עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נחמד עם ציוד טובטרגט
גדול ומרווחהולמס פלייס
כמו טרגטזאוס
אם תצליח להירשם (מבלי לחטוף מכות),דבר איתיסטודיו סי
הייתי שם מזמן,שיפצו אזוייב
תנסה לבקר פשוט בכל אחד מהמכונים האלה ותבדוק את הדברים הבאים:
איך הציוד:
1. האם יש מספיק ציוד בשעות העומס מבחינת פלטות, מוטות, כלובים וספות בנץ.
2. הרמה של הציוד - האם הציוד ישן ושבור, האם יש מוטות שטובים יותר לסקוואט ובנץ ואחרים שטובים לדדליפט. איך הספות בנץ?
המכון עצמו:
3. האם המכון עושה פרצופים על שימוש המגנזיום, זריקת המוט בדדליפט וכו'.
4. האם במכון יש מתאמנים רציניים נוספים או שכולם פאקבויז שלא עושים סקוואט ולוחצים 80 בנץ?
5. האם יש מיזוג אוויר טוב (אם אתה מסוג האנשים כמוני שתמיד חם להם).
ולבסוף אם יש כמה מכונים שעונים על כל הדרישות האלו לך לפי מחיר וקרבה לבית (בחורף כשיש גשמים יותר נוח ללכת 5 דקות מאשר 15)
רק היום קלטתי שאשכרה יש להם טלפון שם בעמדה (הנבלות לא עונים)התקשר
הוא מדבר על מכונים שהמרחק עד 15 דקות הליכה מהבית, אז לא נראה לי שחניה זה הבעיה שלוממש נכון הייתי מוסיף גם לבדוק לגבי חנייה כי זה די קריטי בימים עמוסים.
וגם אם בכלל יש לך היצע טוב של מכונים, הייתי מוסיף לבדוק אם המאמנים חופרים... סיפור אמיתי שקרה לי היום. כשהתאמנתי התקשר המאמן במכון (מאמן.. הגזמתי סתם ילד שלמד בווינגייט) למנהל סניף להגיד שלא החזרתי משקולות, מה שמוזר זה שהוא התקשר עוד לפני שהתחלתי את האימון. קיצור שורה תחתונה אם המדריך מסתובב מעיר וחופר זה חתיכת חיסרון (נפוץ בהולמס פלייס)
הוא מדבר על מכונים שהמרחק עד 15 דקות הליכה מהבית, אז לא נראה לי שחניה זה הבעיה שלו
הולכים בגשם? ואגב, מהסיבה הזאת בדיוק אמרתי שכדאי אולי להעדיף חדכ שקרוב יותר לביתמה עם ימים של גשם? לא מתאמנים? אם אין לו אופציה אחרת אז נכון חנייה לא רלוונטי. אבל אם יש לך רכב/אופנוע ואתה רוצה ״להנות מהדרך״ וללכת ברגל יהיו אימונים שאחרי סקווט כנראה הדבר האחרון שיבוא לך זה להתחיל ללכת רבע שעה עד הבית
לך לכל מקום לאימון נסיון ותתחליטספייס או וייב