הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכון כושר ברמת גן

Aviran1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן,
מחפש המלצה למכון ברמת גן, באיזור אבא הילל 30-40
ראיתי שיש טרגט/וייב/הולמס פלייס/זאוס/סטודיו סי - כולם קרובים אליי עד רבע שעה הליכה
כל מי שביקר שם, אשמח לקבל מידע

תודה. 😃

נחמד עם ציוד טוב
מחיר עממי

הולמס פלייס
גדול ומרווח
ציוד סביר ובריכה

יקר

כמו טרגט
קצת יקר יותר

אם תצליח להירשם (מבלי לחטוף מכות),דבר איתי

הייתי שם מזמן,שיפצו אז
תן קפיצה לראות
ממה שאני זןכר גם מרווח וציוד סבבה

בהצלחה

תנסה לבקר פשוט בכל אחד מהמכונים האלה ותבדוק את הדברים הבאים:
איך הציוד:
1. האם יש מספיק ציוד בשעות העומס מבחינת פלטות, מוטות, כלובים וספות בנץ.
2. הרמה של הציוד - האם הציוד ישן ושבור, האם יש מוטות שטובים יותר לסקוואט ובנץ ואחרים שטובים לדדליפט. איך הספות בנץ?
המכון עצמו:
3. האם המכון עושה פרצופים על שימוש המגנזיום, זריקת המוט בדדליפט וכו'.
4. האם במכון יש מתאמנים רציניים נוספים או שכולם פאקבויז שלא עושים סקוואט ולוחצים 80 בנץ?
5. האם יש מיזוג אוויר טוב (אם אתה מסוג האנשים כמוני שתמיד חם להם).

ולבסוף אם יש כמה מכונים שעונים על כל הדרישות האלו לך לפי מחיר וקרבה לבית (בחורף כשיש גשמים יותר נוח ללכת 5 דקות מאשר 15)

תנסה לבקר פשוט בכל אחד מהמכונים האלה ותבדוק את הדברים הבאים:
איך הציוד:
1. האם יש מספיק ציוד בשעות העומס מבחינת פלטות, מוטות, כלובים וספות בנץ.
2. הרמה של הציוד - האם הציוד ישן ושבור, האם יש מוטות שטובים יותר לסקוואט ובנץ ואחרים שטובים לדדליפט. איך הספות בנץ?
המכון עצמו:
3. האם המכון עושה פרצופים על שימוש המגנזיום, זריקת המוט בדדליפט וכו'.
4. האם במכון יש מתאמנים רציניים נוספים או שכולם פאקבויז שלא עושים סקוואט ולוחצים 80 בנץ?
5. האם יש מיזוג אוויר טוב (אם אתה מסוג האנשים כמוני שתמיד חם להם).

ולבסוף אם יש כמה מכונים שעונים על כל הדרישות האלו לך לפי מחיר וקרבה לבית (בחורף כשיש גשמים יותר נוח ללכת 5 דקות מאשר 15)

ממש נכון הייתי מוסיף גם לבדוק לגבי חנייה כי זה די קריטי בימים עמוסים.

וגם אם בכלל יש לך היצע טוב של מכונים, הייתי מוסיף לבדוק אם המאמנים חופרים... סיפור אמיתי שקרה לי היום. כשהתאמנתי התקשר המאמן במכון (מאמן.. הגזמתי סתם ילד שלמד בווינגייט) למנהל סניף להגיד שלא החזרתי משקולות, מה שמוזר זה שהוא התקשר עוד לפני שהתחלתי את האימון. קיצור שורה תחתונה אם המדריך מסתובב מעיר וחופר זה חתיכת חיסרון (נפוץ בהולמס פלייס)

ממש נכון הייתי מוסיף גם לבדוק לגבי חנייה כי זה די קריטי בימים עמוסים.

וגם אם בכלל יש לך היצע טוב של מכונים, הייתי מוסיף לבדוק אם המאמנים חופרים... סיפור אמיתי שקרה לי היום. כשהתאמנתי התקשר המאמן במכון (מאמן.. הגזמתי סתם ילד שלמד בווינגייט) למנהל סניף להגיד שלא החזרתי משקולות, מה שמוזר זה שהוא התקשר עוד לפני שהתחלתי את האימון. קיצור שורה תחתונה אם המדריך מסתובב מעיר וחופר זה חתיכת חיסרון (נפוץ בהולמס פלייס)
הוא מדבר על מכונים שהמרחק עד 15 דקות הליכה מהבית, אז לא נראה לי שחניה זה הבעיה שלו

הוא מדבר על מכונים שהמרחק עד 15 דקות הליכה מהבית, אז לא נראה לי שחניה זה הבעיה שלו

מה עם ימים של גשם? לא מתאמנים? אם אין לו אופציה אחרת אז נכון חנייה לא רלוונטי. אבל אם יש לך רכב/אופנוע ואתה רוצה ״להנות מהדרך״ וללכת ברגל יהיו אימונים שאחרי סקווט כנראה הדבר האחרון שיבוא לך זה להתחיל ללכת רבע שעה עד הבית

מה עם ימים של גשם? לא מתאמנים? אם אין לו אופציה אחרת אז נכון חנייה לא רלוונטי. אבל אם יש לך רכב/אופנוע ואתה רוצה ״להנות מהדרך״ וללכת ברגל יהיו אימונים שאחרי סקווט כנראה הדבר האחרון שיבוא לך זה להתחיל ללכת רבע שעה עד הבית
הולכים בגשם? ואגב, מהסיבה הזאת בדיוק אמרתי שכדאי אולי להעדיף חדכ שקרוב יותר לבית

לא יודע אם קרוב לך,אבל ווייב בגבעתיים פותחים
105600819_308091353915193_2066438777937599396_o.jpg

הוייב הגיע אליכם לגבעתיים
ב-1.7 הפתיחה המטורפת שלנו
ואנחנו מחכים לכם ביום חגיגי במיוחד
מלא בהטבות שאתם לא רוצים לפספס

מועדון כושר כזה עדיין לא הכרתם
הסטנדרטים הכי גבוהים - במחיר לואו קוסט
רק ב-99 ₪ לחודש *הכולל הכל* וללא הגבלה!

שריינו לכם מקום איתנו!
ימים אחרונים בלבד להטבה שלנו
ניתן לבצע הרשמה גם באמצעות הרשמה דיגיטלית מתקדמת: http://bit.ly/2MBr3C9

לחייג אלינו: 03-9177399 שלוחה 3
או להשאיר לנו פרטים וניצור קשר בהקדם
1f642.png
😃
---------
רח' תפוצות ישראל 6 אולמי רנסנס לשעבר
הכניסה צמודה לשוק גבעתיים - כניסה למבנה קומה 3

ההולמס פלייס מעולה ואם אתה בא עם חבר אז הם במבצע של 1+1 על המנוי פרימיום. יוצא 200 במקום 400 (עם דמי רישום גבוהים, נראה לי 300 או 400 שקל).
כמובן שהמנוי כולל בריכה , סאונות והכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית