הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל "יבש" סייקל "רטוב"

• פותח/ת השרשור קוק
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

קוק

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
-293
31
0
האם יש הבדל בין פוטנציאל הגדילה בין סייקל של חומרים "רטובים" לבין סייקל של חומרים "יבשים" בהנחה שעושים הכל לפי הספר מבחינת תזונה אימונים ושינה???

אני חושב שבסייקל "רטוב" אתה תגדל יותר - יותר נוזלים, יכולת טובה יותר להעלות משקלים (שמירה על המפרקים), יותר כוח - חלק מהמשקל כמובן יהיה נוזלים - אבל פוטנציאל הגדילה ללא פציעה הטמון בסייקל רטוב הוא גדול יותר.

זה מצחיק אותי כל הקטע של יבש רטוב. אני לדוגמא בדיאטה ואני על 40מג דיבול (בין השאר) ואני יבש אחושלוקי
זה הכל עניין של תזונה תאכל הרבה תשמין גם עם אתה על חומרים יבשים וגם על רטוב. זה נכון אמנם שיש חומרים שהם עדיפים במאסה אבל בגדול זה הכל קם ונופל על אוכל מנוחה ואימונים

אפשר לעשות ליחטוב גם עם דיבול גם עם אינסולין.ילדים,אתם מתעסקים עם ****!
תלמדו קודם לאכול! עללק סייקל רטוב...

• פותח/ת השרשור
kalina קודם כל תלמד לאיית כמו שצריך כשאתה מקליד כי הרבה ילדים יכולים ללמד אותך פה איך לעשות את זה דבר שני בשביל לקפוץ כמו חמור לא צריך להיות כזה גאון,רק לדעת לעשות אייאעעעעעההה,ודבר שלישי תלמד לקרוא שאלה,ולהבין מה היא שואלת וכשזה יקרה תחסוך מעצמך את השלב של האיות השגוי והגעירות של החמור.
ושוב פעם אנשים למי שיש מושג ולא לכל שמוק שלקח דיבול והרגיש סופרמן בהנחה שתזונה אימונים ומנוחה נעשים כמו שצריך לפי הספר האם יש הבדל בין פוטנציאל הגדילה,ולכל אלה שהתייחסו לעלייה בנוזלים,כח פציעות זה יפה אבל לא התשובה לשאלה.אני מתכוון מבחינת מאסת שריר נקייה מבינים תשאלה?
ועוד דבר קטן kalina יורי או רועיייייייי בלללללאת שתו תי חוציש פיזדייאץ?"סייקל רטוב עלללק" תקרא טוב ותפנים כי יצאת דביל בלאתתת.

kalina קודם כל תלמד לאיית כמו שצריך כשאתה מקליד כי הרבה ילדים יכולים ללמד אותך פה איך לעשות את זה דבר שני בשביל לקפוץ כמו חמור לא צריך להיות כזה גאון,רק לדעת לעשות אייאעעעעעההה,ודבר שלישי תלמד לקרוא שאלה,ולהבין מה היא שואלת וכשזה יקרה תחסוך מעצמך את השלב של האיות השגוי והגעירות של החמור.
ושוב פעם אנשים למי שיש מושג ולא לכל שמוק שלקח דיבול והרגיש סופרמן בהנחה שתזונה אימונים ומנוחה נעשים כמו שצריך לפי הספר האם יש הבדל בין פוטנציאל הגדילה,ולכל אלה שהתייחסו לעלייה בנוזלים,כח פציעות זה יפה אבל לא התשובה לשאלה.אני מתכוון מבחינת מאסת שריר נקייה מבינים תשאלה?
ועוד דבר קטן kalina יורי או רועיייייייי בלללללאת שתו תי חוציש פיזדייאץ?"סייקל רטוב עלללק" תקרא טוב ותפנים כי יצאת דביל בלאתתת.
Banned for 2 days go fuck yourself

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית