רוצה לקנות תפריט תזונה אישי ותוכנית

amitnaim1029

משתמש מתחיל
1
0
השאלה שלי אם אני צריך לשלם כל אחד ת400 שח האלה או רק פעם אחת ומה ואיך אני מקבל תזונה תפריט תזונה אישית אם אתה לא פוגשים אותי?

עשיתי בעבר את הייעוץ האישי ככה שאני יכול להגיד לך שאתה פשוט שולח מספר תמונות גוף שלך עם מספר מילים על שגרת היום שלך(סטודנט ? בעל משפחה ? וכו') ומתאימים לך תכנית.

תפריט התזונה ותכנית האימונים מגיעים יחד. אם רוכשים חודש בודד בייעוץ העלות היא 499 ש"ח. העלות של 399 ש"ח/חודש זה בחבילה של ה-4 חודשים וזה בהתחייבות ל-4 חודשי ייעוץ.

אנחנו שולחים שאלון לאחר ההרשמה שבו אנו מקבלים מידע על אורח החיים שלך, העדפות אישיות ומומלץ גם לשלוח תמונות כדי שנייעץ איזה תהליך לבצע וכמה זמן התהליך יכול להימשך עד שמגיעים לתוצאה הרצויה (תיאום ציפיות). לאחר מכן אנחנו שולחים בנק של כ-50 מזונות שמהם אתה מסנן מה אתה אוהב או לא אוהב לאכול, מציין את כמות הארוחות שמתאים לך לאכול ביום נתון ולפי כך בונים את תפריט התזונה. לגבי האימונים, אנו בונים תכנית אימון שתתאים לסך הפעמים שתרצה להתאמן (בבית, בחוץ או חדר כושר) ותקבל סרטון לכל תרגיל, כמה סטים, חזרות ואירובי לבצע (בהנחה שרלוונטי).

אנו ננחה אותך גם לבצע מדדים בבית עם סרט מדידה ומשקל כדי שתדווח לנו כל שבוע את המדדים ונבצע שינוי בתפריט/תכנית בהתאם כדי שתמשיך להתקדם גם על בסיס שבועי.

Back
למעלה תחתית