הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוז

newhere23

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי לכולם , אני עובד כרגע בעבודה שבה אני קם ב 7 ומגיע לבית רק בשעה 8 וחצי שכולי גמור ומרוסק לא עבודה פיזית אבל בכל זאת הרבה שעות ויש גם שעות נסיעה אני מנסה לשמור על הארוחות ומה שאני אמור לצרוך בכל יום אבל אני לא מצליח להתאמן אני כל פעם מגיע רק ב 8 וחצי ואז נזכר שצריך לקום ב7 וישר נרדם אין לי כוחות ובכך גם ירדה המוטיבציה יש לכם טיפים עצות לעזור ללי בנושא ? העצה היחידה שקיבלתי זה פרי ווארקוט ולסיים את האימון

כמובן שזה אפשרי אבל זה נשמע ממש חרא, במקרה כמו שלך הייתי עושה סדר עדיפויות מסויים מבחינת עבודה-אימונים ואולי עושה נניח 2-3 אימונים בשבוע ש1-2 מהם בסופש

בסיטואציה דומה מבחינת עומס. באיזשהו אופן ברור לי שאם לא שאני נוחתת מהעבודה ישר לחדר כושר, הסבירות שאתאמן צונחת קרוב לאפס.
לוקחת איתי בגדים, תמר בתיק ויאללה. מן הסתם שלא אתאמן ביעילות של אדם ערני ומלא אנרגיות, ואולי זה יבוא על חשבון עצימות/התקדמות/ווטאבר, אבל זה הרע במיעוטו ממש

כדאי לקצר אימונים מן הסתם ולהתאים את עצמך, אבל לעצם הלהתאמן, זה מה שעוזר לי

אפשר לכווץ את רוב האימונים לאזור הסופ"ש שם אני מניח שיש לך הרבה יותר זמן, שישי שבת ואם אפשר חמישי שבת זה אפילו טוב יותר כי יש באמצע יום מנוחה, להוסיף לזה עוד אימון בעצימות נמוכה יותר באמצע שבוע כי מטבע הדברים אחרי יום כזה שוחק אתה לא תהיה במיטבך וקיבלת מתכונת אימונים שבועית הולמת מאוד של שלושה אימונים בשבוע שזה מספיק בהנחה שהתוכנית שלך מתאימה ומספיק טובה.
בלי קשר נשמע שהעבודה שלך גורמת לך לחיות אורח חיים נוראי בעיניי, מקווה בשבילך שזאת רק תקופה ולא משהו שאתה תעבור באופן קבוע.

• פותח/ת השרשור
אפשר לכווץ את רוב האימונים לאזור הסופ"ש שם אני מניח שיש לך הרבה יותר זמן, שישי שבת ואם אפשר חמישי שבת זה אפילו טוב יותר כי יש באמצע יום מנוחה, להוסיף לזה עוד אימון בעצימות נמוכה יותר באמצע שבוע כי מטבע הדברים אחרי יום כזה שוחק אתה לא תהיה במיטבך וקיבלת מתכונת אימונים שבועית הולמת מאוד של שלושה אימונים בשבוע שזה מספיק בהנחה שהתוכנית שלך מתאימה ומספיק טובה.
בלי קשר נשמע שהעבודה שלך גורמת לך לחיות אורח חיים נוראי בעיניי, מקווה בשבילך שזאת רק תקופה ולא משהו שאתה תעבור באופן קבוע.
כן זאת תקופה קשה אני עדיין בהתלבטויות עם עצמי אם להרוויח 4אלף ולחזור לאורח חיים בריא ומסודר או להישאר ככה ולעשות כמעט 10 במשך שנה קשה לי מאוד כרגע רק בגלל שאני לא מתקדם עם האימונים והחוסר זמן

כן זאת תקופה קשה אני עדיין בהתלבטויות עם עצמי אם להרוויח 4אלף ולחזור לאורח חיים בריא ומסודר או להישאר ככה ולעשות כמעט 10 במשך שנה קשה לי מאוד כרגע רק בגלל שאני לא מתקדם עם האימונים והחוסר זמן

כמו שכסף זה לא חזות הכול גם אימונים וחדר כושר לא.
קטונתי מלהגיד מה נכון בשבילך כשאני לא יודע מה המצב הסוציו אקונומי שלך, מה התוכניות שלך לחיים, בן כמה אתה, איזה התחייבויות כלכליות יש לך ולאיזה רמת חיים אתה רגיל.
אני חושב שכמו כל דבר בחיים שווה לחפש את נקודת שיווי המשקל, למה זה או להרוויח משכורת 5 ספרות או משכורת מתחת למינימום? אפשר למצוא עבודה בשכר יותר טוב מ-4 שגם לא תשחוק אותך ותאפשר לך לנהל אורח חיים יותר רגוע ומאוזן, ובתוך זה כולל יותר זמן לאימונים.

כמה זמן לוקח לך היום לסיים אימון?

איזה אימונים אתה עושה?

כמה פעמים בשבוע

ימי חופש?

אפשר בהפסקות לעשות אימון בעבודה?

אתה צריך לנסות להתאים את האימונים לשגרה כמה שאפשר, בשאיפה לא לפגוע בשינה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית