הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lgd3033

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
כמו שאתם רואים בכותרת, אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר, חוויות התנסות למי שהתנסה, מידע ממי שיודע עם דגש חזק על באמת יודע! בפרט למי שניסה את של סיינס ביו ולא, לא התבלבלתי בכותרת, אני באמת שואל על 3033 ולא על ה4033.
תודה לכל העונים וכו, שיהיה לכם יום מקסים

עדיף להכניס משהו שאתה יודע שיש לו תופעות לוואי ידועות מאשר חומרים שאפילו טוקסיקולוגיה לא עשו עליהם (YK11).

אם אני יודע עם מה יש לי עסק ומה ההשלכות, מה הבעיה?
lgd 4330 נחקר יותר מ-rad אם לא הבנת. ומה הקשר yk11? דיברנו על LGD.

אתה צודק, התבבלתי בין השניים. מה שבטוח ה 3033 אין עליו כמעט מחקר.

בכל מקרה אין קשר ישיר לYK11 , אני פשוט רואה המון אנשים שלוקחים SARMS מעבר לאוסטרין, LGD וRAD שבכלל אין עליהם מחקרים, וכל התופעות לוואי הן אוסף של עכברי מכון כושר שמוכנים לנסות הכל על עצמם.

אני זוכר שבדקתי את כל התחום ה"אלטרנטיבי" הזה ב2011-13 היו כל מיני תרכובות הזויות שמאז גילו שהן סתם עבודה בעיניים.

אתה צודק, התבבלתי בין השניים. מה שבטוח ה 3033 אין עליו כמעט מחקר.

בכל מקרה אין קשר ישיר לYK11 , אני פשוט רואה המון אנשים שלוקחים SARMS מעבר לאוסטרין, LGD וRAD שבכלל אין עליהם מחקרים, וכל התופעות לוואי הן אוסף של עכברי מכון כושר שמוכנים לנסות הכל על עצמם.

אני זוכר שבדקתי את כל התחום ה"אלטרנטיבי" הזה ב2011-13 היו כל מיני תרכובות הזויות שמאז גילו שהן סתם עבודה בעיניים.
באופן כללי תדע שyk11 זה בכלל לא סארמס, זה סטרואיד אנאבולי לכל דבר.

באופן כללי תדע שyk11 זה בכלל לא סארמס, זה סטרואיד אנאבולי לכל דבר.

ובנוסף אין עליו הרבה מידע בכלל, וגם מה שיש לוט בערפל. חומרים כאלו עדיף להתרחק מהם.
אם ללכת על סארמס אז אוסטרין ו LGD יהיו הבחירות שלי.

rad זה אולי הכי זבל מבין כל הסארמסים מבחינת התופעות לוואי שזה יכול לייצר וגם אין עליו ככ מחקר, אבל LGD לא?
כמו שסייקלטלפון אמר, אתה בן אדם מיוחד במינו.
אני כרגע על ראד שבועיים ומבחינת תופעות לוואי מול lgd אם אני מסתכל שבועיים נגד שבועיים lgd הרבה יותר קשה מבחינת תופעות לוואי. (לפחות עבורי)

אני כרגע על ראד שבועיים ומבחינת תופעות לוואי מול lgd אם אני מסתכל שבועיים נגד שבועיים lgd הרבה יותר קשה מבחינת תופעות לוואי. (לפחות עבורי)
'הרבה יותר קשה'.. איזו תופעת לוואי כבר חווית בשבועיים של שימוש ?? החומר בקושי נכנס.

מה המינון של lgd? איזה מינון אתה על ראד ?

'הרבה יותר קשה'.. איזו תופעת לוואי כבר חווית בשבועיים של שימוש ?? החומר בקושי נכנס.

מה המינון של lgd? איזה מינון אתה על ראד ?
שניהם 5 מג. כרגע מראד לא חווה שום תופעת לוואי. בlgd היו לי ביצים כחולות מרוב זקפות. בשניהם צברתי כוח ומסה רזה זהה אם מסתכלים שבועיים מול שבועיים. בlgd צברתי נוזלים. חומרים די זהים בתחושה מלבד הנוזלים.

שניהם 5 מג. כרגע מראד לא חווה שום תופעת לוואי. בlgd היו לי ביצים כחולות מרוב זקפות. בשניהם צברתי כוח ומסה רזה זהה אם מסתכלים שבועיים מול שבועיים. בlgd צברתי נוזלים. חומרים די זהים בתחושה מלבד הנוזלים.
גם לי היה ליבדו חזק יותר על lgd (תופעת לוואי קשה?).

אתה משווה 5 מג ראד ל5 מג lgd? מג מול מג lgd הרבה יותר חזק מראד. לרוב נהוג לקחת 10 עד 20 מג ראד.

גם לי היה ליבדו חזק יותר על lgd (תופעת לוואי קשה?).

אתה משווה 5 מג ראד ל5 מג lgd? מג מול מג lgd הרבה יותר חזק מראד. לרוב נהוג לקחת 10 עד 20 מג ראד.
דווקא 5 מג ראד מרגיש לי מעולה לא מרגיש כרגע צורך לעלות מעבר. זה עושה את העבודה.

יצא ממש לאחרונה מחקר חדש על ראד. להבנתי מצא שהחומר בטוח לשימוש - למיטב זכרוני השתמשו בכמות של עד 150 מ"ג ליום (שזה המון!).

לדעתי בהקשר של סרטן דווקא.

להבנתי נמצא בטיחותי.

תמצית כאן:

Abstract P5-11-01 : Phase 1 dose escalation study of a novel selective androgen receptor modulator (SARM), RAD140, in estrogen receptor positive (ER+), human epidermal growth factor receptor 2 negative (HER2-), metastatic breast cancer

אשלח את המחקר המלא בהזדמנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית