הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגביי סיום סייקל

טל212

משתמש מתחיל
41
3
נק' מוניטין:
3
41
3
אהלן חברים אז ככה סיימתי סייקל והזריקה האחרונה שלי ?טסט פרופיונט )הייתה לפני 9 ימים אני ממשיך לקחת ארמידקס עד לסוף שבוע הבא .עכשיו באימונים אני מרגיש פאמפ חזק ומסקרן אותי לדעת אם יש איזשהו קשר לארמידקס כי הטסט החיצוני אני מבין שכבר ירד תודה לעוזרים

אהלן חברים אז ככה סיימתי סייקל והזריקה האחרונה שלי ?טסט פרופיונט )הייתה לפני 9 ימים אני ממשיך לקחת ארמידקס עד לסוף שבוע הבא .עכשיו באימונים אני מרגיש פאמפ חזק ומסקרן אותי לדעת אם יש איזשהו קשר לארמידקס כי הטסט החיצוני אני מבין שכבר ירד תודה לעוזרים
אל תבנה על זה יותר מידי...
זה לא עובד כמו שעון שוויצרי...
אבל הנפילה בפתח..תהיה רגוע.
לקחת רק פרופ בסייקל הזה?
פרווירון..לוקח?

• פותח/ת השרשור
אל תבנה על זה יותר מידי...
זה לא עובד כמו שעון שוויצרי...
אבל הנפילה בפתח..תהיה רגוע.
לקחת רק פרופ בסייקל הזה?
פרווירון..לוקח?

לא פרופ זה היה לקראת החודש האחרון בהתחלה הייתי עם אנטט בחודשיים הראשונים
אבל השאלה שליאם יש קשר לארמידקס במשהו?

לא פרופ זה היה לקראת החודש האחרון בהתחלה הייתי עם אנטט בחודשיים הראשונים
אבל השאלה שליאם יש קשר לארמידקס במשהו?
כל החודש האחרון היית על פרופ בלבד?
לשאלתך...הארימידקס משאיר אותך עם יחס טסט אסטרוגן חיובי..מה שלא קורה כפי שאתה מבין בסיום סייקל ...
אבל אל תשלה את עצמך...
תהיה נפילה ותיכנס למצב קטבולי..
כמו כל משתמש אחר...
זה חלק מהמשחק

• פותח/ת השרשור
אתה בעצם שואל מה ההבדל בין AI לכלומיד/טמוקסיפן?

הבנתי שזה מאזן בין האסטרוגן לטסט לא משנה אפסיק יש לי עוד שאלה בן אדם שסיים
ועשה לאחר שבועיים בדיקה הורמונלית מה הסיכויים שהוא רואה שהכול תקין ולא צריך pct??

הבנתי שזה מאזן בין האסטרוגן לטסט לא משנה אפסיק יש לי עוד שאלה בן אדם שסיים
ועשה לאחר שבועיים בדיקה הורמונלית מה הסיכויים שהוא רואה שהכול תקין ולא צריך pct??
שום דבר לא תקין.
תפסיק להאכיל את עצמך בסיפורים..
עם אשליות מסוג אלה לא תגיע רחוק
אתה יכול לשקם את עצמך עם pct..או לתת לגוף לעשות את העבודה לבד..ואז זה יקח יותר זמן

• פותח/ת השרשור
שום דבר לא תקין.
תפסיק להאכיל את עצמך בסיפורים..
עם אשליות מסוג אלה לא תגיע רחוק
אתה יכול לשקם את עצמך עם pct..או לתת לגוף לעשות את העבודה לבד..ואז זה יקח יותר זמן

קיבלתי אחי קודם כל תודה על התשובות אתה יכול לפרט לי מבחינת מדדים מה אני אראה בבדיקות עכשיו ומנ אני אמור לראות לאחר פרק זמן של שיקום עם pct וגם בלעדי?ו תודה

זה תלוי בגיל, ככל שאתה יותר צעיר השיקום יותר מהיר בלי חומרים אבל וסליחה על הבוטות, אל תהיה אדיוט, סיימת סייקל תעשה pct כמו שצריך בלי שטויות

• פותח/ת השרשור
זה תלוי בגיל, ככל שאתה יותר צעיר השיקום יותר מהיר בלי חומרים אבל וסליחה על הבוטות, אל תהיה אדיוט, סיימת סייקל תעשה pct כמו שצריך בלי שטויות

ברור אח שלי אני ממש לא אשחק עם זה רק באמת רציתי לדעת מבחינת ערכים מספרית פחות או יותר מה אני אמור לראות עכשיו ומה לראות לאחר הpct ???

קיבלתי אחי קודם כל תודה על התשובות אתה יכול לפרט לי מבחינת מדדים מה אני אראה בבדיקות עכשיו ומנ אני אמור לראות לאחר פרק זמן של שיקום עם pct וגם בלעדי?ו תודה
אתה אמור לראות lh וfsh שהרמות בנורמה, ושיש טסטסטרון בבדיקות דם היינו הגוף שלך גבר מייצר טסט משל עצמו שהוא לא כתוצאה ממקור חיצוני וכמובן לעשות את זה את הבדיקות אחרי שנגמר זמן המחצית חיים של תרופות הpct אחרת הlh וfsh שיהיה רשום לא בהכרח אומר שהשתקמת אלא פשוט אפקט של תרופה, כמובן אפשר לבדוק רמות אסטרוגן פרולקטין ועוד ועןד לראות שההורמונים בכיוון של התאזנות ובמידת הצורך לשפר עמדות

זה אינדיבידואלי..
אם הייתי יודע להגיד לך לא היית צריך בדיקות
אבל אתה לא יכול להתעסק עם ציר הורמנלי ולצאת ללא נזק..
תצטרך לשקם את הציר ולהסדיר את הפעילות והאיזון ההורמונלי למשך כמה חודשים לפחות ואז תחליט אם מתאים לך להמשיך או לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית