הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר בטוח/עדיף לטיפול בפרולקטין

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
אם מישהו מכיר
יש Bromocriptine העונה לשם פרלודל
ויש Cabergoline העונה לשם דוסטינקס

שניהם מבצעים את הפעולה של וויסות רמות פרולקטין

האם מישהו יכול להסביר לי על ההבדל ביניהם

בדגש על
-מה יותר משתלם כלכלית
-מה יותר אפקטיבי
-מה יותר בטוח מבחינת תופעות לוואי
-מה מכניזם הפעולה של כל 1 מהתרופות

מי שמבין בזה, אשמח מאוד שיזרוק מילה או 2 בנושא, תודה
מקריאה ראשונית בנושא ראיתי כי יש עדיפות לקברגולין, עדיין קורא על זה

אין לי מושג מה ההבדל ביניהם ומה המכניזם אבל כשהייתי על טרן קברגולין עשה עבודה נהדרת עבורי התחלתי לקחת חצי כדור משבוע 3 או 4 ולא היה לי שום רגישות בפטמות לכל אורך הסייקל (לא הרגשתי איזשהם תופעות לוואי הקשורות לכדור),
וכאשר אשתי רצתה להפסיק להניק ולהיפטר מגודש בשד לאחר אחת הלידות גם עשה עבודה נהדרת - פה ממרשם רופא כן.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מה ההבדל ביניהם ומה המכניזם אבל כשהייתי על טרן קברגולין עשה עבודה נהדרת עבורי התחלתי לקחת חצי כדור משבוע 3 או 4 ולא היה לי שום רגישות בפטמות לכל אורך הסייקל (לא הרגשתי איזשהם תופעות לוואי הקשורות לכדור),
וכאשר אשתי רצתה להפסיק להניק ולהיפטר מגודש בשד לאחר אחת הלידות גם עשה עבודה נהדרת - פה ממרשם רופא כן.
איפושהו במהלך הקריאה נתקלתי שאמרו שקברוגלין בהיריון זה סגולה לתאומים אם כי משחקים עם הורמונים בזמן היריון זה משהו שצריך להתייעץ עם רופא לפני יישום

איפושהו במהלך הקריאה נתקלתי שאמרו שקברוגלין בהיריון זה סגולה לתאומים אם כי משחקים עם הורמונים בזמן היריון זה משהו שצריך להתייעץ עם רופא לפני יישום
הכוונה אחרי הלידה, השדיים שלהן גדלות מאוד .. הייתי אומר בצורה קיצונית וזה גורם לגודשים לא נעימים ואף כואבים מאוד. לכן לקחה 2 כדורים וזהו נפתרה הבעיה

ולדעתי לשחק בהורמונים בזמן ההריון עצמו בדרך חיצונית זה טיפשי על גבול הפסיכי כל עוד זה לא בהוראת רופא

• פותח/ת השרשור
זה הסיבה לשמה משתמשים בו, להפסיק להניק, וזה טוב גם לגברים שעלולים לסבול מגינו כתוצאה מרצון הגוף להניק כתוצאה מפרולקטין גבוה..

-מה יותר משתלם כלכלית ברומו
-מה יותר אפקטיבי קייבר
-מה יותר בטוח מבחינת תופעות לוואי קייבר
-מה מכניזם הפעולה של כל 1 מהתרופות שניהם אגוניסטים לדופאמין. קייבר יותר סלקטיבי לקולטן ספציפי

• פותח/ת השרשור
דרך אגב התחלת כבר את הטרן בסייקל?
עכשיו אני באמצע w6
טרן בקצת פרונטלואוד מתחיל בw7
4 ימים ככה ואז כבר יתחיל לשחות אצלי טרן בדם ועל הדרך גם אסיים עם האוראליים
יהיה כיף.. הטרן(300 אנטט) יהיה עם 600 בולד ו500 וטסט ל10 שבועות ואז הבולד וטרן יוצא ונשאר רק טסט ואולי גם מסטרון אם יספיק להגיע לעוד כמה שבועות עד שהרמות של הטרן ובולד יצאו מהדם, כמובן בגלל האורך של הסייקל - 500 hcg לשבוע כאשר פעם בכמה זמן 2-3 שבועות בלי כדי לא לשחוק את הרצפטור שלו יותר מדי

מה שקשוח זה שהאימונים בקפסולות ויש רק שעה וחצי זמן לאימון והמשקלים רוצים לטפס למעלה והזמן מוגבל לאימון, קיצור קשוח אבל לאט לאט מוצא פתרונות לכל הבעיות שצצות

עכשיו אני באמצע w6
טרן בקצת פרונטלואוד מתחיל בw7
4 ימים ככה ואז כבר יתחיל לשחות אצלי טרן בדם ועל הדרך גם אסיים עם האוראליים
יהיה כיף.. הטרן(300 אנטט) יהיה עם 600 בולד ו500 וטסט ל10 שבועות ואז הבולד וטרן יוצא ונשאר רק טסט ואולי גם מסטרון אם יספיק להגיע לעוד כמה שבועות עד שהרמות של הטרן ובולד יצאו מהדם, כמובן בגלל האורך של הסייקל - 500 hcg לשבוע כאשר פעם בכמה זמן 2-3 שבועות בלי כדי לא לשחוק את הרצפטור שלו יותר מדי

מה שקשוח זה שהאימונים בקפסולות ויש רק שעה וחצי זמן לאימון והמשקלים רוצים לטפס למעלה והזמן מוגבל לאימון, קיצור קשוח אבל לאט לאט מוצא פתרונות לכל הבעיות שצצות
איזה אוראלים / מינון הרצת?
אוזה פארמה?
תעדכן לגבי הטרן כשיתן קיק

• פותח/ת השרשור
כל הבולד האוראליים, והטסט וכל זה אני מכניס קצת lgd4033 וזה כאילו ליגה אחרת ליד הכל או אולי זה רק הרגשה
בא נראה אם הטרן ייתן לו פייט טוב
איזה אוראלים / מינון הרצת?
אוזה פארמה?
תעדכן לגבי הטרן כשיתן קיק
Deus medical
אוראליים התחלתי חצי שבוע לפני הכל עם שבועיים בערך של דיבול 30 מג
ואז שהתחיל הסייקל אז ל6-7 שבועות (6 אנאבר, 7 טיבול)
במינונים של טיבול 40 מג, אנאבר 50 מג

נטו כדי לא לפתוח קופסא חדשה יצא לי ככה חחח

תכלס מתגעגע לדיבול, לא אשקר, היה אחלה פיזיקס איתו, אולי כי הייתי א.ש נמוך אז זה בא בטוב לשייפ או שזה היה תחילת סייקל אז הרצפטורים הכי התרגשו ממנו, חוץ מזה היה ממש כיף איתו

איך אני אדע שהטרן ייתן קיק? אמור לקרות משהו מיוחד?

כל הבולד האוראליים, והטסט וכל זה אני מכניס קצת lgd4033 וזה כאילו ליגה אחרת ליד הכל או אולי זה רק הרגשה
בא נראה אם הטרן ייתן לו פייט טוב

Deus medical
אוראליים התחלתי חצי שבוע לפני הכל עם שבועיים בערך של דיבול 30 מג
ואז שהתחיל הסייקל אז ל6-7 שבועות (6 אנאבר, 7 טיבול)
במינונים של טיבול 40 מג, אנאבר 50 מג

נטו כדי לא לפתוח קופסא חדשה יצא לי ככה חחח

תכלס מתגעגע לדיבול, לא אשקר, היה אחלה פיזיקס איתו, אולי כי הייתי א.ש נמוך אז זה בא בטוב לשייפ או שזה היה תחילת סייקל אז הרצפטורים הכי התרגשו ממנו, חוץ מזה היה ממש כיף איתו

איך אני אדע שהטרן ייתן קיק? אמור לקרות משהו מיוחד?

תשמע כל אחד מגיב שונה לטרן,
לי ספציפית כשהוא נתן קיק הרגשתי עליה מאוד משמעותית בכח ובאגרסיביות באימון, חוסר סבלנות מטורף לאנשים שהוביל לעצבים והרבה קללות חח
וגם חלומות אירוטים על בסיס יומי כמעט.
לאחר כמה שבועות הרגשצי וראיתי שייפ יבש ומוצק מאוד של הגוף.
יש כאלו ששמעתי שיש להם חרדות וסיוטים אבל לא חוויתי למזלי חח

• פותח/ת השרשור
תשמע כל אחד מגיב שונה לטרן,
לי ספציפית כשהוא נתן קיק הרגשתי עליה מאוד משמעותית בכח ובאגרסיביות באימון, חוסר סבלנות מטורף לאנשים שהוביל לעצבים והרבה קללות חח
וגם חלומות אירוטים על בסיס יומי כמעט.
לאחר כמה שבועות הרגשצי וראיתי שייפ יבש ומוצק מאוד של הגוף.
יש כאלו ששמעתי שיש להם חרדות וסיוטים אבל לא חוויתי למזלי חח
כל הדברים האלה כבר קורים פה ושם, אבל מצד שני אני משתמש בmk677 וגם בMT2 כרגע, שלו יש סגולות מיוחדות משל עצמו חחחחח מעניין מה יקרה עם הטרן
יהיה מעניין
אגב אחי, איזה מינונים הרצת בזמנו?

כל הדברים האלה כבר קורים פה ושם, אבל מצד שני אני משתמש בmk677 וגם בMT2 כרגע, שלו יש סגולות מיוחדות משל עצמו חחחחח מעניין מה יקרה עם הטרן
יהיה מעניין
אגב אחי, איזה מינונים הרצת בזמנו?

היה לי סייקל שהרצתי רק 200 כדי לקבל ממנו את האפקט ולא להשתולל.
והיה אחד שהתחלתי ב 300 והעלתי באמצע ל 400. שם היו תופעות לוואי חזקות כבר חח

מאמין שמינון 250-300 יספק אותך אלא אם כן אתה ממש רוצה לחוות אותו בצורה אגרסיבית, גם ככה הכנסת המון וריאציות של חומרים לא יודע כמה כדאי לעבור את ה 300 בכל אופן

• פותח/ת השרשור
היה לי סייקל שהרצתי רק 200 כדי לקבל ממנו את האפקט ולא להשתולל.
והיה אחד שהתחלתי ב 300 והעלתי באמצע ל 400. שם היו תופעות לוואי חזקות כבר חח
ומה הרצת בנוסף? לדוגמא טסט באיזה מינון?
אז אתה אומר 300 זה מקום טוב באמצע,, לקראת הסוף אם יישאר באמפולות משהו אולי אני אעלה ל400

ומה הרצת בנוסף? לדוגמא טסט באיזה מינון?
אז אתה אומר 300 זה מקום טוב באמצע,, לקראת הסוף אם יישאר באמפולות משהו אולי אני אעלה ל400

טסט אנתת היה 500
ודיבול 6 שבועות במינון 40 מ״ג.
בדיעבד הייתי מוותר על הדיבול ואולי משלב במקומו טיבול או משהו פחות רעיל ומעלה בנוזלים

• פותח/ת השרשור
טסט אנתת היה 500
ודיבול 6 שבועות במינון 40 מ״ג.
בדיעבד הייתי מוותר על הדיבול ואולי משלב במקומו טיבול או משהו פחות רעיל ומעלה בנוזלים
בסופו של דבר התזונה אומרת את המילה האחרונה וכל החומרים זה נחמד אבל עם 500 טסט והרבה אוכל תקבל יותר תוצאות מכל הסלט וקצת אוכל, כמובן שהכל יחסי

אני בחרתי לסיים עם האוראליים לפני הטרן כדי לתת מקום של כבוד לטרן

בסופו של דבר התזונה אומרת את המילה האחרונה וכל החומרים זה נחמד אבל עם 500 טסט והרבה אוכל תקבל יותר תוצאות מכל הסלט וקצת אוכל, כמובן שהכל יחסי

אני בחרתי לסיים עם האוראליים לפני הטרן כדי לתת מקום של כבוד לטרן

אם הטרן שלך טוב ולא מדולל (פשוט לא מכיר את הפארמה הזו) אתה תבין שאם יש לך בסייקל טרן האוראלים מיותרים חח במיוחד כשאתה נותן פרונטלואד והוא יתייצב אצלך מהר יחסית בדם

• פותח/ת השרשור
אם הטרן שלך טוב ולא מדולל (פשוט לא מכיר את הפארמה הזו) אתה תבין שאם יש לך בסייקל טרן האוראלים מיותרים חח במיוחד כשאתה נותן פרונטלואד והוא יתייצב אצלך מהר יחסית בדם
שבוע שבועיים מהיום ואני אגלה כבר, בלי נדר גם אתן עדכון
נשמע הגיוני סה"כ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית