הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lgd3033

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
כמו שאתם רואים בכותרת, אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר, חוויות התנסות למי שהתנסה, מידע ממי שיודע עם דגש חזק על באמת יודע! בפרט למי שניסה את של סיינס ביו ולא, לא התבלבלתי בכותרת, אני באמת שואל על 3033 ולא על ה4033.
תודה לכל העונים וכו, שיהיה לכם יום מקסים

לא יצא לי לנסות, ממה שאני זוכר שדיברו עליו דאז, זמן מחצית חיים של 6 שעות שזה אומר לפצל את זה מלא מלא לאורך היום או להשתמש כpreWorkout ממש טוב, הרבה תופעות לוואי, אבל תוצאות יפות
אישית אם היה לי ביד הייתי מנסה, מנגד, הייתי מעדיף lgd4033 על פניו בכל יום.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני שואל עליו כי שמעתי מאחד החזקים כאן בפורום שהוא כמו ה4033 רק בלי הנוזלים, הוא השווה את זה לדיבול וטיבול, כביכול אותו הדבר רק טוב יותר, פחות נוזלים וכו לכן אני שואל

האמת שאני שואל עליו כי שמעתי מאחד החזקים כאן בפורום שהוא כמו ה4033 רק בלי הנוזלים, הוא השווה את זה לדיבול וטיבול, כביכול אותו הדבר רק טוב יותר, פחות נוזלים וכו לכן אני שואל
הבלי נוזלים זה לא בהכרח יתרון..
תסתכל על ראד140 לעומת לגד4033
לצורך ההמחשה
והיותר טוב בא עם יותר תוצאות לוואי וצורך לפצל ל3 מנות ביום וכמובן מותר השבתה ונזק אפשרי לכבד

• פותח/ת השרשור
זה הקטע, שהוא אמר שזה בדיוק אותו הדבר רק בלי הנוזלים, לכן אני רוצה לשמוע חוות דעת מכאלו שניסו כי אחרי הכל אין חכם כבעל ניסיון

זה הקטע, שהוא אמר שזה בדיוק אותו הדבר רק בלי הנוזלים, לכן אני רוצה לשמוע חוות דעת מכאלו שניסו כי אחרי הכל אין חכם כבעל ניסיון
אני זוכר דאז שכמה דילרים ניסו לשווק את זה והפסיקו בגלל דיווחים על תופעות לוואי מצד המשתמשים
זה מה שאומרים על ראד ליד לגד, ובכל יום עם כל הנוזלים הייתי מעדיף לגד...

• פותח/ת השרשור
האמת שזה פשוט מסקרן אותי וגם אני מתחיל סייקל בקרוב ורציתי לשלב גם lgd, בכל אופן אחכה לתשובות מחברה שניסו את ה3033, מעניין מה יגידו עליו כאן.

סתם שתדעו - אין דבר כזה 3033. נראה שאתם מתכוונים ל 3303...

ככה שמי שמחפש על זה חומר באינטרנט - המספר הנכון הוא 3303.

בגדול - חומר שכמעט ואין לגביו מחקרים - מה גם שמרבית החומרים שנמכרים תחת השם הזה (ובטח מה שרשום עליו 3033 ולא 3303) הם חומרים מזוייפים - במקרה הטוב זה ראד או 4033 - במקרה הפחות טוב כל מיני פפטידים או תערובות אחרות.

אותו חרא שעושה סלט מטבוחה בבטן, לגבי התוצאות גם אם הן מעולות זה לא שווה תסבל...
מי אמר שזה עושה ׳סלט מטבוחה בבטן׳ הרבה חברה מכיר שהשתמשו כולל אני ולא דיווחו על תופעה כזאת. אם קרה לך זה לא הופך את זה לעובדה מוגמרת אצל כולם

לא קרה רק לי, גם מתאמנים שלי דיווחו על אותם סימפטומים עם שני הסוגים, היו כאלה שלא הרגישו תתופעות הנ״ל.

הוא לא בדיוק כמו ה4330, יש לו מקניזם טיפה שונה (חוץ מזמן מחצית חיים). לא ככ קראתי עליו, וגם בסייניס ביו אין אותו למכירה כבר המון זמן.

לא הייתי נוגע בLGD (שניהם) , אין להם כל כך הרבה מחקרים לעומת הSARMS האחרים.
אם אני לא טועה ההבדל היחידי בין שני הLGD הוא זמן מחצית החיים.

לא הייתי נוגע בLGD (שניהם) , אין להם כל כך הרבה מחקרים לעומת הSARMS האחרים.
אם אני לא טועה ההבדל היחידי בין שני הLGD הוא זמן מחצית החיים.
איזה סארמים אחרים יש להם מחקרים פרט לאוסטרין ?

אוסטרין וRAD הם היחידים שהייתי מכניס לגוף שלי.

MK677 אולי גם בשביל למנוע פירוק שריר אם אני מתאמן פחות או לא יכול להתאמן.

כל השאר לא נוגע

כל השאר לא נוגע
היית מכניס ראד אבל לגד לא?
שמע אחי, אתה בחור מיוחד

כל השאר לא נוגע
rad זה אולי הכי זבל מבין כל הסארמסים מבחינת התופעות לוואי שזה יכול לייצר וגם אין עליו ככ מחקר, אבל LGD לא?
כמו שסייקלטלפון אמר, אתה בן אדם מיוחד במינו.

עדיף להכניס משהו שאתה יודע שיש לו תופעות לוואי ידועות מאשר חומרים שאפילו טוקסיקולוגיה לא עשו עליהם (YK11).

אם אני יודע עם מה יש לי עסק ומה ההשלכות, מה הבעיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית