הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיזיותרפיסט מומלץ (מכבי)

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך

OA

משתמש משקיע
6,516
6,086
נק' מוניטין:
4,554
6,516
6,086
היי,
מחפש פיזיותרפיסט טוב באיזור המרכז שעובד עם מכבי,
עדיפות למישהו שמתמחה בפציעות ספורט.

עדיף המלצות מניסיון, כבר נפלתי אצל כמה חאפרים.

מכיר הרבה פיזיו' טובים בתחום הספורט במרכז אבל אף אחד מהם לא עובד עם מכבי. למכבי יש מעט מאוד ספקים חיצוניים, והתגמול נמוך מה שמוריד לפעמים את סטנדרט הטיפול.
אני ממליץ לך לעבור לכללית, יש החזרים על טיפולים פרטיים.

• פותח/ת השרשור
מכיר הרבה פיזיו' טובים בתחום הספורט במרכז אבל אף אחד מהם לא עובד עם מכבי. למכבי יש מעט מאוד ספקים חיצוניים, והתגמול נמוך מה שמוריד לפעמים את סטנדרט הטיפול.
אני ממליץ לך לעבור לכללית, יש החזרים על טיפולים פרטיים.

הבעיה שכבר יש לי הפניה ממכבי...

העבודה עם הפיזיותרפיסטים לא כללה הרבה עבודה עצמית שאתה אמור לעשות בלעדיהם? אם כן, העבודה הזאת נעשתה?
כמה פיזיותרפיסטים כאלו עבדת? הם לא כולם נתנו אותם תרגילים פחות או יותר?

אם אפשר לשאול, מה איבחן האורטופד? האם נעשו בדיקות הדמיה? האורטופד המליץ רק על פיזיותרפיה?

• פותח/ת השרשור
העבודה עם הפיזיותרפיסטים לא כללה הרבה עבודה עצמית שאתה אמור לעשות בלעדיהם? אם כן, העבודה הזאת נעשתה?
כמה פיזיותרפיסטים כאלו עבדת? הם לא כולם נתנו אותם תרגילים פחות או יותר?

אם אפשר לשאול, מה איבחן האורטופד? האם נעשו בדיקות הדמיה? האורטופד המליץ רק על פיזיותרפיה?

לא הייתה דרישה מיוחדת לעבודה ביתית אלא רק אצלו, עברתי 2 וכן שניהם היו בערך עם אותם תרגילים.

האורטופד בהתחלה לא ראה באלוטרסאונד כלום ועל פי כאבים מתמשכים שלח לפיזיו, אחר כך עשיתי mri שם ראו קרע ברצועה ושחיקה בסחוס בכתף.

עכשיו אני צריך לקבוע תור לפיזיו עם האבחנה הנוכחית.

פיזיותרפיה לא תרפה קרע ברצועה או תטפל בשחיקת סחוס.
ההנחיה לאורטופדים היא לשלוח לפיזיותרפיה במקרים כאלו ואם אין שיפור (ולא יכול להיות שיפור מלבד התרגלות לכאב או חיזוק שרירים אחרים בכתף שאיכשהו יחפו על הפציעה), אז לתשאל את המטופל עד כמה הכאבים מפריעים לו לאיכות החיים - לפי התשובה, מחליטים ביחד אם להתקדם לכיוון טיפול פולשני או להמשיך לחיות במצב הנוכחי.

לפיזיותרפיסט פרטי כנראה לא יהיה תרגילים מיוחדים שלא ניסית כבר.

• פותח/ת השרשור
פיזיותרפיה לא תרפה קרע ברצועה או תטפל בשחיקת סחוס.
ההנחיה לאורטופדים היא לשלוח לפיזיותרפיה במקרים כאלו ואם אין שיפור (ולא יכול להיות שיפור מלבד התרגלות לכאב או חיזוק שרירים אחרים בכתף שאיכשהו יחפו על הפציעה), אז לתשאל את המטופל עד כמה הכאבים מפריעים לו לאיכות החיים - לפי התשובה, מחליטים ביחד אם להתקדם לכיוון טיפול פולשני או להמשיך לחיות במצב הנוכחי.

לפיזיותרפיסט פרטי כנראה לא יהיה תרגילים מיוחדים שלא ניסית כבר.

אני מרגיש שהשרירים שלי נורא התקצרו, הטווח תנועה בכתף ירד משמעותית, חשבתי אולי יוכל לעזור לי בזה, ברור לי שאי אפשר לאחות קרע ושאי אפשר לשחזר סחוס.

ובעיקרון אני מתכנן ללכת לניתוח מיד אחרי התחרות באוקטובר.

טווח התנועה יורד כנראה בגלל הכאבים, יהיה לך גם קשה לעשות פיזיותרפיה בגלל זה.

אם אתה חושב שפיזיותרפיה תעזור (להורדת הכאב? להגדלת טווח התנועה?), לך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית