הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pct- נולבה

WorkingoutY

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
היי, אני כרגע מריץ סייקל LGD 8 שבועות כרגע 5מג יומי בהמשך מעלה ל7.5.
לא עשיתי בדיקות דם(אין אפשרות)
אני רוצה להריץ נולבה למשך כחודש במינון 20/20/10/10 לאחר סיום הסייקל.
עכשיו השאלה שלי האם זה נחוץ? ונגיד ואני בר מזל ולא יהיה לי supression של הטסט , ולמרות זאת אשתמש בנולבה, האם זה עלול ליצור נזקים כלשהם?(קראתי במקום מסוים שזה עלול לדפוק בהיבט של בניית שריר וכו במידה ועדית pct למרות שאין צורך)
ובכלליות נולבה תרופה בטוחה יחסית לשימוש לא? אני לא מפחד מתופעות לוואי זמניות כאלו ואחרות העיקר שלטווח הארוך יהיה בסדר

בלי בדיקות דם לא תוכל לדעת... נולבה לא מעלה טסט' אלא את הורמון הlh.

במידה והורמון הlh נמצא בטווח התקין, לא רואה סיבה מיוחדת לקחת נולבה.
אני לא מפחד מתופעות לוואי זמניות כאלו ואחרות העיקר שלטווח הארוך יהיה בסדר
תגובה קצת מצחיקה בתור מישהו שלוקח lgd שזו תרופה ניסיונית שלא ידוע מה התופעות לוואי בטווח הרחוק שלה.
נב דעיכה בטסט' לכולם יש. בסופו של דבר זה נקשר לרצפטורים האנדרוגנים. השאלה היא כמה תרגיש את זה.

אל תעלה למינון של 7.5. 5 זה מספיק לפי דעתי.

• פותח/ת השרשור
בלי בדיקות דם לא תוכל לדעת... נולבה לא מעלה טסט' אלא את הורמון הlh.

במידה והורמון הlh נמצא בטווח התקין, לא רואה סיבה מיוחדת לקחת נולבה.

תגובה קצת מצחיקה בתור מישהו שלוקח lgd שזו תרופה ניסיונית שלא ידוע מה התופעות לוואי בטווח הרחוק שלה.
נב דעיכה בטסט' לכולם יש. בסופו של דבר זה נקשר לרצפטורים האנדרוגנים. השאלה היא כמה תרגיש את זה.

אל תעלה למינון של 7.5. 5 זה מספיק לפי דעתי.
אם אוותר על זה מה טווח הזמן הגיוני שיקח לטסט לחזור לנורמה?
והאם זה אומר גם איבוד מהתוצאות שקיבלתי בסייקל?

אם אוותר על זה מה טווח הזמן הגיוני שיקח לטסט לחזור לנורמה?
והאם זה אומר גם איבוד מהתוצאות שקיבלתי בסייקל?

אף אחד לא יכול להגיד לך כמה זמן זה יקח. יכול להיות שבסיום הסייקל הטסט׳ שלך יהיה בטווח הנורמה ויכול להיות מתחת. כמה זמן יקח לטסט׳ לחזור במידה ואתה מתחת לנורמה? תלוי בגנטיקה שלך, תלוי ב pct ותלוי עד כמה הטסט׳ ירד.

לגביי שמירה על התוצאות שהשגת, אתה אף פעם לא תצליח לשמור 100% על התוצאות. לא עם סטרואידים ולא עם סארמס. אם אתה טבעי ומתאמן חדש סביר להניח שתצליח לשמור על יותר שריר מאשר מישהו עם עבר של שימוש בחומרים / מישהו עם מסת שריר מכובדת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית