התלבטות

יוסף מהרט

משתמש מתחיל
116
3
היי, מייק,

רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלם על ייעוץ תזונתי, כדי שאוכל לקבל רק תפריט מותאם אישית מבלי צורך בתכנית אימונים. אני יודע שזה לא כלול אצלך, אבל אני חייב מאוד תפריט תזונה ספציפי בניגוד לאחד שקיבלתי.

אהלן,

אפשר לקבל רק תפריט, אבל אנחנו צריכים להיות מסונכרנים עם התכנית אימונים שאתה עושה (ז"א שתגיד לנו בדיוק איך אתה מתאמן/איך נראת התכנית אימון שלך). התכנית מבחינתנו זה בונוס ולכן אין הבדל במחיר בין ייעוץ לגבי תפריט בלבד או תפריט + אימונים.

מה אתה מחפש בתפריט שלא קיבלת עד כה?

• פותח/ת השרשור
אהלן,

אפשר לקבל רק תפריט, אבל אנחנו צריכים להיות מסונכרנים עם התכנית אימונים שאתה עושה (ז"א שתגיד לנו בדיוק איך אתה מתאמן/איך נראת התכנית אימון שלך). התכנית מבחינתנו זה בונוס ולכן אין הבדל במחיר בין ייעוץ לגבי תפריט בלבד או תפריט + אימונים.

מה אתה מחפש בתפריט שלא קיבלת עד כה?

אני מבקש תפריט קטוגני ו/או ללא סוכר (או לפחות כמה שפחות בסוכר). האם זה אפשרי?

עדיפות על תפריט ללא סוכר (כמה שפחות יותר טוב)

פחות עדיף: תפריט קטוגני.

העלות פחות מטרידה אותי ובנוסף יש לי תוכנית אימונים כבר מראש.

אני מבקש תפריט קטוגני ו/או ללא סוכר (או לפחות כמה שפחות בסוכר). האם זה אפשרי?

עדיפות על תפריט ללא סוכר (כמה שפחות יותר טוב)

פחות עדיף: תפריט קטוגני.

העלות פחות מטרידה אותי ובנוסף יש לי תוכנית אימונים כבר מראש.
כן אפשר להרכיב כזה, אבל זה יהיה פשוט תפריט קטוגני כי יש סוכר בכמעט כל פחמימה שאתה אוכל. למה החלטת שאתה רוצה תפריט כזה?

• פותח/ת השרשור
כן אפשר להרכיב כזה, אבל זה יהיה פשוט תפריט קטוגני כי יש סוכר בכמעט כל פחמימה שאתה אוכל. למה החלטת שאתה רוצה תפריט כזה?

בגלל בעיות אישיות שלא אוכל להרחיב עליהן.

הערה: אני מוכן כבר לשלם בשביל תפריט. לא אכפת לי אם תוסיף לזה אימונים. התפריט יותר קריטי לי. אני יכול להתאמן בין 3-6 ימים בשבוע.

Back
למעלה תחתית