הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Hair loss

הם צריכים להיות סטרואידים?
סטרואידים אם כבר מעודדים איבוד שיער, בחלק מסוגי ההתקרחות המנגנון קשור לעודף מטבוליטים של טסטוסטרון, ככה שבהגדרה סטרואידים לא עוזרים כנגד איבוד שיער.
אלא אם אתה מדבר על שיער גוף, ואז זה כבר סיפור אחר, אבל קשה לי להאמין שבזה מדובר

סטרואידים אם כבר מעודדים איבוד שיער, בחלק מסוגי ההתקרחות המנגנון קשור לעודף מטבוליטים של טסטוסטרון, ככה שבהגדרה סטרואידים לא עוזרים כנגד איבוד שיער.

יש חומרים שמעודדים נשירה של שיער גוף אבל לא של שיער ראש? הבנתי נכון?

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על שיער ראש לא על גוף בחור צעיר בן 20 מעהיר את היד בשיער פתאום יוצאות שיערות ודי הרהה וגם במקלחת סתם התעייניתני

אני מדבר על שיער ראש לא על גוף בחור צעיר בן 20 מעהיר את היד בשיער פתאום יוצאות שיערות ודי הרהה וגם במקלחת סתם התעייניתני
למי שיש נטיה להתקרחות והשיער חשוב לו כדאי לוותר על התעסקות איתם.

יש תרופות שיכולות לעזור במצבים מסויימים.
אם אני לא טועה גם אבץ יכול לעזור במידה ויש חוסר

יש תרופות שיכולות לעזור במצבים מסויימים.
אם אני לא טועה גם אבץ יכול לעזור במידה ויש חוסר

אבץ...ביוטין...ברזל

אבל זה לא עוזר נגד הקרחה אמיתית, אלא נגד נשירת שיער ספציפית בגלל מחסור באחד מהדברים

אבץ...ביוטין...ברזל

אבל זה לא עוזר נגד הקרחה אמיתית, אלא נגד נשירת שיער ספציפית בגלל מחסור באחד מהדברים
נשירה/איבוד שיער או מה שלא תקרא לזה כשמדובר בהתקרחות גברית טיפוסית לא תלויה במאזן האבץ או הברזל..אלא במאזן הdht בדם..ורמת הרגישות שלך לאנדרוגניות (בקרקפת)
סטרואידים ונטיה להתקרחות = האצת התקרחות!
יש תרופות שיכולות לסייע..בין היתר פרופסיה אבל הן אינן תרופות דלות תופעות לוואי,צריך לברור איתן היטב את סוג הנגזרת האנבולית שתשתמש בה..כי עם חלקן היא לא תועיל (טרן למשל אינו מומר לdht אבל אנדרוגני הרבה יותר..אז שום dht בלוקר לא ישחק פה תפקיד)ויש עוד הרבה דוגמאות, ועם חלקן אף תזיק

נערך לאחרונה:
נשירה/איבוד שיער או מה שלא תקרא לזה כשמדובר בהתקרחות גברית טיפוסית לא תלויה במאזן האבץ או הברזל..אלא במאזן הdht בדם..ורמת הרגישות שלך לאנדרוגניות (בקרקפת)
סטרואידים ונטיה להתקרחות = האצת התקרחות!
יש תרופות שיכולות לסייע..בין היתר פרופסיה אבל הן אינן תרופות דלות תופעות לוואי,צריך לברור איתן היטב את סוג הנגזרת האנבולית שתשתמש בה..כי עם חלקן היא לא תועיל (טרן למשל אינו מומר לdht אבל אנדרוגני הרבה יותר..אז שום dht בלוקר לא ישחק פה תפקיד)ויש עוד הרבה דוגמאות.

כן זה מה שאמרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית