הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומרים לתמיכה תוך כדי סייקל ותוספים מומלצים בכלל

• פותח/ת השרשור joe456
  • פורסם בתאריך

joe456

משתמש מתחיל
120
95
נק' מוניטין:
237
120
95
שאלתי בתוך אחד הנושאים - ולא ראיתי תשובות.

כמה שאלות:

1. מה מומלץ לקחת כתוספים תוך כדי סייקל. אני דווקא מדבר על תוספים חוקיים (יחסית) כמו TUDCA NAC וכאלה.
2. מה מומלץ לקחת כתוספים אחרי סייקל (שוב, לא מדבר על טמוקסי ותרופות אלא יותר על מה שאפשר לקנות בחנויות של תוספי תזונה).

בעיקר מכוון לחומרים שאמורים לשמור על הלב, כליות וכבד...

אבל מעוניין לשמוע על כל מה שמומלץ.

קודם כל, אם אתה מתכנן תוסף ספציפי, הייתי ממליץ לך לקנות מiherb מאשר מחנויות של תוספי תזונה, תעשה טובה לכיס שלך

דבר שני, לכבד, שמעתי דברים טובים על sam-e400

בכללי, ללב וכאלה, אומגה 3 זה משהו מאוד מומלץ

יש אומרים קרדרין גם טוב לhct ועוד כל מיני דברים אבל הוא חמור 'לא חוקי' אז לשיקולך

אם אתה רוצה חבילה של הכל כלול ותקציב זה לא בעיה, נתקלתי בתוסף בשם n2guard בעבר

יש עוד הרבה מה להוסיף לנושא ואינספור תוספים, תלוי מה הבעיה.. , לבנתיים זה השקל וחצי שלי לכאן, עוקב..
אחרי סייקל, יש לך סיאליס/ויאגרה וכדומה כדי לתת לחבר שלך שם קיק-סטרט, לפעמים זה בדיוק מה שחסר

בנוסף, לגבי אחרי, לא מוכח שמעלים טסט וכדומה אבל בהחלט עוזרים עם ליבידו עם דיווחים וחלקם משפרים איכות זרע עפ מחקרים בכללי יש לך רשימה ארוכה של דברים כמו טריבולוס, אשוואגנדה, אבץ, מולטי ויטמין תמיד יבוא בטוב שם

• פותח/ת השרשור
המון תודה.

קודם כל, IHERB זה ברכה אמיתית. גיליתי לפני בערך חודש והתחלתי להזמין רק משם.

קרדרין יש לי. איך שהתחלתי לקחת, התחילה הבצקת. די בטוח שזה לא קשור - אבל החלטתי לעצור הכל.

אחרי בדיקות הדם - אנסה שוב, אולי יחד עם 677.

יתר הדברים שרשמת - אבדוק.

לגבי סיאליס/ויאגרה (אגב - אם יש קשרים בחו"ל - לויטרה - הרבה יותר מומלץ) שולחים את זה מסין לפי משקל... ככה שזה מספיק לשנים בגרוש וחצי (בגלל מדיניות הפורום נעצור את זה כאן). תמיד טוב שיש. בטח אחרי גיל 40...

יש לי גם כדורי תמצית חילבה - שלדעתי יש סיכוי שמשפיעים על טסט (או לפחות ליבידו) - הבעיה היא שזה עושה ממש רע לריח הזיעה. לדעתי די מנטרל את הליבידו של העזר שכנגד...

אומגה 3 - ברור לגמרי.

מישהו שמע על NAC? מה עם TUDCA? זה במסגרת מומלץ או חובה?

כנ"ל לגבי D ASPARTIC ACID.

קראתי עליהם - אבל ברור לי שרוב מי שכותב מעוניין למכור...

אם יש למישהו ניסיון איתם - אשמח לשמוע.
אגב - העלתי כמה תמונות בעמוד הראשון של הפוסט עם הכותרת "שאלה לגבי סארמס".

אם יש תגובות/הערות - תמיד שמח לשמוע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית