הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי ג'ינו

fifo2020

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
3
1
0
היי,

אני בן 28 מתאמן 7 שנים מטר 188 שוקל 88 אחוז כרגע על 14 אחוז שומן (בעיקר בגלל הקורונה)

יש לי בעיה מאז שאני קטן שיש לי חזה קצת נשי. הפטמות שלי נפוחות והוא קצת נפול מהצד(אני יכול לעלות תמונה במידת הצורך) אך אין ספק שזה ג'ינו.
לא לקחתי חומרים בחיים ואני שרירי מאוד אך החזה מבאס.

אשמח לקבל חוות דעת מה לעשות לפני פנייה לרופא מנתח. שמעתי שיש משחות/כדורים שיכולים לעזור.

אובחן. הייתי שמן בעבר ואז בזמנו קיוויתי שאולי זאת טעות באבחון למרות שלא היה ספק שזה ג'ינו, כבר שנתיים רזה (לא יודע א.ש מדויק אבל עכשיו לפני שבועיים סיימתי חיטוב ויש די ריבועים) והציצי חוץ משומן שקצת ירד נשאר אותו דבר

תמונה - הערכת א.ש סתכל פה
כן..רואים אבל לא מאוד חמור..
מחכים לראות את התמונות של אחרי

לא חמור בכלל.
מכיר הרבה שהיו חיים עם זה בשלום.
אבל אין ספק..ג'ינו!
יודע, היה הרבה יותר רע כשהייתי שמן עכשיו זה כבר נראה יותר סבבה, אבל זה כן מפריע לי מנטלית אין מה לעשות... עכשיו כבר אני נהנה להוריד חולצה בים בעוד שפעם לא הייתי מעז אבל זה תמיד יהיה שם במאחורה של הראש...
גם זה שאני לא יכול באמת לראות את שרירי החזה שאני עובד עליהם כבר שנתיים זה גם מבאס זה מוריד מהאסתטיקה, אנשים עושים לי כזה מה אתה לא עובד על חזה תחתון?

יודע, היה הרבה יותר רע כשהייתי שמן עכשיו זה כבר נראה יותר סבבה, אבל זה כן מפריע לי מנטלית אין מה לעשות... עכשיו כבר אני נהנה להוריד חולצה בים בעוד שפעם לא הייתי מעז אבל זה תמיד יהיה שם במאחורה של הראש...
גם זה שאני לא יכול באמת לראות את שרירי החזה שאני עובד עליהם כבר שנתיים זה גם מבאס זה מוריד מהאסתטיקה, אנשים עושים לי כזה מה אתה לא עובד על חזה תחתון?
אם זה מפריע לך ויושב לך בראש אז עדיף להיפטר מזה..
יש לי חבר ממש טוב שעשה ואם לא היה אומר לי לא הייתי רואה..נראה טבעי לחלוטין

אם זה מפריע לך ויושב לך בראש אז עדיף להיפטר מזה..
יש לי חבר ממש טוב שעשה ואם לא היה אומר לי לא הייתי רואה..נראה טבעי לחלוטין
הוא מרוצה מהתוצאות? איפה הוא עשה את זה? היה לו יותר או פחות משלי?

הוא מרוצה מהתוצאות? איפה הוא עשה את זה? היה לו יותר או פחות משלי?
הוא עשה לפני 15 שנה ..אני מתאמן איתו קרוב ל5
שנים ואם לא היה אומר לי לא הייתי יודע..ראיתי תמונות שלו לפני..היה לו קצת יותר ממך אבל אז הוא היה עם אחוזי שומן גבוהים משלך
תדאג שמישהו ילווה אותך בתהליך..תלך לכמה רופאים..תבקש לראות תמונות של טיפולים שלהם..יש גם רופאים שיסכימו לקשר אותך עם פציינטים שעברו את הניתוח.
אל תמהר..יש כאלה שגם עם חולצה הפטמות בולטות להם

אלה שהגיעו ל"תשקיע בפסיכולוג" - נסחפו בגדול. מת לדעת איך לדעתכם "תשקיע בפסיכולוג" זה תשובה טובה לשאלה כאן, אבל לא תשובה טובה לכל השאלות לגבי כל מי שרוצה לעשות סייקל...
זה שיא התשובה לסייקל. אין ספק.
אין לאף אחד בעיה שאנשים עם ג'ינו חמור יעשו טיפול. או שאדם חולה או זקן ישתמש בחומרים לבריאות שלהם.

פשוט מנסים להכניס אנשים לפורפורציה, זה הכל.

המצב שלך לא חמור, למרות זאת אם אני במקומך סביר להניח שכן הייתי מבצע את הניתוח בטח ובטח אם הקופ״ח תשתתף בחלק מההוצאות.
כל מי שיגיד לך ״אחי זה לא כזה נורא, אני לא הייתי עושה ובלה בלה בלה...״ לא רלוונטי למקרה שלך. הם לא יודעים (וגם לא אני) עם איזו הרגשה אתה קם בבוקר ועם איזו הרגשה אתה הולך לישון בלילה. כנראה שאם החלטת לעשות ניתוח ובדקת והתעניינת אז זה מספיק מפריע לך. ניתוחים קוסמטיים הם הניתוחים הכי שכיחים היום בארץ (אוזניים, אף וכו) לא רואה בזה שום פסול. אנשים מתאפרים, הולכים למכוני שיזוף, שמים תוספות שיער ומה לא העיקר כדי להרגיש ולהיראות טוב יותר אז למה לא?!. מבחינתי זה בדיוק כמו הרמת חזה או הגדלת חזה. אם זה יגרום לך להרגיש טוב יותר, להיות עם בטחון, להיות מאושר יותר ולחיות חיים טובים יותר אז למה לא? עד עכשיו למעט הפאן הכלכלי לא ראיתי סיבה אחת למה לא ללכת על זה.
שיהיה בהצלחה.
אני מסכים לגמרי.
רק שזה קצת מעציב שכל כך הרבה אנשים עושים ניתוחים שונים שלא נצרכים ומטפלים בבעיות לא קיימות בגלל חוסר יכולת או רצון להתמודד.
ולעניות דעתי, ניתוח לא פותרת את הבעיה האמיתית. חוסר ביטחון עצמי.
היא יכולה להיות סיוע כמו טיפול תרופתי לדיכאון, אבל לדעתי צריך לשלב עם הניתוח או התרופות כלים להעצמה אישית.

כי מה הדבר הבא? נקודת חן לא רצויה, או לסת לא מספיק מסורטטת.

ניתוחים שונים שלא נצרכים? סלח לי אבל מי אתה שתחליט מה נצרך עבור מישהו אחר? זה כמו שאני אקבע שלהיות קרוב לדת זה מיותר או להרים משקולות זה מיותר.
לגביי החוסר ביטחון חשבת שאולי הגינו זה בדיוק הגורם לזה? אתה יודע כמה אנשים בעולם עשו איזשהו מייק אובר והפכו לאנשים שונים לגמריי? לאנשים חיוביים יותר? שמחים ומאושרים יותר? שהחיים שלהם השתדרגו פי 1000? (כמובן שיש את הצד השני, אבל עדין לצאת בהצהרות מפציצות כמו שלך כאילו איבחנת את הבחור וכל מקרה אחר של גינו בעולם זו פשוט התייפיפות לשמה).
ואם נקודת חן מפריעה לי אני אוריד אותה. להתעקש עם עצמי לא להוריד כדי ״להיות גבר שמתמודד״ זה בדיוק ההפך מלהיות גבר. זה לנסות להוכיח לעצמך בכוח נקודה כלשהי במקום לטפל בבעיה. הזיה איך עשיתם את האנלוגיה בין נקודת חן - לא גבר אמיתי שמנסה להתמודד - פסיכיאטר.

לגביי החוסר ביטחון חשבת שאולי הגינו זה בדיוק הגורם לזה? אתה יודע כמה אנשים בעולם עשו איזשהו מייק אובר והפכו לאנשים שונים לגמריי? לאנשים חיוביים יותר? שמחים ומאושרים יותר? שהחיים שלהם השתדרגו פי 1000? (כמובן שיש את הצד השני, אבל עדין לצאת בהצהרות מפציצות כמו שלך כאילו איבחנת את הבחור וכל מקרה אחר של גינו בעולם זו פשוט התייפיפות לשמה).
הם מאושרים יותר? איך אתה יודע? כי הטלוויזיה מראה ככה?
והם מאושר כי הם ירדו במשקל? או בגלל שהם גם על הדרך התמודדו ועבדו קשה על הדברים הקשים שהביאו אותם לשם?

ירידה במשקל עם עבודה קשה זה תהליך ארוך ובונא ובריא הרבה יותר מניתוח קטן. אל תצפה מאדם חסר ביטחון עצמי להרגיש מליון דולר אחרי שהורדת חצי גרם מהפיטמה שלו.
ניתוחים שונים שלא נצרכים? סלח לי אבל מי אתה שתחליט מה נצרך עבור מישהו אחר? זה כמו שאני אקבע שלהיות קרוב לדת זה מיותר או להרים משקולות זה מיותר.
כתבתי את דעתי, אני גם כתבתי שכל אחד רשאי להרגיש מה שהם מרגישים ולנהוג בהתאם. אני כולה מקווה שהחברה שלנו תתקדם ותעודד שוני שאנשים מעט שונים ולא נחותים לא ירגישו צורך להשביע את הצפיות של החברה השטחית שלנו.

הם מאושרים יותר? איך אתה יודע? כי הטלוויזיה מראה ככה?
והם מאושר כי הם ירדו במשקל? או בגלל שהם גם על הדרך התמודדו ועבדו קשה על הדברים הקשים שהביאו אותם לשם?

ירידה במשקל עם עבודה קשה זה תהליך ארוך ובונא ובריא הרבה יותר מניתוח קטן. אל תצפה מאדם חסר ביטחון עצמי להרגיש מליון דולר אחרי שהורדת חצי גרם מהפיטמה שלו.

כתבתי את דעתי, אני גם כתבתי שכל אחד רשאי להרגיש מה שהם מרגישים ולנהוג בהתאם. אני כולה מקווה שהחברה שלנו תתקדם ותעודד שוני שאנשים מעט שונים ולא נחותים לא ירגישו צורך להשביע את הצפיות של החברה השטחית שלנו.

האמת שכן, אני מכיר כמה וכמה אנשים כאלו. אני אחד מהם. אם אתה מדבר על ניתוחים אז הבת זוג הקודמת שלי עשתה ניתוח אף למרות שהיא קיבלה עשרות תגובות של ״את לא צריכה, את יפה ככה...״ ואני אהבתי אותה באותה מידה לפניי ואחריי הניתוח. אחריי שהיא עשתה אותו והחלימה היא אמרה חבל שלא עשיתי אותו לפניי, זה בין הדברים הכי טובים שיכולתי לעשות. לא סיפור טלוויזיה בדיוני, לא סיפור אינסטגרם שנועד למכור משהו. מקרה אמיתי לחלוטין שקרה לעוד מיליוני אנשים.

לא הבנתי את המשפט של ״אנשים מעט שונים ולא נחותים...״ מי אמר שהוא נחות? ומי קבע שהוא עושה את זה כדי להשביע את הציפיות של האוכלוסיה? אולי הוא עושה את זה כדי להרגיש יותר טוב ביחס לעצמו?

הגישה שלך לא נכונה, כי אני באותה קלות יכול להגיד שאתה מרים משקולות כדי לספק את האוכלוסיה להיראות באופן כלשהו, ואתה תגיד שאתה מרים משקולות כי זה גורם לך להרגיש טוב וכו.

אני לחלוטין לא מסכים עם הגישה שלך לנושא הזה ספציפי, נסיים את פה כדי לא לזהם לבחור את הפוסט

ולעניות דעתי, ניתוח לא פותרת את הבעיה האמיתית
הוא כן, כי 3י3ים גורמים לך להרגיש נשי
ומתי שאין לך אותם אתה יכול להרגיש יותר גבר
הרבה ניתוחים אין להם סוף והם בעייתיים אבל ג'ינו זה סממן נשי מובהק שטיפול בבעיה שלו משפרת דרסטית את הביטחון

אז תעבוד על הנפש שלך, נראה שיש מה לשפר.
אני כמעט מושלם חוץ מהעצבות שלי נוכח הכאב של בעלי ג'ינו.
הוא כן, כי 3י3ים גורמים לך להרגיש נשי
ומתי שאין לך אותם אתה יכול להרגיש יותר גבר
הרבה ניתוחים אין להם סוף והם בעייתיים אבל ג'ינו זה סממן נשי מובהק שטיפול בבעיה שלו משפרת דרסטית את הביטחון
דבר בשביל עצמך, הם גורמים "לך" להרגיש נשי.

אין לי בעיה עם שיפורי מראה מכל סוג, השאלה מאיפה זה מגיע.

אין לי בעיה עם שיפורי מראה מכל סוג, השאלה מאיפה זה מגיע
חח, מה זה משנה מאיפה זה מגיע, אפשר לטפל בגינו רק ב10,000 שקל,
לקח לי חודשיים להשיג את זה,
וזה שיפר לי את כל החיים.

יש לך משנה סדורה לאיך לקבל את זה תוך פחות מחודשיים? פחות משנה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית