הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה, מה דופק תקין צריך להיות לבנאדם על חומרים?

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
השתדגתי בmi band שמנטר פעילות לב בזמן אימון וכדומה, קיצור, יש איזשהו דרך לקבל ממנו אינדיקציה ולשפר מצבים או לדעת רפרפנס מה צריך להיות, למישהו יש מידע בנושא?

אני שומר על כושר וסיבולת לב ריאה בהתאם לדרישות מקום העבודה, גם על חומרים יכולתי להיות על 55-60 במנוחה.
לדעתי הטעות הגדולה של המון בילדרים או אנשים עלחומרים שהם מזניחים את זה ומגיעים למצבי קיצון שלא בריאים ללב...

• פותח/ת השרשור
תוך כדי אימון, בין הסטים, זה נחשב מנוחה?
ובזמן סט עצים או עבודה במשקלים כבדים, לאיזה גובה הדופק צריך להגיע?

• פותח/ת השרשור
לא הכוונה מצב קר ללא מאמץ, לא מנוחה בין סטים.
אף פעם לא בדקתי ממוצע בזמן אימון כח האמת
שאני בסתלבט בבית זה צריך להיות 50-60
ובמצב עצים ובמנוחה בין הסטים, לאן לשאוף?

אין טעם "לשאוף" לשום מקום זה בסהכ מודד דופק ונותן לך מספר ממוצע או עדכני של הפעימות.
אין לזה שום יתרון חוץ מאולי באירובי להציץ ולשמור על דופק רצוי.
אין טעם להסתכל עליו בין הסטים ולבדוק כל הזמן משהו זה יוריד לך את הריכוז כל הזמן מחשבות והשוואות של דופק.
יש טווחים של נורמה במאמץ ובמנוחה שאתה יכל לבדוק שזה נחמד אבל באימון עצמו לא הייתי מתעסק הרבה

• פותח/ת השרשור
אין טעם "לשאוף" לשום מקום זה בסהכ מודד דופק ונותן לך מספר ממוצע או עדכני של הפעימות.
אין לזה שום יתרון חוץ מאולי באירובי להציץ ולשמור על דופק רצוי.
אין טעם להסתכל עליו בין הסטים ולבדוק כל הזמן משהו זה יוריד לך את הריכוז כל הזמן מחשבות והשוואות של דופק.
יש טווחים של נורמה במאמץ ובמנוחה שאתה יכל לבדוק שזה נחמד אבל באימון עצמו לא הייתי מתעסק הרבה
כמו שיש התקדמות פרוגרסיב אוברלואוד במשקלים אז דופק יכול להיות אינדיקציה לגבי איפה אתה עומד מבחינת סיבולת לב ריאה ורמה אירובית..
באימון עצמו לא נוגע, זה מסקרן אבל השעון שעל היד מחשב הכל לבד, אחרי האימון אפשר להציץ ולראות איך הגןף שלך מגיב למאמץ ובהתאם לדעת אם יכולת להוציא מעצמך עוד טיפה וכו.. סתם מעניין, לשפר עמדות, לדעת איפה אתה ביחס לאוכלוסיה ולהבין שמצבך טוב/לא טוב/טעון שיפור

מאשר להיות ראש בקיר

הדופק שלך באימון לא ייתן לך שום אינדיקציה לשום התקדמות חוץ מלבלבל אותך לגמריי.
תאמין לי עם היה עוזר הייתי מציע לך בעצמי.
קיבלתי כמתנה אחד כזה amazfit משהו יקר יחסית והעברתי הלאה מחוסר שימוש.
מהנסיון שלי זה גורם להסחות דעת קשות עם אתה קצת בעיות קשב אתה גמור כבר .

• פותח/ת השרשור
הדופק שלך באימון לא ייתן לך שום אינדיקציה לשום התקדמות חוץ מלבלבל אותך לגמריי.
תאמין לי עם היה עוזר הייתי מציע לך בעצמי.
קיבלתי כמתנה אחד כזה amazfit משהו יקר יחסית והעברתי הלאה מחוסר שימוש.
מהנסיון שלי זה גורם להסחות דעת קשות עם אתה קצת בעיות קשב אתה גמור כבר .
לא מסתכל על זה באימון אלא לאחר האימון כגרף ומנסה להבין מה היה באימון מה דרש ממני הרבה ואיפה אני יכול להוציא מעצמי עוד קצת ומה דופק במנוחה בין הסטים, אם אני אסתכל על זה באימון זה כמו לשחק בטלפון ואז אתה מהאלה..

תוך כדי אימון להתעסק בזה זה לא כדאי, מסכים איתך.

לקבל ניטור ואחרי האימון להביט בו ולרשום נקודות לשיפור זה סיפור אחר
הכי נמוך שלי היה 48
הכי גבוה שלי היה 166
זה כמעט ולא עובר את ה150 אפילו במאמץ ואז לפעמים יש מאמץ של הביוקר..

עם חומרים עדיף שלא תתעסק בלחץ דם ודפיקות לב סתם יכניס אותך לתסביכים מיותרים, מן הסתם הלחץ דם עולה בדרכ , מה שבטוח על חומרים אני מרגיש פיצוץ בלי שום קשר , תאזן עם אירובי שאתה על חומרים כדי לא לספוח יותר מדיי מים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית