הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים לאחר זריקה

טל212

משתמש מתחיל
41
3
נק' מוניטין:
3
41
3
לפניי חודשיים התחלתי סייקל ראשון שכלל טסט בלבד במהלך החודשיים האלו כל הזריקות היות תקינות ללא כאבים מיוחדים .התחלתי לפני שבועיים טרן ומאז לאחר כל זריקה יש כאב מתפשט בשריר שממש מפריע פעם אחת ממש שיתק לי את הרגל ולא יכולתי לישון על הצד כמובן שהכאבים עוברים לאחר יומיים שלושה אבל זה ממש מציק ואשמח לקבל תשוהות אם זה יכול לקרות בגלל הטרן תודה לעונים

• פותח/ת השרשור
אני רציני ביותר בוא תסביר לנו תתן לנו תשובה מה קורה שמוסיפים טרן חודש וחצי לסיום הסייקל ואני ממש רציני

זה לא חומר למתחילים ויש גם המון מנוסים שיעדיפו להתרחק ממנו, התופעות לוואי קשות ביחס לשאר האנאבולים והוא משבית ציר רציני ומעלה פרולקטין מה שדורש התייחסות מיוחדת והצטיידות בתרופות נוספות. פיסיטי יהיה יותר אגרסיבי.
תחדול את עצמך לפני שתסיים למערכת המין שלך את הקריירה, לא יודע מה הסבירו לך שגרם לך להזריק טרן

שוב זה חומר קשוח מאוד,
לא יודע כמה cc הזרקת אבל יכול להיות שגרמת ללחץ בשריר אם נתת כמות גדולה שהוא לא רגיל אליה או שהכנסת המחט לא הייתה טובה. או שהשמן שמכרו לך מחורבן.

• פותח/ת השרשור
ורטקס אחי יכול להיות שבגלל שביחס לטסט השמן של הטרן הרבה יותר סמיך .בכל אופן אני חושב גם ש3 שבועות זה הספיק לי מהחומר הזה אשמח אם יש לך המלצה לחומר להמשך מסה מחפש לעלות ל90 כרגע 85 עליתי מתחילת הסייקל 10 קג

גבר לפני חודשיים התחלת סייקל ראשון ועכשיו אתה עושה טרן??
אחי מה נסגר איתך? 🤦‍♂️

לאן אתה ממהר , למיון?

• פותח/ת השרשור
מה איך הרגשת עם הטרן ? איך האימונים ? איך הויזואל ?
צלם את הבקבוקון של הטרן
זה החומר הבעיה העיקרית שלי שבימים האחרונים הרגשתי דאון בהרגשה הכללית לא יודע אם זה קשור חות מזה מרגיש קשיח מאוד באימונים ובבוקר לא מרגיש חוץ מזה שום תופעת לוואי

קבצים מצורפים

• 20200529_174256.jpg
    20200529_174256.jpg
    KB 115.5 · צפיות: 84
זה החומר הבעיה העיקרית שלי שבימים האחרונים הרגשתי דאון בהרגשה הכללית לא יודע אם זה קשור חות מזה מרגיש קשיח מאוד באימונים ובבוקר לא מרגיש חוץ מזה שום תופעת לוואי
איזה מינון לקחת ממנו? 3 זריקות בשבוע?

טוב תשמע .. יש דרך להכניס את הטרן בצורה חלקה בלי שיכאב לך ..
אבל במצב שלך טוב שהפסקת , אז נעזוב את איך ממשיכים להכניס טרן בצורה חלקה ..
אתה רוצה להמשיך את הסייקל עם משהו אחר ?

הטרן שקיבלת הוא טרן קצר, משמע זמן מחצית החיים שלו נמוך וצריך להזריק 3 פעמים בשבוע, לקחת רק מינון של 200 מג שבוע וגם זה לא היה אצלך בדם כי הזרקת רק פעמיים בשבוע אז יצאת בזול ולא חווית תופעות לוואי מי יודע מה

• פותח/ת השרשור
טוב תשמע .. יש דרך להכניס את הטרן בצורה חלקה בלי שיכאב לך ..
אבל במצב שלך טוב שהפסקת , אז נעזוב את איך ממשיכים להכניס טרן בצורה חלקה ..
אתה רוצה להמשיך את הסייקל עם משהו אחר ?
כן ואשמח אם תוכל להמליץ לי
הטרן שקיבלת הוא טרן קצר, משמע זמן מחצית החיים שלו נמוך וצריך להזריק 3 פעמים בשבוע, לקחת רק מינון של 200 מג שבוע וגם זה לא היה אצלך בדם כי הזרקת רק פעמיים בשבוע אז יצאת בזול ולא חווית תופעות לוואי מי יודע מה

תודה תומר
העלתי את התמונה של החומר הזה אני יודע שזה שילוב גם של טרן החבר אמר לי להפסיק עם הטרן לקחת את זה כמו שתומר אמר 3 זריקות בשבוע ראשון ,שלישי,שישי שים מה אתה אומר?ואני ממש אשמח לדעת למה הרגשתי כאבים בשריר ואיך אני נמנע מזה תודה

קבצים מצורפים

• 20200528_180116.jpg
    20200528_180116.jpg
    KB 112.6 · צפיות: 52
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית