הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל וסגירת החדרי כושר

Tomer0194

מושעה
727
413
נק' מוניטין:
727
727
413
לפי מה שהבנתי החדרי כושר נסגרים עוד הפעם,
התחלתי סייקל מסה ב 1.6 טסט ננדרולון,
מה אתם הייתם עושים ? ממשיכים לרוץ עליו ומנסים לאלתר אימונים של משקל גוף ומשקולות ביתיות או יציאה חד משמעית ממנו?

מתי נסגרים???

לגבי סייקל - מאוד תלוי מה הכוונה משקולות ביתיות.

בסבב הקודם קניתי בנץ' (על הפנים - אבל יותר טוב מכלום) - מוט, מוטות קטנים ובערך 110 קילו משקל.

אז עם ציוד ביתי כזה, כנראה שווה להמשיך.

אגב משקולות - תבדוק אם עדיין יש בדקטלון. כשמכרו משקולות ביד2 לפי בערך 20 שקל לקילו (פלטות) - בדקטלון מכרו לפי 7 שקל לקילו...

גם המוט שלהם זה משהו כמו 140 שקל (תבדוק אורך - יש כמה). אגב המשקולות שלהם עם פתח צר שמתאים למוט שלהם ולא מתאימות למוט מתברג (חסר איזה מילימטר בערך, אז תבדוק טוב).

נכון זה רחוק מלהיות מושלם - אבל הרבה יותר טוב מכלום.

בהצלחה.

לפי מה שהבנתי החדרי כושר נסגרים עוד הפעם,
התחלתי סייקל מסה ב 1.6 טסט ננדרולון,
מה אתם הייתם עושים ? ממשיכים לרוץ עליו ומנסים לאלתר אימונים של משקל גוף ומשקולות ביתיות או יציאה חד משמעית ממנו?
אין אילתור אימון ביתי שמתאים לסייקל..
סתם בזבוז זמן...
זה באמת מבאס אבל נראה שאם זה המצב אז עדיף אולי לעצור

מתי התחלת? אם ממש לא מזמן - תקשיב לי ותוותר. אתה סתם תתבאס על הכסף והבריאות שהלכה בשביל תוצאות לא אידיאליות.

מה הבעיה במשקל גוף לא הבנתי אחי
קח 2 משקולות רק עדיף שיהיו וזהו
מתח אחיזה רחבה צרה הפוכה
חתירה בחופשיות
פול אובר
שכיבות שמיכה בצורות
מקבילים
יד אחורית בחופשיות
כתפיים אין מה לדעת
רגליים סקווט דדליפט יש מלא סוגים
היפטרסט על ספסל
ידיים משקולות
תעבוד המנוחות קצרות
תשלב סטטו דינאמי עם מטבוליק סטרס
ואז תחזור ותגיד מה דעתך

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי במשקל גוף
150 מתח
200 מקבילים
300 שכיבות
זה בסשן אימון אחד,
משלב ביחד תרגילים לידיים וכתפיים בעסרת גומיות חזקות
מבחינת רגליים סקוואטים לאנצים וכו בשילוב עם משקולות שיש לי, לא להיט אבל אגדיל משמעותית את מספר הסטים והחזרות על מנת להגיע לכשל
התחלתי בתאריך 1.6
סוסטנון וננדרולון ארוך
מתי נסגרים???

לגבי סייקל - מאוד תלוי מה הכוונה משקולות ביתיות.

בסבב הקודם קניתי בנץ' (על הפנים - אבל יותר טוב מכלום) - מוט, מוטות קטנים ובערך 110 קילו משקל.

אז עם ציוד ביתי כזה, כנראה שווה להמשיך.

אגב משקולות - תבדוק אם עדיין יש בדקטלון. כשמכרו משקולות ביד2 לפי בערך 20 שקל לקילו (פלטות) - בדקטלון מכרו לפי 7 שקל לקילו...

גם המוט שלהם זה משהו כמו 140 שקל (תבדוק אורך - יש כמה). אגב המשקולות שלהם עם פתח צר שמתאים למוט שלהם ולא מתאימות למוט מתברג (חסר איזה מילימטר בערך, אז תבדוק טוב).

נכון זה רחוק מלהיות מושלם - אבל הרבה יותר טוב מכלום.

בהצלחה.

הבנתי שהיום זה הוחלט בממשלה וצריך לעבור חקיקה.. יום יומיים ויסגרו
מתי התחלת? אם ממש לא מזמן - תקשיב לי ותוותר. אתה סתם תתבאס על הכסף והבריאות שהלכה בשביל תוצאות לא אידיאליות.
התחלתי ב 1.6
סוסטנון וננדרולון ארוך

גם אני באותו מצב, למרות שזה סייקל ראשון
והמאמן שלי אומר לי להוריד מ500 ל250 טסט
ושלא צריך pct
(התחלתי ב18.6) עדיין מתלבט אם להקשיב לעצה שלו או לעצור ובכל זאת לעשות pct
יש עצות בבקשה?

גם אני באותו מצב, למרות שזה סייקל ראשון
והמאמן שלי אומר לי להוריד מ500 ל250 טסט
ושלא צריך pct
(התחלתי ב18.6) עדיין מתלבט אם להקשיב לעצה שלו או לעצור ובכל זאת לעשות pct
יש עצות בבקשה?
קודם כל..עד שזה לא אושר סופית תמשיך להתאמן ולקחת כרגיל..
אם ייסגר ותחליט שאינך מעוניין בpct, עצתי לך היא לרדת למשך שבועיים ל250mg/wk לנחיתה רכה יותר.
לא כי "לא צריך pct"...צריך,אבל אפשר גם בלי.
אם יש לך פרגניל...מכה או שתיים תזרז את העניינים

קודם כל..עד שזה לא אושר סופית תמשיך להתאמן ולקחת כרגיל..
אם ייסגר ותחליט שאינך מעוניין בpct, עצתי לך היא לרדת למשך שבועיים ל250mg/wk לנחיתה רכה יותר.
לא כי "לא צריך pct"...צריך,אבל אפשר גם בלי.
אם יש לך פרגניל...מכה או שתיים תזרז את העניינים

תודה רבה יאח פרגניל זה hcg?

חדר הכושר שלח אס אמ אס שבינתיים הכל כרגיל ומחכים להחלטת ממשלה. אבל כמו שנראה, הולכים לסגור - ולא לכמה ימים...

אם ייסגר - נכון שזה לא אידיאלי ציוד ביתי - אבל לדעתי, אם יש לך מקום, השקעה בספסל חזה סביר, מתח, מוט ארוך, שני מוטות קצרים וקצת משקולות - ייתן תוצאה של לא הרבה פחות מחדר כושר. בעיקר אם אתה בסייקל מאסה.

לחזה: ספסל + ספסל אלכסון + פרפר בשכיבה. לגב מתח (עם תוספת משקל על החגורה) + ROWS (דמבל, בארבל, בעמידה - בשכיבה על הספסל). גב תחתון DEADLIFTS - (נכון בדר"כ אין בבית מספיק משקל - אבל אפשר ללכת על יותר חזרות עם המשקל שיש).

כתפיים - לחיצות בעמידה + הרמות לצדדים (מתנצל - אין לי מושג בשמות של התרגילים בעברית - פלייטס באנגלית). דמבל פרס, ארנולד פרס, ועוד מיליון אפשרויות (הכל חוץ מהרמות ידיים קדימה - אל תעשה הרמות ידיים קדימה).

יד קדמית - כל מה שתרצה אפשר לעשות עם מוט + משקולות ׁDUMBELLS - ואם אתה רוצה להתפנק, EZ-BAR במאה וקצת שקל בכלל מסדר אותך.

יד אחורית - בנץ' בידיים צמודות או יישור מאחורי הראש.

רגליים - סקווטס, LUNGES ועוד ועוד.

נכון שאם אתה לוחץ בבנץ' 150 ביום גרוע, לסט של 15 חזרות, כנראה שתצטרך ספסל יותר יקר ודי הרבה משקל. או אפילו תשכח מהעניין עד שייפתח החדר כושר.

אבל אם אתה לא צריך 200 קילו משקל וציוד שיתאים, אז 120 קילו משקל - סביב 840 ש"ח בדקטלון. מוטות - סביב 250 (נכון - פשוטים) בעוד מאה ומשהו אפשר גם EZ-BAR. מה עוד? מתח? לא ממש יקר. סתם הערה - הפלטות של דקטלון מתאימים כמעט רק למוטות של דקטלון. החור צר באיזה מילימטר ממוטות אחרים.

ספסל - יש ב - 1000 ש"ח דברים סבירים (לבית - ולא אם החימום שלך זה 100 קילו). אגב שים לב, הספסלים הזולים מאוד - לא סוחבים יותר מ - 100 קילו ואתה מרגיש בסכנת נפשות.

בקיצור - 2,000 עד 2,500 ש"ח ואתה די מסודר.

תצרף חבר, שימו ביחד 3,500 - ואתה כבר עם ציוד די ליגה (תרגעו - הכל יחסי. אני יודע שיש מוטות בנץ' שעולים יותר מכל התקציב).

בטוח חלק מהדברים יש לך.

אז נכון, אין פולי או ווינץ' - אבל זה בטח לא סוף העולם.

גם ככה, בטוח שתתבאס מזה שהחדרי כושר סגורים (ואי אפשר לדעת לכמה זמן הפעם) - ככה שהשקעה חד פעמית בציוד - לא סוף העולם.

ברור שציוד ביתי מבאס - אבל עם סייקל או בלי סייקל, לפי הכמעט 1,000 חולים חדשים ביום, נראה שיש מצב לעוד סגירה של חודשיים שלושה, אם לא סגירה של המשק.

קח בחשבון עוד משהו - אם יסגרו את חדרי הכושר, גם אם תעצור את הסייקל ויש לך בבית אולי 20 קילו משקולות וזהו - יהיה לך קשה לשמור על מה שצברת בכמעט חצי סייקל שהשלמת. הקיצר - אם יש מקום ותקציב, במקומך משלים ציוד, מנסה - ואם תראה שאין מצב להמשיך ככה בסייקל, תמיד תוכל לעצור, אבל לפחות תשמור יותר טוב על מה שהשגת בסייקל. להפסיק סייקל באמצע - ועוד בלי גישה למשקולות = שיא הבאסה.

סתם דעתי. אישית - בסיבוב הקודם קניתי ספסל בסיסי (זבל של דבר - אם אתה יכול לקנות משהו שראית בעניניים ולא באינטרנט - מומלץ מאוד) והשלמתי קצת ציוד - ולא היה סוף העולם.

אחד היתרונות, אגב, זה אחרי כמה חודשים בציוד של בית - פתאום הציוד של המכון - מרגיש מיליון דולר...

המכונים עדיין עומדים על הרגליים האחוריות לא לסגור ככה שיש עוד טיפה תקווה, במידה ויתעקשו בכל זאת לסגור אז אני מסכים כאן עם חלק נכבד מהאנשים שהגיבו לך, תעצור ! כנס לפיסיטי מוקדם, וכשיחזרו המכונים תחזור כמו שצריך.. להתאמן בבית זה בזבוז זמן ברמה של סייקל משקל גוף לא יעשה את העבודה וחבל על הזמן בקיצור..

• פותח/ת השרשור
חשבתי על רעיון, אם ויסגרו באמת ואני מאמין שתיהיה מלחמה על זה, אגייס כמה חבר׳ה נמצא איזה מקלט ונסדר לעצמנו חדר כושר כאשר כל אחד יביא מה שיש לו ונשים כמה מאות שקלים להשלמות. 3-5 חבר׳ה לדעתי זה יהיה מצוין וכולם יהנו מהעניין.
בכל אופן אני ממשיך כרגיל, רב מכות עם המשקולות בחדכ ומקסימום נצא לאיזשהו קרוז ונחליט אם לצאת לפיסיטי או לחכות עוד קצת.

חדר הכושר שלח אס אמ אס שבינתיים הכל כרגיל ומחכים להחלטת ממשלה. אבל כמו שנראה, הולכים לסגור - ולא לכמה ימים...

אם ייסגר - נכון שזה לא אידיאלי ציוד ביתי - אבל לדעתי, אם יש לך מקום, השקעה בספסל חזה סביר, מתח, מוט ארוך, שני מוטות קצרים וקצת משקולות - ייתן תוצאה של לא הרבה פחות מחדר כושר. בעיקר אם אתה בסייקל מאסה.

לחזה: ספסל + ספסל אלכסון + פרפר בשכיבה. לגב מתח (עם תוספת משקל על החגורה) + ROWS (דמבל, בארבל, בעמידה - בשכיבה על הספסל). גב תחתון DEADLIFTS - (נכון בדר"כ אין בבית מספיק משקל - אבל אפשר ללכת על יותר חזרות עם המשקל שיש).

כתפיים - לחיצות בעמידה + הרמות לצדדים (מתנצל - אין לי מושג בשמות של התרגילים בעברית - פלייטס באנגלית). דמבל פרס, ארנולד פרס, ועוד מיליון אפשרויות (הכל חוץ מהרמות ידיים קדימה - אל תעשה הרמות ידיים קדימה).

יד קדמית - כל מה שתרצה אפשר לעשות עם מוט + משקולות ׁDUMBELLS - ואם אתה רוצה להתפנק, EZ-BAR במאה וקצת שקל בכלל מסדר אותך.

נכון שאם אתה לוחץ בבנץ' 150 ביום גרוע, לסט של 15 חזרות, כנראה שתצטרך ספסל יותר יקר ודי הרבה משקל. או אפילו תשכח מהעניין עד שייפתח החדר כושר.

אבל אם אתה לא צריך 200 קילו משקל וציוד שיתאים, אז 120 קילו משקל - סביב 840 ש"ח בדקטלון. מוטות - סביב 250 (נכון - פשוטים) בעוד מאה ומשהו אפשר גם EZ-BAR. מה עוד? מתח? לא ממש יקר. סתם הערה - הפלטות של דקטלון מתאימים כמעט רק למוטות של דקטלון. החור צר באיזה מילימטר ממוטות אחרים.

ספסל - יש ב - 1000 ש"ח דברים סבירים (לבית - ולא אם החימום שלך זה 100 קילו). אגב שים לב, הספסלים הזולים מאוד - לא סוחבים יותר מ - 100 קילו ואתה מרגיש בסכנת נפשות.

תצרף חבר, שימו ביחד 3,500 - ואתה כבר עם ציוד די ליגה (תרגעו - הכל יחסי. אני יודע שיש מוטות בנץ' שעולים יותר מכל התקציב).

בטוח חלק מהדברים יש לך.

גם ככה, בטוח שתתבאס מזה שהחדרי כושר סגורים (ואי אפשר לדעת לכמה זמן הפעם) - ככה שהשקעה חד פעמית בציוד - לא סוף העולם.

ברור שציוד ביתי מבאס - אבל עם סייקל או בלי סייקל, לפי הכמעט 1,000 חולים חדשים ביום, נראה שיש מצב לעוד סגירה של חודשיים שלושה, אם לא סגירה של המשק.

קח בחשבון עוד משהו - אם יסגרו את חדרי הכושר, גם אם תעצור את הסייקל ויש לך בבית אולי 20 קילו משקולות וזהו - יהיה לך קשה לשמור על מה שצברת בכמעט חצי סייקל שהשלמת. הקיצר - אם יש מקום ותקציב, במקומך משלים ציוד, מנסה - ואם תראה שאין מצב להמשיך ככה בסייקל, תמיד תוכל לעצור, אבל לפחות תשמור יותר טוב על מה שהשגת בסייקל. להפסיק סייקל באמצע - ועוד בלי גישה למשקולות = שיא הבאסה.

סתם דעתי. אישית - בסיבוב הקודם קניתי ספסל בסיסי (זבל של דבר - אם אתה יכול לקנות משהו שראית בעניניים ולא באינטרנט - מומלץ מאוד) והשלמתי קצת ציוד - ולא היה סוף העולם.

אחד היתרונות, אגב, זה אחרי כמה חודשים בציוד של בית - פתאום הציוד של המכון - מרגיש מיליון דולר...
הפעם באמת הרגת אותי:confused001:🤦‍♂️
לא בטוח שגם אתה מאמין שזה ישים...
אימון בבית/ברחוב יכול להיות אופציה מצויינת לתקוםה כזאת..לא לסייקל.

הכוונה שלי במשקל גוף
150 מתח
200 מקבילים
300 שכיבות
זה בסשן אימון אחד,
משלב ביחד תרגילים לידיים וכתפיים בעסרת גומיות חזקות
מבחינת רגליים סקוואטים לאנצים וכו בשילוב עם משקולות שיש לי, לא להיט אבל אגדיל משמעותית את מספר הסטים והחזרות על מנת להגיע לכשל
התחלתי בתאריך 1.6
סוסטנון וננדרולון ארוך

הבנתי שהיום זה הוחלט בממשלה וצריך לעבור חקיקה.. יום יומיים ויסגרו

התחלתי ב 1.6
סוסטנון וננדרולון ארוך
שמע אני מאמין שיש כאן כאלה שמבינים יותר ממני ואני רואה שאומרים לך תעצור..
אני יגיד לך מה אני מדריך כושר והחדר כושר שאני עובד בו נסגר אתמול..
אני גם בסייקל שאם תרצה אני אפרט לך אותו כי זה טיפה ניסוי שעובר שפן מעבדה יותר מסייקל חחח
בכל מקרה אני ממשיך כרגיל..
אני בשבוע 8
אתה שבוע 6 הביצים שלך כבר קטנות
אבל תעשה מה שאתה חושב
וזאת דעתי האישית בלבד אחי

בטוח חלק מהדברים יש לך.

לא צריך את כל הציוד היקר הזה.
זוג טבעות עץ ב-240₪ ואולי מוט מתח בשביל לתלות את הטבעות עליו.
פתחתי נושא בפורום שבו אני מייעץ איך להתאמן בבית בצורה הטובה והאפקטיבית ביותר: המדריך השלם לאימון עם משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית