נק' מוניטין:
2,305
- 3,535
- 1,249
- מיינדסט
השתדגתי בmi band שמנטר פעילות לב בזמן אימון וכדומה, קיצור, יש איזשהו דרך לקבל ממנו אינדיקציה ולשפר מצבים או לדעת רפרפנס מה צריך להיות, למישהו יש מידע בנושא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאני בסתלבט בבית זה צריך להיות 50-60לא הכוונה מצב קר ללא מאמץ, לא מנוחה בין סטים.
אף פעם לא בדקתי ממוצע בזמן אימון כח האמת
כמו שיש התקדמות פרוגרסיב אוברלואוד במשקלים אז דופק יכול להיות אינדיקציה לגבי איפה אתה עומד מבחינת סיבולת לב ריאה ורמה אירובית..אין טעם "לשאוף" לשום מקום זה בסהכ מודד דופק ונותן לך מספר ממוצע או עדכני של הפעימות.
אין לזה שום יתרון חוץ מאולי באירובי להציץ ולשמור על דופק רצוי.
אין טעם להסתכל עליו בין הסטים ולבדוק כל הזמן משהו זה יוריד לך את הריכוז כל הזמן מחשבות והשוואות של דופק.
יש טווחים של נורמה במאמץ ובמנוחה שאתה יכל לבדוק שזה נחמד אבל באימון עצמו לא הייתי מתעסק הרבה
לא מסתכל על זה באימון אלא לאחר האימון כגרף ומנסה להבין מה היה באימון מה דרש ממני הרבה ואיפה אני יכול להוציא מעצמי עוד קצת ומה דופק במנוחה בין הסטים, אם אני אסתכל על זה באימון זה כמו לשחק בטלפון ואז אתה מהאלה..הדופק שלך באימון לא ייתן לך שום אינדיקציה לשום התקדמות חוץ מלבלבל אותך לגמריי.
תאמין לי עם היה עוזר הייתי מציע לך בעצמי.
קיבלתי כמתנה אחד כזה amazfit משהו יקר יחסית והעברתי הלאה מחוסר שימוש.
מהנסיון שלי זה גורם להסחות דעת קשות עם אתה קצת בעיות קשב אתה גמור כבר .