הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים באזור הזריקה

• פותח/ת השרשור itzik
  • פורסם בתאריך

itzik

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
ביום חמישי התחלתי סייקל הזרקתי סוסטנון+דקה 250 מ"ג כל אחד בישבן מאז יש לי כאבים חזקים
נפיחות קלה והמקום קצת חם האים זה נורמלי ומה ניתן לעשות כי אני בקושי יושב:help:

ביום חמישי התחלתי סייקל הזרקתי סוסטנון+דקה 250 מ"ג כל אחד בישבן מאז יש לי כאבים חזקים
נפיחות קלה והמקום קצת חם האים זה נורמלי ומה ניתן לעשות כי אני בקושי יושב:help:

לא שיש לי נסיון עם סטרואידים, אבל מה שאתה מתאר כאן נשמע לא טוב...יש מצב שאתה אלרגי לאחד החומרים(או מה שהוסיפו להם - תבדוק אדמומיות\פריחה בגוף למרות שאתה אומר שהמקום נפוח)..או שפשוט לא הזרקת "לפי הספר" =אינפקציה. בכל אופן תמתין כמה שעות ותראה עם המצב משתפר (פחות כאב\ירידה בחום) ונקווה שיש פה מישהו עם נסיון בעניין הזה, אם לא.. לא תהיה לך ברירה אלא לפנות לגורמים רפואיים (למרות שאני לא מאמין שתגיע לזה) פשוט תן לזה זמן ונקווה שהכל יסתדר.
בנתיים , נסה לכתוב בפורום עם רופאים או משהו בסגנון כדי שתקבל תשובה יותר מקצועית ותדע יותר טוב מה לעשות (במקרה שאתה לא רוצה ש"ידעו" שלקחת "חומרים" בתיק הרפואי שלך.)

בהצלחה ורפואה שלמה,

Zosed

נערך לאחרונה:
יש שני סוגים של אבססים
אחד שהוא לא קריטי וקורה מדי פעם (לרוב בתגובה לאסטר כמו פרופיונט ,קרה לי איזה 20 פעם בערך שהמקום היה ממש רגיש )
ויש אבסס זיהומי חמור שידרוש תגובה רפואית

תעקוב אחרי חום הגוף שלך ,תעקוב אחרי הרגישות של המקום ,יכול להיות שאתה גם עוד לא יודע איך אמור להרגיש הגוף אחרי זריקה ,או שיכול להיות שהשמן של החומרים הספציפים זה שמן שאתה רגיש אליו (יש לך מושג באיזה שמן מדובר ? )
כל מה שאתה יכול לעשות כרגע זה לעקוב אחרי זה ,ואולי לשים קצת קרח כדי להוריד את הנפיחות
בסימן הראשון לבעיות רציניות תעיף את עצמך לרופא לפני שזה יסתבך יותר ויותר.

איזה חברה החומרים שלך? לי זה קרה עם AXIO LABS, זה היה נורא, נגרם בגלל תכולת בנזיל אלכוהול שיש בחומר.

• פותח/ת השרשור
החומרים לא נמצאים לידי מחר אוחל לעדכן אבל הסוסטנון השגתי דרך רוקח מבית מרקחת השאלה אים אתם אומרים שזה קרה לכם המשחתם את השימוש או הפסקתם מה עלי לעשות

ייתכן וגם פגעת בעצב, מפגיעה בעצב יש כאבים באיזור הזריקה. (מנסיון כואב שלי, פגעתי בעצב ברגל ולא יכלתי ללכת במשך שבוע).:bad:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית