עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תבנה על זה יותר מידי...אהלן חברים אז ככה סיימתי סייקל והזריקה האחרונה שלי ?טסט פרופיונט )הייתה לפני 9 ימים אני ממשיך לקחת ארמידקס עד לסוף שבוע הבא .עכשיו באימונים אני מרגיש פאמפ חזק ומסקרן אותי לדעת אם יש איזשהו קשר לארמידקס כי הטסט החיצוני אני מבין שכבר ירד תודה לעוזרים
אל תבנה על זה יותר מידי...
זה לא עובד כמו שעון שוויצרי...
אבל הנפילה בפתח..תהיה רגוע.
לקחת רק פרופ בסייקל הזה?
פרווירון..לוקח?
כל החודש האחרון היית על פרופ בלבד?לא פרופ זה היה לקראת החודש האחרון בהתחלה הייתי עם אנטט בחודשיים הראשונים
אבל השאלה שליאם יש קשר לארמידקס במשהו?
כל החודש האחרון היית על פרופ בלבד?
גם אני לא...כן
פייר אני אומר לך אני לא כל כך מבין למה לקחת ארמידקס גם אחרי שסיימתי את הסייקל ??
אתה בעצם שואל מה ההבדל בין AI לכלומיד/טמוקסיפן?אפשר בבקשה מעוד אנשים על הפסקה של הארמידקס והסבר תודה
אתה בעצם שואל מה ההבדל בין AI לכלומיד/טמוקסיפן?
שום דבר לא תקין.הבנתי שזה מאזן בין האסטרוגן לטסט לא משנה אפסיק יש לי עוד שאלה בן אדם שסיים
ועשה לאחר שבועיים בדיקה הורמונלית מה הסיכויים שהוא רואה שהכול תקין ולא צריך pct??
שום דבר לא תקין.
תפסיק להאכיל את עצמך בסיפורים..
עם אשליות מסוג אלה לא תגיע רחוק
אתה יכול לשקם את עצמך עם pct..או לתת לגוף לעשות את העבודה לבד..ואז זה יקח יותר זמן
זה תלוי בגיל, ככל שאתה יותר צעיר השיקום יותר מהיר בלי חומרים אבל וסליחה על הבוטות, אל תהיה אדיוט, סיימת סייקל תעשה pct כמו שצריך בלי שטויות
אתה אמור לראות lh וfsh שהרמות בנורמה, ושיש טסטסטרון בבדיקות דם היינו הגוף שלך גבר מייצר טסט משל עצמו שהוא לא כתוצאה ממקור חיצוני וכמובן לעשות את זה את הבדיקות אחרי שנגמר זמן המחצית חיים של תרופות הpct אחרת הlh וfsh שיהיה רשום לא בהכרח אומר שהשתקמת אלא פשוט אפקט של תרופה, כמובן אפשר לבדוק רמות אסטרוגן פרולקטין ועוד ועןד לראות שההורמונים בכיוון של התאזנות ובמידת הצורך לשפר עמדותקיבלתי אחי קודם כל תודה על התשובות אתה יכול לפרט לי מבחינת מדדים מה אני אראה בבדיקות עכשיו ומנ אני אמור לראות לאחר פרק זמן של שיקום עם pct וגם בלעדי?ו תודה
זה אינדיבידואלי..קיבלתי אחי קודם כל תודה על התשובות אתה יכול לפרט לי מבחינת מדדים מה אני אראה בבדיקות עכשיו ומנ אני אמור לראות לאחר פרק זמן של שיקום עם pct וגם בלעדי?ו תודה