הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכנת מים בקטריוסטטיים

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, מצאתי מים בקטריוסטטיים באינטרנט אבל עם משלוח של בין שבועיים לחודש לכן אני מעדיף להכין לבד .
השגתי מהאחות 10 מל מים סטריליים להזרקה,רכשתי מהאינטרנט בנזיל אלכוהול,יש לי ויאלים סטריליים,יש ברשותי גם מזרקי אינסולין,עכשיו איך אני מכין את המים ? אני בעצם לוקח מים להזרקה 10 מל מזריק לתוך הויאל הסטרילי ולאחר מכן לוקח בנזיל אלכוהול בכמות הנדרשת ומזריק אותו לויאל וזהו? יש לי מים בקטריוסטטיים שמתאימים ל60 יום?

נערך לאחרונה:
הייתי מוכן להתערב על הבית שאין לי שמה שיש לך במקרה הטוב לא עובד, והפחות טוב לא hcg..אבל מזה משנה..העיקר שלא תתבלבל במינון של חומר החיטוי...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הייתי מוכן להתערב על הבית שאין לי שמה שיש לך במקרה הטוב לא עובד, והפחות טוב לא hcg..אבל מזה משנה..העיקר שלא תתבלבל במינון של חומר החיטוי...
אתה מתכוון לתרופה עצמה הפרגניל?

סומך על הדילר שלי ...אבל בסדר טוב שהבאת לצומת ליבי..
אני לא מדבר על חוסר אמינות...ממש לא
אני סומך על בני אדם במה שיש להם עליו שליטה ולא במה שלא..
כי אם הוא בתמימות כמוך חשוב שפפטיד רגיש כמו פרגניל שורד בתנאי משלוח אז הבעיה היא לא של אמין או לא...אני בטוח שגם לעצמו הוא מזריק.. גם אני אגב עשיתי זאת לא פעם עד שהגעתי לדבר האמיתי והבנתי מה ההבדל

שמעת פעם על חולה סוכרת שמזמין באינטרנט אבקת אינסולין ומכין עם מים בקטריוסטטים..או מזמין עט בדואר? חח ברור שלא!
אינסולין אגב פפטיד פחות רגיש בעניין הזה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית