדרול
אנאדרול למשך 3-4 שבועות
50 מ״ג ed
טסט אנתת 500 ew
Tudca 1.5 גרם ed
ליב 52 2 ביום
התיכנון שלי להתחיל עם האנאדרול מהשבוע הראשון לסייקל והבנתי ממישהו שכדי להתחיל שבוע שבועים אחרי שהטסט נכנס. מה ממליצים מידע או נסיון ?

• פותח/ת השרשור
בשביל מה? כי הדילר אמר שצריך?

סתם שאלה
היה לך פעם דלקת ולקחת איבופן?
לגבי השאלה שלך כן הייתה לי דלקת במפרק ולקחתי איבופן ותוך יום יומיים עבר..
טודקה לא קניתי מהדילר דווקא הזמנתי מחו״ל מכיוון שראיתי בניעוצים שחובה לשלב באוראלים רעילים.
ולגבי השאלה שלי אשמח לתשובה

לגבי השאלה שלך כן הייתה לי דלקת במפרק ולקחתי איבופן ותוך יום יומיים עבר..
ולמה לא לקחת אז טודקה וליב52?
לא כדאי לעשות קצת מחקר קטן וקריאה רחבה לפני שקונים עוד תרופות ומוצרים?
אם אתה חושב שהשבועיים אנדרול שלך יותר גרועים מאיבופן אתה טועה

• פותח/ת השרשור
ולמה לא לקחת אז טודקה וליב52?
לא כדאי לעשות קצת מחקר קטן וקריאה רחבה לפני שקונים עוד תרופות ומוצרים?
אם אתה חושב שהשבועיים אנדרול שלך יותר גרועים מאיבופן אתה טועה
אבל איך הגעת לאיבופן אח שלי אם אני אזדקק לאיבופן אבקש מרשם מהרופא, שאלתי מתי מומלץ להתחיל עם האנאדרול בתחילת הסייקל או שבוע אחרי שהטסט נכנס.. זו שאלה מקצועית כמובן.

טוב אז אחרי התלבטות רבה לגבי אוראלי בסייקל רביעי החלטתי ללכת על אנאדרול
אנאדרול למשך 3-4 שבועות
50 מ״ג ed
טסט אנתת 500 ew
Tudca 1.5 גרם ed
ליב 52 2 ביום
התיכנון שלי להתחיל עם האנאדרול מהשבוע הראשון לסייקל והבנתי ממישהו שכדי להתחיל שבוע שבועים אחרי שהטסט נכנס. מה ממליצים מידע או נסיון ?
תתחיל מהיום הראשון עם הדרול
בהצלחה
נולבה שיהיה בהשג יד

אבל איך הגעת לאיבופן אח שלי אם אני אזדקק לאיבופן אבקש מרשם מהרופא
אתה סתום או עושה בכאילו?
שאלתי אותך למה אתה חושב שאתה צריך טודקה וליב עם אנדרול ועם איבופן לא היית צריך. אתה יודע לענות לי מה ההבדל ביניהם?כי אין. אז מעניין אותי מדוע להוציא כסף על תוספים מיותרים וכל מיני "מרפאי כבד" למיניהם,שכבד הוא בעצם אחד האיברים הכי חזקים ובעלי יכולות התאוששות מדהימות

• פותח/ת השרשור
קודם כל תדבר לעניין כי כמו שאני מאמין שאתה מצפה שיענו לך בכבוד ככה תענה לאחרים.
ומה הבעיה שלך עם זה שאני לוקח מנקי כבד ? ככה בא לי לא לוקח ריזיקות וזה מה שהחלטתי, שאלתי שאלה אחרת היית יכול לענות עליה לעזור ולא סתם להרתיח.
היית יכול להגיד לי להבא מיותר לך לרכוש את זה וחבל על הכסף, מבין ומקבל ואקח את זה בחשבון לפעם הבאה אבל כרגע יש לי בהישג יד אז למה לא ?.

ומה הבעיה שלך עם זה שאני לוקח מנקי כבד ?
הבעיה שלי שאתה קורא לזה מנקי כבד כאילו שזה עוזרת בית שוטפת עם אקונומיקה..מה זה לנקות!? יש משהו מלוכלך שם? איזה התבטאות עלובה.

אבל כרגע יש לי בהישג יד אז למה לא ?
אם כבר קנית שיהיה לבריאות.

סתם מרתיח אותי שאנשים לא מבינים שום דבר בביוכימיה ופיזיולוגיה ועדיין מחליטים לקחת תרופות כאלו ואחרות,לא אישית נגדך

בשביל מה לגעת באנדרול סטרואיד כל כך מזיק לכבד מיותר עדיף שלא תקח אנדרול מאשר לקחת ליב וטודקה בנוסף קח אנאבר או npp עדיף כמה שפחות כדרורים לדעתי , לגבי עלייה במסה הלעייה במסה תתבצע אך ורק אם תתאמן חזק ותאכל המון אני לא יודע עד כמה זה יעיל להעלות המון מים עם אנדרול !

• פותח/ת השרשור
בשביל מה לגעת באנדרול סטרואיד כל כך מזיק לכבד מיותר עדיף שלא תקח אנדרול מאשר לקחת ליב וטודקה בנוסף קח אנאבר או npp עדיף כמה שפחות כדרורים לדעתי , לגבי עלייה במסה הלעייה במסה תתבצע אך ורק אם תתאמן חזק ותאכל המון אני לא יודע עד כמה זה יעיל להעלות המון מים עם אנדרול !
אחרי התלבטות רבה אמרתי שננסה שלושה שבועות המטרה בעיקר להרים משקלי עבודה יותר מאשר המסה אבל גם בשביל לעלות במסה כמובן.

אחרי התלבטות רבה אמרתי שננסה שלושה שבועות המטרה בעיקר להרים משקלי עבודה יותר מאשר המסה אבל גם בשביל לעלות במסה כמובן.
אני יחזור על עצמי שוב פעם רק בגלל שאכפת לי מהכבד שלך ,
אין צורך לשימוש באנדרול אלא אם כן אתה פאוורליפטר מתחרה או משהו בסגנון זה חומר שמפוצץ אותך בנוזלים ומעמיס על הכבד ,
קח npp וטסט בעדין תתאמן חזק תאכל טוב ותשיג תוצאות , אני אישית משתמש אך ורק בזריקות ממש לא בכדורים ובדרכ בטסט מסטרון או Npp לא מעבר , בעבר השתמשתי בדיבול וכולי חוץ מפאמפ באימון שירד לאחר סיום שימוש לא הרגשתי עלייה במסה משמעותית והתנפחתי מנוזלים כמו בבון מיותר לחלוטין מניסיון עדיף עלייה נקייה בסייקל שוב אלא אם כן אתה מתחרה מקצועי וזה סיפור אחר, הטסט הוא שעושה את רוב העבודה בסייקל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית