הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרגניל+ טמוקסי במהלך הסייקל לא סותר?

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
אז ככה, אני בסייקל טרן וטסט ויש לי 2 שאלות.

1.יש לי רגישות בפטמות ולכן העליתי מינון טמוקסיפן ל40מג ביום ובנתיים נראה שזה עושה את העבודה, אני רגיל לעשות 500 פרגניל בשבוע במהלך הסייקל כי ככה היציאה מהסייקל הרבה יותר חלקה לי.
השאלה היא אם יש לי רגישות בפטמות זה לא קצת סותר לקחת פרגניל וטמוקסי כי הרי פרגניל מעלה את האסטרוגן לא? וטמוקסי אמור לחסום... אז...

2.מינונים של טסט וטרן ארוכים אמורים להיות זהים? לצורך העניין במזרק 1 מ״ל טרן מול 1מ״ל טסט זה בסדר? אני שואל כי מישהו אמר לי שהמינון של טרן אמור להיות בערך חצי מהטסט .
תודה מראש

אם יש לך רגישות בפטמות בזמן שימוש בטרן אז יש סיכוי שהפרולקטין עלה,אתה משתמש בדוסטינקס במהלךהסייקל? זה עשוי לפתור לך את הבעיה

מינונים נקבעים על פי התווית שמופיעה על הויאל, איך נדע כמה מ״ג חומר יש לך במ״ל אחד של שמן?
צלם את החומרים נגיד לך

• פותח/ת השרשור
אה שכחתי חחח 😃
1מל= 250 שניהם
לא משתמש בדוסטינקס עדיין אבל זה לא מה ששאלתי אחי (;
שאלתי אם זה שאני לוקח טמוקסי (כשיש לי רגישות) ומוסיף על זה פרגניל זה לא קצת סותר? זה חוסם אסטרוגן וזה מרים אסטרוגן..

קודם כל לוקחים את זה בpct אם יש חשש לג'ינו מאסטרו אז נותנים לו מכה עם לטרזול וסיימת סיפור אבל זהירות, צריך להיות חכם, יכולים להיות פיקים אחר כך או ריסוק אסטרוגן וזה לא ממש כיף
Hcg מעלה אסטרוגן כלאחר מעשה אבל לא כ"כ
וטמוקסי גורם לגוף שלא לשים לב לאסטרוגן הזה אז גם אם יש הרבה ממנו, הגוף לא' רואה' אותו

מקווה שאני לא מתבלבל

עצה פה, אל תקח pct תוך כדי הסייקל, אלא אם זה hcg וגם אז תעשה את זהו חכם

ואם יש חדש לג'ינו אל תקפוץ למיליון ואחד תרופות

תבדוק ממה זה

יכול להיות זה כולה נוזלים ויכול להיות שזה פרוקלטין שקפץ או שאתה לא ישן מספיק

אל תקח תרופות כמו חמור, תנסה להבין איפה התאקלים

דוסטינקס ל פרולקטין ועוד כמה דברים אחרים כ'סגנון' חיים באשר לדופמין והשפעותיו

ארומסין/ארימדקס/לטרזול לAI לאסטרו ארומסין הכי עדין, לטרזול מוחק את האסטרוגן זהירות זהירות ושם צריך להיזהר כי צריך את האסטרו הזה לגדילה ובריאות עצמות גידים ומפרקים

טמוקסי/כלומיד/hcg גובלים בpct ויהיה עדיף שלא לעשות בהם שימוש יותר מדי במהלך הסייקל

לקחת תרופות שעושות לאסטרוגן דברים שיש בעיה בכלל בפרוקלטין או הפוך יכול לעשות יותר נזק מתועלת

@frozen אשמח לתיקונים והבהרות במידת הצורך לגבי מה שכתבתי

נערך לאחרונה:
קודם כל לוקחים את זה בpct אם יש חשש לג'ינו מאסטרו אז נותנים לו מכה עם לטרזול וסיימת סיפור אבל זהירות, צריך להיות חכם, יכולים להיות פיקים אחר כך או ריסוק אסטרוגן וזה לא ממש כיף
Hcg מעלה אסטרוגן כלאחר מעשה אבל לא כ"כ
וטמוקסי גורם לגוף שלא לשים לב לאסטרוגן הזה אז גם אם יש הרבה ממנו, הגוף לא' רואה' אותו

מקווה שאני לא מתבלבל

עצה פה, אל תקח pct תוך כדי הסייקל, אלא אם זה hcg וגם אז תעשה את זהו חכם

ואם יש חדש לג'ינו אל תקפוץ למיליון ואחד תרופות

תבדוק ממה זה

יכול להיות זה כולה נוזלים ויכול להיות שזה פרוקלטין שקפץ או שאתה לא ישן מספיק

אל תקח תרופות כמו חמור, תנסה להבין איפה התאקלים

דוסטינקס ל פרולקטין ועוד כמה דברים אחרים כ'סגנון' חיים באשר לדופמין והשפעותיו

ארומסין/ארימדקס/לטרזול לAI לאסטרו ארומסין הכי עדין, לטרזול מוחק את האסטרוגן זהירות זהירות ושם צריך להיזהר כי צריך את האסטרו הזה לגדילה ובריאות עצמות גידים ומפרקים

טמוקסי/כלומיד/hcg גובלים בpct ויהיה עדיף שלא לעשות בהם שימוש יותר מדי במהלך הסייקל

לקחת תרופות שעושות לאסטרוגן דברים שיש בעיה בכלל בפרוקלטין או הפוך יכול לעשות יותר נזק מתועלת

@frozen אשמח לתיקונים לגבי מה שכתבתי

שמע, אני יודע שאתה כותב מכל הלב ומנסה לעזור, אבל בחיאת כל המגילה הזו ובסוף אתה כותב שתשמח שיתקנו אותך? הבחור פה מבקש עזרה ואתה כותב לו כמה פסקאות (לא ברורות בכלל דרך אגב) ממליץ לו מה לעשות או לא לעשות ובכלל לא בטוח לעצמך? קצת חסר אחריות.

שמע, אני יודע שאתה כותב מכל הלב ומנסה לעזור, אבל בחיאת כל המגילה הזו ובסוף אתה כותב שתשמח שיתקנו אותך? הבחור פה מבקש עזרה ואתה כותב לו כמה פסקאות (לא ברורות בכלל דרך אגב) ממליץ לו מה לעשות או לא לעשות ובכלל לא בטוח לעצמך? קצת חסר אחריות.
כן אשמח לביקורת על מה שכתבתי, אני די בטוח במה שכתבתי שם, ועדיין לא מזיק לבדוק שלא התבלבלת, לגבי חוסר אחריות, זה שאני מבקש שיתקנו אותי גם אם לא טעיתי זה ההפך מחוסר אחריות, קצת פרופורציות.

אה שכחתי חחח 😃
1מל= 250 שניהם
לא משתמש בדוסטינקס עדיין אבל זה לא מה ששאלתי אחי (;
שאלתי אם זה שאני לוקח טמוקסי (כשיש לי רגישות) ומוסיף על זה פרגניל זה לא קצת סותר? זה חוסם אסטרוגן וזה מרים אסטרוגן..
כן אבל יש מצב שהרגישות בפטמות לא נגרמת לך בכלל מאסטרוגן אז אתה לוקח טמוקסיפן פול גז על ניוטרל חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית