הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קופון הנחה וקאשבאק יחסית גבוה לmyprotein

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
אני לא קניתי בחיים מmyprotein אבל אני יודע שיש פה הרבה שכן כי אני רואה את השם הזה ללא הפסקה

עשיתי לפני כמה ימים הזמנה מאסוס וכתוצאה מכך הצטרפתי לשירות קאשבאק שנקרא cashdo. זה היה נראה לי חרטא בהתחלה אבל אמרתי טוב ננסה במקסימום עשו עליי סקאם אבל לא אפסיד מזה כלום.

עשיתי הזמנה ובאמת קיבלתי 4% חזרה מההזמנה של אסוס, השתמשתי גם בקופונים חיצוניים ככה שזה לא מפריע אחד לשני.

אני רואה שיש להם 6% קאשבאק לmyprotein שזה יחסית גבוה בעולם הקאשבאק וגם הם מספקים קופון של 10% (יכול להיות שיש קופונים אחרים שיותר משתלמים, לא מבין כל כך בmyprotein) אז חשבתי לשתף אתכם.

זה קוד ref שלי שאמור להביא לכם 10 שקל אחרי פעם ראשונה שתשתמשו בשירות קאשדו – אתר הקאשבק המוביל בישראל | Cashdo בכל מקרה אם אתם מעדיפים בלי ref פשוט תחתכו את זה.

• פותח/ת השרשור
תודה על הפרסום.
מה האינטרס של האתרים האלה כמו קאשדו להחזיר לך כסף? מעניין אותי מה המודל העסקי שלהם.
הם מקבלים עמלות מהאתרים אז הם נותנים למשתמשים שמופנים דרכם חלק (בד"כ את רוב) העמלה. המודל העסקי בדרך כלל זה שיש הרבה הרבה אנשים שעושים את זה דרכם על בסיס קבוע אז יוצא להם רווחי

תודה על הפרסום.
מה האינטרס של האתרים האלה כמו קאשדו להחזיר לך כסף? מעניין אותי מה המודל העסקי שלהם.
מידע.
חברות אשראי עושות את זה מלא(בעיקר בארה"ב אבל למדו פה), יש לי את שירות הPAYBACK של מקס שדרכו כבר צברתי איזה 400 שח, לא רע בכלל בהתחשב בזה שאני לא מזמין הרבה(הרוב מקופון שאפשר להזמין באפליקציה שמביא 30 שח בקנייה מעל 70 שח), החברות לומדות באיזה אתרים אתה קונה הרבה וכנראה מוכרות את המידע הזה או משתמשות בו לפרסם לך מוצרים.
אין מתנות בחינם ואם זה נראה שזה בחינם כנראה שאתה המוצר.

יש לך את honey גם שדי מוכרים, עוד מעט כבר יש לי מספיק שם בשביל להוציא 10 פאונד, זה נחמד כי אפשר להפעיל את זה בנוסף לפייבאק שיש לי מהאשראי

הם מקבלים עמלות מהאתרים אז הם נותנים למשתמשים שמופנים דרכם חלק (בד"כ את רוב) העמלה. המודל העסקי בדרך כלל זה שיש הרבה הרבה אנשים שעושים את זה דרכם על בסיס קבוע אז יוצא להם רווחי

מידע.
חברות אשראי עושות את זה מלא(בעיקר בארה"ב אבל למדו פה), יש לי את שירות הPAYBACK של מקס שדרכו כבר צברתי איזה 400 שח, לא רע בכלל בהתחשב בזה שאני לא מזמין הרבה(הרוב מקופון שאפשר להזמין באפליקציה שמביא 30 שח בקנייה מעל 70 שח), החברות לומדות באיזה אתרים אתה קונה הרבה וכנראה מוכרות את המידע הזה או משתמשות בו לפרסם לך מוצרים.

יש לך את honey גם שדי מוכרים, עוד מעט כבר יש לי מספיק שם בשביל להוציא 10 פאונד, זה נחמד כי אפשר להפעיל את זה בנוסף לפייבאק שיש לי מהאשראי

וואלה לא הייתי מודע לזה, תמיד הייתי בטוח שזה scam וגם אם לא אז לא היה לי כוח להתעסק עם זה בשביל כמה שקלים בכל פעם אבל זה יכול להצטבר לסכומים משמעותיים.
יש לי גם מקס ולא היה לי מושג שיש להם את זה אפילו.

תודה אולי אתחיל להשתמש בזה! 😁

מידע.

יש לי את הונאי וגם את קאשדו אבל הוני זה רק קופונים לפי מה שאני רואה לא? יש שם גם קאשבק??

• פותח/ת השרשור
יש לי את הונאי וגם את קאשדו אבל הוני זה רק קופונים לפי מה שאני רואה לא? יש שם גם קאשבק??
כן honey זה פשוט תוסף שבודק לך את כל הקופונים שנותנים לך הנחה על הקנייה עצמה וקאשבאק זה כסף שאתה מקבל בחזרה אחרי הקנייה

הhoney די טוב כי הוא עושה הכל אוטומטי אבל הוא מפספס מידי פעם קופונים
מידע.

הם לא מוכרים את המידע יש להם מודל עסקי די טוב

קוראים לזה honey gold, זה צץ לי לפעמים שאני קונה באתרים אז אני מפעיל פשוט
הם לא מוכרים את המידע יש להם מודל עסקי די טוב
ברור שיש גם מודל עסקי מאחורי זה, רק אומר שכל המידע שצוברים עליך גם אם הוא לא נמכר היום(ואני בספק) הוא ימכר בעתיד/ישומש באופן פנימי לתמכור ופרסום אישי של חברות האשראי והבנקים.
לא בהכרח דבר רע לרוב האנשים שלא אכפת להם מהאנונימיות שלהם והמידע שאוספים עליהם, רק שווה להבין שאתה המוצר כאן, לטוב ולרע.

• פותח/ת השרשור
ה Cashdo מרוויחים לפי הקונספט של שיווק שותפים?
בדיוק
קוראים לזה honey gold, זה צץ לי לפעמים שאני קונה באתרים אז אני מפעיל פשוט

ברור שיש גם מודל עסקי מאחורי זה, רק אומר שכל המידע שצוברים עליך גם אם הוא לא נמכר היום(ואני בספק) הוא ימכר בעתיד/ישומש באופן פנימי לתמכור ופרסום אישי של חברות האשראי והבנקים.
לא בהכרח דבר רע לרוב האנשים שלא אכפת להם מהאנונימיות שלהם והמידע שאוספים עליהם, רק שווה להבין שאתה המוצר כאן, לטוב ולרע.
אני לא מסכים שאתה המוצר, המוצר זה החברות שקונים מהם, הם אלה שמשלמים להם את הכסף הגדול

אספני מידע זה יותר גוגל ופייסבוק, לא חברות קטנות כאלה

אגב הhoney gold זה לא רק שהhoney לא מוצא שום קופון אז הם נותנים לך נקודות כאלה? הבנתי גם שאי אפשר ממש למשוך את זה שזה מוגבל לארצות הברית

אספני מידע זה יותר גוגל ופייסבוק, לא חברות קטנות כאלה

אגב הhoney gold זה לא רק שהhoney לא מוצא שום קופון אז הם נותנים לך נקודות כאלה? הבנתי גם שאי אפשר ממש למשוך את זה שזה מוגבל לארצות הברית
אתה לא חושב שהחברות אשראי הכי חזקות בארץ אוספות מידע? הן מלכות איסוף המידע בארץ.

לא יודע אבל אולי, לדעתי החשבון שלי מוגדר בריטי שם כי זה מציע לי קופונים בפאונד, מקסימום אפעיל vpn פשוט בשביל לקחת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית