עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא קשור רגיש פשוט אני לא מבין מה יש לשמור את זה בסוד...
ותנסה אתה לא להיות רגיש שאתה לא מוצא את אמא שלך ומחפש אותה שנים! :(
תראה את שרשרת המזון:90 אחוז מהמוצרים שאתה קונה בארץ הגיעו מחול ועוברים את אותה שרשרת מע"מ ולמרבה הפלא יש מוצרים שיותר זול לקנות אותם בארץ מאשר בחול ,או שהמחיר שלהם הוא כמו בחול
למשל מצלמות
בגדים -יש חולצות גם ב 20-30 שקל שמיוצרות בסין באותה האיכות בדיוק כמו של חולצות בחנויות בקניון
אוכל--מלא מוצרי מזון מיובאים שיותר זולים ממוצרים שמייצרים בארץ (מים מינרליים,שוקולדים למינהם,דגני בוקר ועוד מיליון דוגמאות שאני נתקל בהן בסופר)
מלא דוגמאות
התוספי מזון בארץ יקרים משמעותית מהמחיר בארצות הברית .כאילו מטילים עליהם 100 אחוז מיסים כמו על רכבים (וברור שזה לא ככה ,במקום מיסים יש רווח ליבואן)
זאת סתם אהבה שלנו להפתיע אחרי שהסניף עומד מוכן ומזומן ללקוחות,מצטערים אם זה מרגיז קצת אבל לא זאת הכוונה 😉
אני יודע איפה הסניף, אבל אם מקום המגורים שלך זה חוריה אז זה לא קרוב 😃לא סבבה סתם פשוט הייתי קצת עצבני...
בכל מקרה אני כבר מחכה בקוצר רוח 😃
בסופו של דבר כל המיסים האלו משולמים פעם אחת, וזה ע"י הלקוח. הרווחים, גזירת הקופון, אין מה לעשות זה תמיד ככה ככל שהסחורה עוברת יותר ידיים.תראה את שרשרת המזון:
מפעל מייצר סחורה --> למפעל יש נציגים שמוכרים מוצרים לחו"ל (זו יכולה גם להיות חברה שלמה של תיווך) --> יבואן מקבל את הסחורה, מוציא אנליזות + בדיקות מעבדה כוללות רעלים לכל טעם וסוג שהוא מביא (נדרש לחדש כל שנה) + משלם מכס (יש מכס על זה כי זו כמות גדולה) + משלם מע"מ --> היבואן מוכר לחנות, החנות משלמת על המוצר + רווח של היבואן + שוב מע"מ ---> אתה הלקוח קונה מהחנות שלוקחת רווח + מע"מ שוב.
כמה פעמים שילמנו מע"מ? נכון 3, פעם אחת מכס, ו 3 ידיים שהחלבון המסכן הזה עבר (אולי אפילו 4).
+1בסופו של דבר כל המיסים האלו משולמים פעם אחת, וזה ע"י הלקוח.